christ-k Δημοσιεύτηκε January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2005 1. Θα ήθελα να συνδέσω το ADSL μόντεμ (το speedtouch) σε μονάδα UPS ώστε να μην διακόπτεται η σύνδεση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος...Αυτό είναι εφικτό και αν ναι πώς.... 2. Πήρα σήμερα το Bt dongle της level one για το ντεσκτοπ μου...Me sp2 sta windows και ενώ μου κάνει αναγνώριση συσκευής (κινητού), αν και μπορεί να δεχτεί ο υπολογιστής αρχείο από το κινητό, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει το αντίστροφο, δηλ. να αποσταλεί από τον υπολογιστή στο κινητό...Το αστείο είναι ότι η αμφίδρομη κίνηση μπορεί να γίνει στο λαπτοπ μου, όχι όμως στον επιταπέζιο υπολογιστή...Έκανα ότι μπορούσα και δεν βρήκα μιά άκρη, γιατί το ντεσκτοπ ενώ μπορεί να δεχτεί, ενώ βλέπει το κινητό, δεν μπορεί να αποστείλει αρχείο...Αν κάποιος έχει μιά γνώμη και μπορεί να βοηθήσει σε κάτι ας το κάνει... :worry: Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 1. Γιατί να μην γίνεται; Κι εγώ το έχω συνδεδεμένο με το UPS όπως και διάφορες άλλες συσκευές. 2. Δοκίμασες και με τους drivers των XP και με τους drivers της level one; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 ipparxos said: 1. Γιατί να μην γίνεται; Κι εγώ το έχω συνδεδεμένο με το UPS όπως και διάφορες άλλες συσκευές. 2. Δοκίμασες και με τους drivers των XP και με τους drivers της level one; 1. Πώς συνδέεται ο μετασχηματιστής του speedtouch με την είσοδο του UPS; Θα πρέπει να πάρω κάποιο ειδικό καλώδιο; :blink: (μιλάμε προφανώς για την τροφοδοσία του μοντεμ και όχι για τις γραμμές, δεδομένου πως αν δεν υπάρχει ρέυμα η σύνδεση διακόπτεται...) 2. Με τους drivers των xp, καθώς οι του level one δεν είναι συμβατοί με τα sp2 twn xp (το πρόγραμμα της level one δεν ανταποκρίνεται, έχω ακούσει πως μπορεί να γίνει καποια μετατροπή, αλλά αυτό είναι άσχετο). Το θέμα είναι πως δέχεται αρχεία, δεν στέλνει...Απο το λαπτοπ μου το ίδιο dongle και δέχεται και αποστέλει...Δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει....Οι drivers μπορεί να κάνουν μισή δουλειά;;;; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 1. Αναλόγως την έξοδο που δίνει το UPS, μπορεί να χρειαστει μια μετατροπούλα. Αν δεν είναι σούκο δηλαδή αλλά αυτο το τριπολικό που χρησιμοποιήται στους υπολογιστες (δεν ξέρω πως λέγεται). 2. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Σαν ιδέα το είπα. Αν εγκαταστήσει μόνο τους drivers από τον device manager και όχι το πρόγραμμα; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts