MIB Δημοσιεύτηκε January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2005 psaxnw gia mia arketa kali webcam, bare8ika tis eleeines default cameres poublepw apo edw kai apo ekei, 8elw poly kali piotita, kai na trabaei kalis piotitas video kataprotimisi logitech se marka Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 kai me to eye toy mia xara tin kaneis tin douleia sou kai se pc kai se ps2 :p exo tous drivers :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 de 8elw eye toy, WEBCAM 8elw Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Logitech :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 eye toy :D Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 άσχετο, αλλά έχω μια webcam χωρίς τριπόδι... αλλά με την κατάλληλη υποδοχή απο κάτω. Πουλάνε ξεχωριστά? Υπάρχει περίπτωση να βρω? ΜΙΒ αυτές που "βλέπεις από δω και απ κεί" τις έχεις χρησιμοποιήσει κιόλας? Εχεις καποια με την οποία δεν είσαι ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Αν έχει την στανταρ υποδοχή που έχουν και οι φωτογραφικές μηχανές, μπορείς να πάρεις ένα μικρό τρίποδο (εγώ έχω ένα τηλεσκοπικό με ύψος περίπου 10 εκατοστά, κλειστό). Είναι φτηνό και θα το βρεις στα περισσότερα καταστήματα με είδη φωτογραφίας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Φίλε μου εγώ πέρισυ τον Αυγουστο πήρα από το http://www.e-shop.gr το παρακάτω είδος. http://www.creative.com/products/product.asp?category=218&subcategory=220&product=4879. Στην τιμή των 135 €. Τώρα δεν υπάρχει βέβαια αλλά είναι ένα καλό μηχάνημα. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 άσχετο, αλλά έχω μια webcam χωρίς τριπόδι... αλλά με την κατάλληλη υποδοχή απο κάτω. Πουλάνε ξεχωριστά? Υπάρχει περίπτωση να βρω? ΜΙΒ αυτές που "βλέπεις από δω και απ κεί" τις έχεις χρησιμοποιήσει κιόλας? Εχεις καποια με την οποία δεν είσαι ευχαριστημένος? exw xrisimopisei tin logitech tin messenger kai mia philips820K kai oi 2 mapa Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts