hydro Δημοσιεύτηκε January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2005 μολις σημερα ακουσα μερικα τραγουδια του και μπορω να πω οτι εχει και γ@μω τις φωνες ο τυπας ξερει κανεις τιποτα για αυτον να μου πει που μπορω να βρω τραγουδια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 μολις σημερα ακουσα μερικα τραγουδια του και μπορω να πω οτι εχει και γ@μω τις φωνες ο τυπας ξερει κανεις τιποτα για αυτον να μου πει που μπορω να βρω τραγουδια του? Σου προτείνω (αν δεν ήταν μέσα στα τραγούδια που άκουσες σήμερα) το Musica E που τραγουδάει ντουέτο με τον Ramazzotti. Καρακομματάρα! Είναι τυφλός αλλά η φωνή του είναι όντως απίστευτη! Μου φαίνεται πως τραγούδαγε και όπερα μαζί με τους Παβαρότι-Ντομίγκο. :rolleyes: :) Δεν έχεις ψάξει τίποτα σε p2p προγράμματα; :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 to musica e to eixa alla se no name cd kai den hksera pws han aytos se p2p den exw psaiksei akoma tha dw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 εχει κανει και ντουετο με την Sarah Brightman, Time to Say Goodbye λεγεται το τραγουδι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts