Jump to content

Ποιον τραγουδιστή δεν συμπαθείτε;

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ????????????Ο ΚΑΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!ΝΑ πλενεις το στομα σου οταν μιλας γι αυτον! :lol: :lol: :w00t:

Ποιος ειναι αυτος ο Κατελης βρε παιδια;;;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 191
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Anna Bissi sucks.....

De paei h kwlo gria se kana kapi anti na tragoudaei....

Εκφράσεις όπως "kwlo gria" αγαπητέ λόρδε, καλό είναι να αποφεύγονται, γιατί είναι κάπως προκλητικές για τους χρήστες που συμπαθούν την κυρία Βίσση. Και υποθετικά πάντα, δε νομίζω να έχουν καμμιά όρεξη να τρέχουν σε "kapi" για να την ακούνε να τραγουδάει :)

Αν είχε λιγάκι πιο προσεκτική προσωπική ζωή η Βίσση ίσως την συμπαθούσα περισσότερο. Αφού πάει και τα φτιάχνει με τεκνά στυλ Φραγκολιά, έβαζε στο παρελθόν περίεργα αντικείμενα εκεί που δεν χωράνε, ε τότε εννοείται πως δεν την πάω μία την κυρία... :O Και τον πρώην (νυν και αεί όμως :whistle: ) σύντροφό της Καρβέλα δε τον πάω μία. Επίσης στην black list αυτός ο Νταλάρας. :down:

Αν είχε λιγάκι πιο προσεκτική προσωπική ζωή η Βίσση ίσως την συμπαθούσα περισσότερο. Αφού πάει και τα φτιάχνει με τεκνά στυλ Φραγκολιά, έβαζε στο παρελθόν περίεργα αντικείμενα εκεί που δεν χωράνε, ε τότε εννοείται πως δεν την πάω μία την κυρία... :O Και τον πρώην (νυν και αεί όμως :whistle: ) σύντροφό της Καρβέλα δε τον πάω μία. Επίσης στην black list αυτός ο Νταλάρας. :down:

Aν και δεν θα πρεπε να επηρεαζόμαστε από την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών, εν τούτοις αυτό είναι που τους κάνει συμπαθείς ή όχι. Η Βίσση δε μου είναι συμπαθής, όχι γιατί τα έχει με τεκνά ή για το τι κάνει στην ερωτική της ζωή (δεν το ξέρω και δε με αφορά άλλωστε) αλλά οι δηλώσεις της είναι απίστευτα καλαμοκαβαλημένες και του στυλ "είμαι η ΠΡΩΤΗ τραγουδίστρια, η καλύτερη, μέχρι όπερα έχω τραγουδήσει" εννοώντας του Καρβέλα :p

Για κάτι τέτοιας ποιότητας δηλώσεις (παλιότερα στην eurovision με τον Ρακιντζή αν θυμάστε) δεν αντέχω να βλέπω/ακούω καθόλου την Πέγκυ Ζήνα.

Για κάτι τέτοιας ποιότητας δηλώσεις (παλιότερα στην eurovision με τον Ρακιντζή αν θυμάστε) δεν αντέχω να βλέπω/ακούω καθόλου την Πέγκυ Ζήνα.

H Πέγκυ Ζήνα έχεις δίκιο αλλά τότε είχε "σπαστεί" πάρα πολύ με τον Ρακιντζή οπότε δεκτό και ένα λάθος της. Κατά τα άλλα εκτός από θεά (αν και κοντούλα) ξέρει και να μιλάει και να χειρίζεται σωστά την ελληνική γλώσσα. Κάτι σπάνιο για τραγουδίστριες. Το καλύτερο παράδειγμα η Mrs. Number One. Δεν είναι της παρούσης γιατί πάμε ενωμένοι στην Γιουροβίζιον :p αλλά αν ανοίξει το στόμα της η Έλενα εύχεσαι να μην το είχε ανοίξει ποτέ... :O

Αν μετραμε και dj δεν παω καθολου τον Tiesto (των ειχα ξεχασει τοσο καιρο... τι ηθελα και τον θυμιθικα; )

ΠΑΩ ΤΡΕΛΑ

ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ-ΑΡΧΗΓΟΣ,ΑΠΟ 1992-2001 ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑ-ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ

ΤΕΡΖΗ

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΩΡΑΙΟΣ

ΓΟΝΙΔΙΣ

ΠΕΓΚΗ ΖΗΝΑ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΖΟΝΑΚΗΣ-ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ

ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΝΙΝΟ,ΟΝΕ,FAME STORY-OΛΟΙ!,

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ,

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

• 2 weeks later...
κατι άσχετο , το μαθατε πως η Βίσση είναι 48 χρονων;;;;;;; http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/wacko.gif
only crossfit...

Και που ειναι 48 τι εγινε; Λυσαμε ολα τα αλλα προβληματα της γης και ειναι σημαντικο αυτο; Και ο Παπακωσταντινου εχει 31-32 χρονια σαν τραγουδιστης, αφτο τι παει να πει; Η ηλικια στον τραγουδιστη δεν παιζει ρολο, η μουσικη του παιζει ρολο ;)

κατι άσχετο , το μαθατε πως η Βίσση είναι 48 χρονων;;;;;;; http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/wacko.gif

Siga, kai oi Rolling Stones 65 eno oi Judas Priest, Scorpions, Black Sabbath giro sta 57 :)

το έμαθα προχθές και μου φάνηκε παράξενο μιας και δεν τις φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλη, φυσικά και κανεις δεν αμφισβητεί το ταλέντο της resurection_boy
only crossfit...

το έμαθα προχθές και μου φάνηκε παράξενο μιας και δεν τις φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλη, φυσικά και κανεις δεν αμφισβητεί το ταλέντο της resurection_boy

Pragmati den ths fainetai... genika stous kallitexnikous xorous oloi osoi einai anw twn 30-40 fainontai mikroteroi giati gimnazontai kai peripoiountai telos panton... Oso gia to talento ths einai mhdamino... Esi pou to eides to anamfisbitito talento ths? Sta aniparkta tragoudia pou exei sinthesei? :lol: Kai sth fonh den exei oute ki ekei kanena idiaitero talento, emena h fonh ths mou th spaei, den einai kakh, apla decent...

Πραγματι teorizo δεν εχει ταλεντο. Απλα αυτα που τραγουδαει πουλανε στην Ελλαδα και ετσι τα βγαζει χοντρα και κρατιετε στον χωρο. Θες παραδειγμα ταλαντουχων που ειναι σε μεγαλη ηλικια και ακομα παιζουν;

Bruce Kulick- γενεθης 1953

Mickael Angelo- περιπου 55 χρωνων

Ace Frehley- γενεθης 1951

Αυτοι οι τρις ειναι κιθαριστες

Rolling Stones-65 χρονοι ολα τα μελοι

Iron Maiden- Καπου στα 55 νομιζω

Scorpions- Στα 60

Ολα τα αλλα clasick rock συγκροτιματα ειναι και αυτα σε αυτες περιπου της ηλικιες

Alice Cooper- Τραγουδαει απο το 69

Paull Stanley- Γενεθης 1951

2 Τραγουδιστες ετσι για παραδειγμα

Drumers

Peter Criss- γενεθης 1945, δεν ειναι τοσο καλος οσο καπιοι αλλοι αλλα εχει γερασει πλεον και ακομα παιζει και παιζει παρα πολυ καλα

Ο Drumer των Led Zeppelin καπου στα 60 πρεπει να ειναι

Και αμα θες Ελληνικα δεδωμενα

Βοσκοπουλος

Παριος

Νταλαρας

Παπακωσταντινου

Socrates

Αυτοι ειναι ελαχιστει, οι πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο χωρης να το σκευτο. Η ηλικια των 48 δεν λεει τπτ και το ταλεντο της δεν ειναι ιδιετερο. Συγουρα καλα κραταει για την ηλικια της αλλα δεν ειανι αυτο που κανει τον τραγουδιστη

Πραγματι teorizo δεν εχει ταλεντο. Απλα αυτα που τραγουδαει πουλανε στην Ελλαδα και ετσι τα βγαζει χοντρα και κρατιετε στον χωρο. Θες παραδειγμα ταλαντουχων που ειναι σε μεγαλη ηλικια και ακομα παιζουν;

Bruce Kulick- γενεθης 1953

Mickael Angelo- περιπου 55 χρωνων

Ace Frehley- γενεθης 1951

Αυτοι οι τρις ειναι κιθαριστες

Rolling Stones-65 χρονοι ολα τα μελοι

Iron Maiden- Καπου στα 55 νομιζω

Scorpions- Στα 60

Ολα τα αλλα clasick rock συγκροτιματα ειναι και αυτα σε αυτες περιπου της ηλικιες

Alice Cooper- Τραγουδαει απο το 69

Paull Stanley- Γενεθης 1951

2 Τραγουδιστες ετσι για παραδειγμα

Drumers

Peter Criss- γενεθης 1945, δεν ειναι τοσο καλος οσο καπιοι αλλοι αλλα εχει γερασει πλεον και ακομα παιζει και παιζει παρα πολυ καλα

Και αμα θες Ελληνικα δεδωμενα

Βοσκοπουλος

Παριος

Νταλαρας

Παπακωσταντινου

Socrates

Αυτοι ειναι ελαχιστει, οι πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο χωρης να το σκευτο. Η ηλικια των 48 δεν λεει τπτ και το ταλεντο της δεν ειναι ιδιετερο. Συγουρα καλα κραταει για την ηλικια της αλλα δεν ειανι αυτο που κανει τον τραγουδιστη

Ο Michael Angelo είναι 55; :blink: Πόσο παλιό είναι το βίντεο του που έχω που'ναι σαν 20αρης; :O :p Γαμάτος κιθαρίστας πάντως...

Στους Iron Maiden ο μικρότερος είναι 48 και ο μεγαλύτερος 51...

Οι Scorpions είναι 57 ο τραγουδιστής, 56 ο κιθαρίστας, τώρα για τους άλλους δε θυμάμαι πάντως ο νέος τους μπασίστας είναι γύρω στα 30-40 μόνο...

• 5 years later...
Ναι συμφωνω απόλυτα μαζί σου ! Οποτε τον βλέπω γυρίζουν τα αντερα μου.... μπλιαχ !!!

Αλλος που δεν πάω ειναι ο Νίνο, που δεν ξέρει ούτε αυτός πως την έχει δει...

και πολούς άλλους....

ουτε εγω τον συμπαθω τον Σφ... τον θεωρω κακο και απαισιο ανθρωπο !! και ετσι ουτε να τον ακουσω να τραγουδαει δεν μπορω, ουτε τη φατσα του δε μπορω να βλεπω γιατι με τρομαζει! αν και δε παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση, αλλα οι πραξεις που μπορει να προκαλουν με ασχημο τροπο, εκτος του οτι δε μου αρεσει ο τροπος με τον οποιο εχει επιλεξει να υπαρχει στη δημοσιοτητα. κριμα οταν καποιος εχει φωνη και του δινουν καλο στιχο κλπ, αντι να κανει σωστη δουλεια, να προτιμαει να παραλογιζεται και να τα καταστρεφει ολα και να τα χαραμιζει ολα. προσωπικα πιστευω οτι απο ενα σημειο και μετα τον ακουνε αυτοι, που ο ιδιος κραζει απο τα τραγουδια του! για μενα, δεν εχει νοημα , να με ρωτησουν ποιοι τραγουδιστες σου αρεσουν και να πω το ανομα του η' οποιοδηποτε αλλου, απλα επειδη ειναι πασιγνωστος. γιατι; για να μου πει ο αλλος μπραβο; για να παω με τους πολλους; αφου το βλεπω οτι κατι δε παει καλα! προσφατα ειχα μια συζητηση σε ενα φιλικο σπιτι, οπου ο ενας ελεγε οτι πηγε στο κεντρο και ενω τραγουδαγε σταματησε το τραγουδι για να χλεβασει μια παχουλη, ο αλλος ελεγε οτι μια αλλη φορα σταματησε παλι να τραγουδα για να λεει <<ειστε μ....>> , (βασικα και παλιοτερα μου ειχαν πει κατι περιεργα, αλλα αυτα δεν τα εχω διασταυρωσει για να τα αναφερω), ο κοσμος πηγε να τον ακουσει να τραγουδαει, εφοσον τραγουδαει, οχι να κανει τα δικα του!!!! δηλαδη αυτο δεν ειναι αδικο; αν ειναι να αρχισουν ολοι, μα ολοι να κανουν τα ιδια παλαβα; θα ειναι καλα τοτε; γιατι τετοια ανισοροπια; απο που προκυπτει;;;;; ειναι δηλαδη καλο παραδειγμα;;;; τι θα γινοταν αν ολοι αρχισουν να κανουν τα δικα του, πιστευοντας οτι εφοσον τα κανει εκεινος , ειναι οκ. και μπορουν να τα μιμηθουν;; μετα απο τη συζητηση στο φιλικο σπιτι λοιπον , ηθελα απο περιεργεια να δω αν υπαρχουν και αλλοι που δεν τον αντεχουν, εγραψα στη μηχανη αναζητησης <<ποιους τραγουδιστες δε συμπαθειτε>> και βγηκα σε αυτη τη σελιδα!!! και ηταν απο τους πρωτους!!!

με εκνευριζουν αρκετοι του ''εντεχνου'' λογω της απαξιωτικης τους συμπεριφορας σε αλλα ειδη μουσικης.....ελεος!!!εχω την εντυπωση οτι την εχουν δει πολυ καπως....επισης δεν μπορω καθολου Παολα και Γονιδη!!!

Drumers

το ξερω οτι ειναι παλιο αλλα να πω οτι ο drummer των led zeppelin εχει πεθανει απο οξεια πνευμονιτιδα(η κατι τετοιο) απο τα 70'-80':( κριμα γιατι ηταν ο καλυτερος που βγηκε ποτε...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Οσοι δεν αντεχουν να ακουν την αληθεια και θελουν να ζουν σε ενα ψευτικο κοσμο , δικο τους και τον ΜΜΕ , αντιπαθουν τον Σφακιανακη .

Η αληθεια ποναει , τι να κανουμε , αλλα ειναι η αληθεια , και οχι αυτες οι μπουρδες που σας ταιζουν τα καναλια ολη μερα .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1