Sephiroth_D88S Δημοσιεύτηκε January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2005 Έχώ την Voodoo 3 και την GeForce 2 MX400 και επειδή παίζω το Final Fantasy VII (Voodoo 3) και το Sacred PLUS (GeForce 2 MX400) θέλω να βάλω και τις δύο να λειτουργούν.Λοιπόν ερωτώ εαν βάλω την μια σε μια PCI Slot και την άλλη στην AGP Slot θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα (κολλήμα,σταθερότητα,....)?Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό?Το έχει δοκιμάσει κανείς?Προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ένας φίλος μου μέχρι πρόσφατα αυτό έκανε σε ένα PC 5+ χρόνων, άρα γίνεται. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Έχώ την Voodoo 3 και την GeForce 2 MX400 και επειδή παίζω το Final Fantasy VII (Voodoo 3) και το Sacred PLUS (GeForce 2 MX400) θέλω να βάλω και τις δύο να λειτουργούν.Λοιπόν ερωτώ εαν βάλω την μια σε μια PCI Slot και την άλλη στην AGP Slot θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα (κολλήμα,σταθερότητα,....)?Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό?Το έχει δοκιμάσει κανείς?Προτείνεται? :confused: :confused: :confused: :confused: Η voodoo 3 δεν είναι AGP?????????????????????????????????????? H G-Force πάντως είναι, άρα πώς θα βάλεις δύο κάρτες AGP (εαν είναι η Voodoo) σε ένα πισί??????????? :confused: :confused: Εαν η μία σου κάρτα χρησιμοποιεί pci και η άλλη agp γίνεται. Τσεκαρισμένο :) ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PCI ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ AGP ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΟΛΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. :!: :!: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts