Jump to content

Αλλαγή netmod. Πώς?

OveLix
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το netmod μου κανει νερά. Πότε δεν το βλέπει το PC, πότε το ένα pc το βλέπει και το laptop όχι, πότε ρίχνει τη γραμμή και πότε λειτουργεί άψογα για δέκα μέρες.

Ξέρει κανείς από σας τι χρειάζεται για να μου το αλλάξει ο ΟΤΕ? Είναι τεσσάρων ετών ακριβώς, σειριακής σύνδεσης. Πρέπει να "πεθάνει" εντελώς για να μου το αντικαταστήσουν? Αρκει ένας έλεγχος? ή μονο η δήλωσή μου ότι συμπεριφέρεται περιεργα??

Κάθε γνώμη σας και συμβουλή θα είναι πολύτιμη

Ευχαριστώ

Κώστας

Υ.Γ. Σήμερα το πρωί χάλασε και ο θερμοσίφωνας. Μήπως να βιαστώ να κάνω εκείνο το backup προτού ακολουθήσουν και τα πισιά?? :rolleyes: :D

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Στο παλιό φόρουμ κάποιος είχε δώσει οδηγίες για το πως "καίγεται" το νέτμοντ, έτσι ώστε να ζητήσεις αντικατάσταση, πλην όμως δε θυμάμαι τίποτε :(

εχω την εντυπωση οτι σου το αλλαζουν δωρεαν,

δεν ειμαι ομως σιγουρος, παρε ενα τηλ και ρωτα καλυτερα

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον william blake

εχω την εντυπωση οτι σου το αλλαζουν δωρεαν,

δεν ειμαι ομως σιγουρος, παρε ενα τηλ και ρωτα καλυτερα

OXI MHHHHHH!!! :eek: Διάβασε προσεκτικά!!!

Πέρυσι το καλοκαίρι κάηκε το δικό μου, από κεραυνό. Για αντικατάσταση μου ζητάγανε 60.000 δραχμές περίπου. Και μάλιστα μου κάνανε την χάρη να το περάσουν σε δόσεις, στον λογαριασμό. Ήταν ρητοί σ'αυτό. ΑΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ!!!

Ένας ΟΤΕτζής μου πρότεινε να το πάω σε τεχνικό ιδιώτη. Έτσι και έκανα. Αντικατέστησε κάτι ο ηλεκτρονικός, και το νετμοντ άναψε. ΜΟΝΟ ΑΝΑΨΕ! Σύνδεση δεν έκανε με τίποτα.

Οπότε έδωσα βλάβη στο 121. "Από τι το παθε?" με ρωτήσανε. "Δεν ξέρω, στα καλά καθούμενα"΄απάντησα :devil: Ήρθαν, το είδαν ότι όντως άναβε. Αλλά δεν έκανε τίποτα παραπάνω. Το αντικαταστήσανε. Και ζήσανε αυτοί καλά, και μεις καλύτερα........

Συνεπώς, το δίνεις βλάβη στο 121. Λέγωντας, ότι δεν σε συνδέει. Βάλε και σάλτσα :D Θα ΄ρθουν και θα σου φέρουν και με USB έχω την εντύπωση.

Ακου κει κάψιμοοοοοοο.............να το πληρώνεις θέλεις? Το κάψιμο (από ΔΕΗ, κεραυνό κλπ) το θεωρούν "ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ" :wacko: :wacko:

Don't criticize... what you can't understand...!