ellohim Δημοσιεύτηκε May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2016 Καλησπέρα, Το παλιό μου Huawei Ascend P1 δεν αντέχει πλέον πολλές εφαρμογές και κολλάει όταν τρέχουνε πολλές μαζί. Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα είμαι μεταξύ των Doogee T6 και Huawei p8 lite. Το πρώτο έχει φοβερή μπαταρία και το δεύτερο καλύτερα χαρακτηριστικά στην cpu και στην κάμερα. Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιο να πάρω και αν γνωρίζει κάποιον το τι παίζει με την ακτινοβολία των 2 αυτών συσκευών. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 160€. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Θεωρω το π8 καλύτερο απ το ντουκι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. May 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αν δεν ήταν η μεγάλη διαφορά της μπαταρίας δεν θα το σκεφτόμουν καν... Θεωρω το π8 καλύτερο απ το ντουκι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εφοσον σε χαλαει κάτι, παρε το αλλο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. May 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εφοσον σε χαλαει κάτι, παρε το αλλο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τελικά αποφάσισα υπέρ του T6 και το παρήγγειλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλοριζικο! ελπιζω να ειναι απροβληματιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. May 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 καλοριζικο! ελπιζω να ειναι απροβληματιστο Ευχαριστώ! Το έχω 5 μέρες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ολα λειτουργούν άψογα, σήμα καμπάνα, σε σχέση με τα προηγούμενα πάντα, το 4G πετάει και η μπαταρία είναι ότι καλύτερο έχω δεί ποτέ σε smartphone...Μετά την πρώτη φόρτιση άντεξε πάνω από 3 μέρες με αρκετά μεγάλη χρήση!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Καλησπερα. Το ξερω οτι περασε πολυς καιρος, αλλα ηθελα να ρωτησω αν εισαι ακομα ευχαριστημενος και απο που το παρηγγειλες. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts