Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

alexx
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Εσβησα καποια κλειδια απο τη registry με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στα win. Το μηνυμα που παιρνω ειναι το εξης. Windows could not start because the following file is missing or corrupt

\WINDOWS\System32\config\System

Oποιος ξερει πως να το φτιαξω παρακαλω ας βοηθησει.

Καλησπερα παιδια. Εσβησα καποια κλειδια απο τη registry με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στα win. Το μηνυμα που παιρνω ειναι το εξης. Windows could not start because the following file is missing or corrupt

\WINDOWS\System32\config\System

Oποιος ξερει πως να το φτιαξω παρακαλω ας βοηθησει.

Και εμένα το έχει κάνει αυτό!Πήγα να το κάνω και repair και να περάσω και τα windows απο πάμω αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν ότι μου έβγαζε ότι ο σκληρός δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος και έτσ ι δεν το γλίτωσε το format

Και εμένα το έχει κάνει αυτό!Πήγα να το κάνω και repair και να περάσω και τα windows απο πάμω αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν ότι μου έβγαζε ότι ο σκληρός δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος και έτσ ι δεν το γλίτωσε το format

Δοκιμασα να κανω repair με το cd και με οδηγιες απ τη micro$oft αλλα ειχα προβλημα με τα προγραμματα. Δεν δουλευε κανενα αν και υπηρχαν στον c.

Ετσι εριξα πανω ενα image που ειχα κανει πριν καιρο και ολα καλα. Τωρα το προβλημα ειναι ποιος καθεται να βαλει τα προγραμματα :p (ειναι και πολλα τ ατιμα!)