dimangelid Δημοσιεύτηκε January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2005 Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν διανομές Linux που τρέχουν από το cd χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. Μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο με windows; Δηλαδή όλα τα απαραίτητα αρχεία να είναι στο cd, στο pc που θέλω να το τρέξω να βάζω "boot from cd" και να ξεκινάει το pc. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 και βεβαια υπαρχει , κανε μια αναζητηση για το ERD Commander και εισαι ετοιμος ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 και βεβαια υπαρχει , κανε μια αναζητηση για το ERD Commander και εισαι ετοιμος ;) Δεν θέλω τέτοιο πράγμα. 1) είναι ακριβό , 2) δεν το βρίσκω αλλού. Έχω π.χ. το cd των windows xp . Θέλω να φτιάξω ένα άλλο cd το οποίο μόλις το βάλω στο pc που θέλω να ξεκινήσει, να τρέχει τα xp από το cd χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Δεν θέλω τέτοιο πράγμα. 1) είναι ακριβό , 2) δεν το βρίσκω αλλού. Έχω π.χ. το cd των windows xp . Θέλω να φτιάξω ένα άλλο cd το οποίο μόλις το βάλω στο pc που θέλω να ξεκινήσει, να τρέχει τα xp από το cd χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. αυτο κανει το ERD Commander , ειναι boot cd με ΧΡ και κανει boot σε περιβαλλον XP και σε αφηνει να κανεις οτι κανεις τωρα με τα XP ( εκτος βεβαια να κανεις εγκατασταση προγραμματων ) ειναι εργαλειο διαχειρησης και ελεγχου σε περιπτωση που δεν μπορεις να κανεις Boot τον Η/Υ σου, ναι ειναι ακριβο εαν το αγορασεις αλλα μπορεις να το "αγορασεις" και απο αλλου :o Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 αυτο κανει το ERD Commander , ειναι boot cd με ΧΡ και κανει boot σε περιβαλλον XP και σε αφηνει να κανεις οτι κανεις τωρα με τα XP ( εκτος βεβαια να κανεις εγκατασταση προγραμματων ) ειναι εργαλειο διαχειρησης και ελεγχου σε περιπτωση που δεν μπορεις να κανεις Boot τον Η/Υ σου, ναι ειναι ακριβο εαν το αγορασεις αλλα μπορεις να το "αγορασεις" και απο αλλου :o Από "αλλού" δεν βρίσκω την τελευταία έκδοσή του. Μόνο τις 2002 και 2003. Αν ξέρεις περισσότερα στείλε pm. Αν θέλω να φτιάξω ΜΟΝΟΣ μου boot cd δεν γίνεται; Εγώ θέλω π.χ. ένα με windows 2000 professional Ελληνικά. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Να κάνω μι άλλη ερώτηση τώρα: έχω σε cd τα windows 2003 server enterprise. Όμως αυτό το cd δεν είναι bootable (δηλαδή όταν βάλω από το bios να ξεκινάει από το cd δεν ξεκινάει από το cd και βγάζει να επιλέξω ποιο από τα 2 λειτουργικά που έχω στο pc moy θέλω να ξεκινήσει) . Υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα άλλο cd του ίδιου λειτουργικού που να είναι bootable; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 θα πρεπει να βρεις το boot sector απο καποιο bootable cd , αναλυτικες οδηγιες μποριες να βρεις εδω ( ειναι για XP αλλα παιζει και για 2003 ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts