alexx Δημοσιεύτηκε January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2005 Καλησπερα παιδια. Εσβησα καποια κλειδια απο τη registry με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στα win. Το μηνυμα που παιρνω ειναι το εξης. Windows could not start because the following file is missing or corrupt \WINDOWS\System32\config\System Oποιος ξερει πως να το φτιαξω παρακαλω ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Rixe mesa to cd ton windows. Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Rixe mesa to cd ton windows. Το εριξα αλλα δεν "βλεπει" τον sata δισκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ritmise to apo ta bios na kani ekinisi apo to cd kai kane repair Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Καλησπερα παιδια. Εσβησα καποια κλειδια απο τη registry με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στα win. Το μηνυμα που παιρνω ειναι το εξης. Windows could not start because the following file is missing or corrupt \WINDOWS\System32\config\System Oποιος ξερει πως να το φτιαξω παρακαλω ας βοηθησει. Και εμένα το έχει κάνει αυτό!Πήγα να το κάνω και repair και να περάσω και τα windows απο πάμω αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν ότι μου έβγαζε ότι ο σκληρός δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος και έτσ ι δεν το γλίτωσε το format Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Και εμένα το έχει κάνει αυτό!Πήγα να το κάνω και repair και να περάσω και τα windows απο πάμω αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν ότι μου έβγαζε ότι ο σκληρός δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος και έτσ ι δεν το γλίτωσε το format Δοκιμασα να κανω repair με το cd και με οδηγιες απ τη micro$oft αλλα ειχα προβλημα με τα προγραμματα. Δεν δουλευε κανενα αν και υπηρχαν στον c. Ετσι εριξα πανω ενα image που ειχα κανει πριν καιρο και ολα καλα. Τωρα το προβλημα ειναι ποιος καθεται να βαλει τα προγραμματα :p (ειναι και πολλα τ ατιμα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts