CaeSaR Δημοσιεύτηκε January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2005 Αναρωτιόμουν εδώ και καιρό αν έχουν βγει σε cd/dvd τα παιχνίδια που υπάρχουν στα "Touch & Play" μηχανήματα! Αν γνωρίζει κανείς τίποτα ας μας πει! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Είχα ένα photoplay αυθεντικό πριν 4-5 χρόνια. Ούτε που θυμάμαι που το είχα βρει... Καλό ήταν και είχε αρκετή φάση... μέχρι να μάθεις απέξω όλες τις ερωτήσεις, οπότε και καταντούσε βαρετό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Nαι ρε παιδια και εγω εψαχνα κατι τετοιο.!!!Αν καποιος ξερει αν υπαρχει...! :o Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Νομίζω προστατεύεται με HASP οπόε δεν παίζει σε αντιγραφο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Μιλάμε όμως για τα άπειρα λεφτά που είχα δώσει στο λύκειο... :alien: Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε κάτι, αν και είναι χλωμό... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Την version 1 του Photo Quiz έχω. Ψάξτε στο http://www.mls.gr για more info. Τώρα κοιτάζω το CD κι απ΄ότι βλέπω ερχόταν δώρο με κάποιο περιοδικό. Αν το θέλει κανείς, το αντιγράφω κι αν παίζει του το στέλνω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Το PhotoQuiz έχω και εγώ, αλλά το 2!Δεν λέω καλή φάση είναι, αλλά δεν μου αρεσει τόσο όσο τα παιχνίδια γνώσεων που υπάρχουν στα Photoplay! Ασε που μετά από λίγο καιρό που θα το παίξεις θα μάθεις όλες τις ερωτήσεις απ'έξω και θα αρχίσεις να ξενερώνεις! :( Γι' αυτό ρωτάω αν έχει βγει τίποτα άλλο! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Το PhotoQuiz έχω και εγώ, αλλά το 2!Δεν λέω καλή φάση είναι, αλλά δεν μου αρεσει τόσο όσο τα παιχνίδια γνώσεων που υπάρχουν στα Photoplay! Ασε που μετά από λίγο καιρό που θα το παίξεις θα μάθεις όλες τις ερωτήσεις απ'έξω και θα αρχίσεις να ξενερώνεις! :( Γι' αυτό ρωτάω αν έχει βγει τίποτα άλλο! Φίλε μου δεν υπάρχει. Νομίζω η εταιρεία που τα διακινεί είναι στην θεσ/νίκη και όπως έχει προαναφερθεί προστατεύεται με HASP. :( Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Το photoQuiz2 που μπορώ να το "βρω"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Το photoQuiz2 που μπορώ να το "βρω"; Εγώ το αγόρασα αυθεντικό! Σε δυο "πειρατές" που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι δεν το έβρισκαν σπασμένο! Έτσι, επειδή βαριόμουν να το ψάξω και περισσότερο, πήγα και το αγόρασα αυθεντικό! Το πρώτο παιχνίδι που αγοράζω αυθεντικό!:p 26Euro έκανε. Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Έχω ορκιστεί στον ευατό μου (:lol: ) το μόνο παιχνίδι που θα αγοράσω να είναι το Age Of Empires 3 για να το παίζω στο Internet, οπότε αν ξέρει κανείς για το photoquiz ας μου στείλει ένα PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Το PhotoPlay το 1 πάντως εγώ το είχα πάρει μαζί με ένα περιοδικό που το έδινε δώρο. Τώρα για το 2 δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις, ωστόσο και το 1 που έχω εγώ φαντάζομαι στο ίδιο στυλ είναι. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Το PhotoPlay το 1 πάντως εγώ το είχα πάρει μαζί με ένα περιοδικό που το έδινε δώρο. Τώρα για το 2 δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις, ωστόσο και το 1 που έχω εγώ φαντάζομαι στο ίδιο στυλ είναι. Πόσα MB είναι; Μπορείς να μου το στείλεις ή να το ανεβάσεις κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Πόσα MB είναι; Μπορείς να μου το στείλεις ή να το ανεβάσεις κάπου; Ενδοιαφερομαι κι εγω παιδια. Αμα γινεται με καποιον τροπο να το παρω πεστε μου :o Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Το έχω κι εγώ. Περιλαμβάνει 1100 ερωτήσεις με 900 εικόνες και 100 video. Απ'οτι θυμάμαι ήταν μαζι με περιοδικό. Όταν πήγα στις ιδιότητες του cd-rom, λέει δεσμευμένος χώρος 641 και ελεύθερος 0. Όμως παρατήρησα ότι είναι 391mb όταν επέλεξα όλα τα αρχεία του cd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Το σωστο και ακριβες μεγεθος του δες το απο το Nero ή καποιο παρομοιο. Αν θες ανεβαστο πουθενα, οπως πχ στο http://www.yousendit.com . Θα σου ημουν υποχρεος :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Λίγο δύσκολο αυτό, γιατί όταν πήγα να το κάνω iso, δε γινόταν λόγω bad sectors. Παρ'ολα αυτά φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Καλύτερα θα ήταν μέσω ταχυδρομείου γιατι μέσω adsl.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TaZerom Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Λίγο δύσκολο αυτό, γιατί όταν πήγα να το κάνω iso, δε γινόταν λόγω bad sectors. Παρ'ολα αυτά φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Καλύτερα θα ήταν μέσω ταχυδρομείου γιατι μέσω adsl.... :cry: Το παιχνίδι προστατεύεται με LasetLock για αυτό δεν μπορείς να του κανεις iso. Λογικα πρέπει να έχει hidden folder ενα φακελο με την ονομασια LaserLock :cry: ή κάτι τέτοιο.Εαν θές να το αντιγράψεις χρησιμοποίησε clonecd σε συνεργασια με clonyXXL :X . Θα σου πάρει λιγο ώρα παραπάνω αλλά ειναι λογικό αφού θα διαβάζει τα bad sectors. Ελπίζω να βοηθάει...... :cool: Παράθεση TaZerom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 To clonyXXL δε μου αναγνώρισε την προστασία σε αντίθεση με το A-Ray Scanner. Το έκανα copy με clonecd 5.1, βρήκε bad sectors και τελικά γράφτηκε. Περιμένω pm για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 2 μηνες εχουν περασει απο το τελευταιο post, μην ανοιγω καινουργιο thread. Τελικα παιδες παιζει να βρουμε κανα παιχνιδακι απο το photo play; Απ'οτι καταλαβα δεν παιζουν και πολλα πραγματα λογω προστασιας. Για τα "γνησια" cd που αναφερθηκαν...εχουν μεσα ολα τα games ή μονο ενα; Εστω... ας πληρωσουμε και μια φορα ρε αδερφε... :p Ε ρε κατοσταρια που ειχα ριξει πιτσιρικας στα ατιμα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. May 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Τα γνήσια cd έχουν μέσα μόνο το PhotoQuiz που μοιάζει πάρα πολύ με το Fun Quiz του Photoplay, αλλά δεν είναι το ίδιο! Γενικά πάντως αν το ψάξεις λίγο, θα βρεις αρκετά παιχνίδια που μοιάζουν με αυτά του Photoplay! Το θέμα όμως είναι να βρούμε τα ίδια τα παιχνίδια που έχει το Photoplay! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Το θέμα όμως είναι να βρούμε τα ίδια τα παιχνίδια που έχει το Photoplay! Σωστα.. Οσο και αν εχω ψαξει ομως δεν εχω βρει τπτ...ουτε βλεπω posts, αρα μαλλον κατι τετοιο γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Το παιχνίδι προστατεύεται με LasetLock για αυτό δεν μπορείς να του κανεις iso. Λογικα πρέπει να έχει hidden folder ενα φακελο με την ονομασια LaserLock :cry: ή κάτι τέτοιο.Εαν θές να το αντιγράψεις χρησιμοποίησε clonecd σε συνεργασια με clonyXXL :X . Θα σου πάρει λιγο ώρα παραπάνω αλλά ειναι λογικό αφού θα διαβάζει τα bad sectors. Ελπίζω να βοηθάει...... :cool: Δοκιμασε με το :X alcoholl120% :X που εχει επιλογη για @ντιγρ@φη με Laser lock κλειδωμα ή διαφορετικα το gameXcopy. Συγνωμη για το off topic :O Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Διάβασα στο forum του insomnia ότι έχει βγει ένα dvd με τα games του Photoplay! To dvd λέγεται EUROPLAY! Έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτό; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Τελικά τα παιχνίδια του photoplay κυκλοφορούν σε cd!:D Τα είδα να τρέχουν σε ένα pc, αλλά δυστηχώς δεν πρόλαβα να τα αντιγράψω!:( Αν τα έχει κανείς ή ξέρει που υπάρχουν ας ειδοποιήσει με κανά pm! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts