Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από λάθος λένε ότι έγινε

Το πληκτρολόγιο δεν είναι δικό τους

Άλλη εταιρεία είναι από πίσω

Nokia 8800 Scirocco

Οταν φορτιζεται στο 100% πεφτουν γρηγορα τα πρωτα 2-3% ;
Όχι. Εμένα πέφτουν γρήγορα όταν το έχω σε λειτουργία πτήσης και την απενεργοποιώ.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι. Εμένα πέφτουν γρήγορα όταν το έχω σε λειτουργία πτήσης και την απενεργοποιώ.

Τα πρωτα 3%πεφτουν νερακι στο μισαωρο εμενα...δν εχω εφαρμογη που να τρεχει background ...κ η μπαταρια με προγραμματα ελεγχθηκε κ ειναι καλη...5μηνων τηλ ειναι

Τα πρωτα 3%πεφτουν νερακι στο μισαωρο εμενα...δν εχω εφαρμογη που να τρεχει background ...κ η μπαταρια με προγραμματα ελεγχθηκε κ ειναι καλη...5μηνων τηλ ειναι

Μερικές φορές αν το κινητό φορτίσει μέχρι το 100% και δεν το βγάλεις από την πρίζα, συνεχίζει να γράφει 100% αλλά στην πραγματικότητα έχει σταματήσει τη φόρτιση και χάνει μπαταρία σιγά σιγά μέχρι να φτάσει κάπου κοντά στο 95% και να αρχίσει τη φόρτιση ξανά. Όλα αυτά εμφανίζοντας το 100% στην οθόνη. Το έχω παρατηρήσει σε πολλά android κινητά. Μήπως φταίει αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μερικές φορές αν το κινητό φορτίσει μέχρι το 100% και δεν το βγάλεις από την πρίζα, συνεχίζει να γράφει 100% αλλά στην πραγματικότητα έχει σταματήσει τη φόρτιση και χάνει μπαταρία σιγά σιγά μέχρι να φτάσει κάπου κοντά στο 95% και να αρχίσει τη φόρτιση ξανά. Όλα αυτά εμφανίζοντας το 100% στην οθόνη. Το έχω παρατηρήσει σε πολλά android κινητά. Μήπως φταίει αυτό;

Πρωτη φορα το ακουω φιλε...δηλ πρεπει νσ καθομαστε απο πανω ποτε θα φτασει 100% ;

Πρωτη φορα το ακουω φιλε...δηλ πρεπει νσ καθομαστε απο πανω ποτε θα φτασει 100% ;
Χαχαχαχα. Όχι μωρέ. Εντάξει και να χάσει δυο τρία τοις εκατό δεν τρέχει και τίποτα. Πάντως μερικοί λένε ότι ούτως ή άλλως δεν πρέπει να αφήνουμε τη μπαταρία να φορτίζει για πολλή ώρα μετά την πλήρη φόρτισή της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχαχα. Όχι μωρέ. Εντάξει και να χάσει δυο τρία τοις εκατό δεν τρέχει και τίποτα. Πάντως μερικοί λένε ότι ούτως ή άλλως δεν πρέπει να αφήνουμε τη μπαταρία να φορτίζει για πολλή ώρα μετά την πλήρη φόρτισή της.

Μετα τα πρωτα 2,3 που πεφτουν γρηγορα κραταει καλα η μπαταρια...ξερω οτι μερικα τηλ το κανουν αυτο στην αρχη κ καποια στο τελος..αλλα εαν μου λες οτι το δικο σου στο 100 κραταει αρκετα τοτε καποιο προβλημα εχει η μπαταρια μου

Εμένα στο 100% κρατάει πάρα πολύ λίγο είτε το φορτίσω με ταχυφορτιστη είτε με αργή φόρτιση.

Στο G5 που είχα στο 100% μέχρι να πέσει 99% έβγαζα μισή ώρα οθόνης.

Sent from my Black Leather Htc 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εμένα στο 100% κρατάει πάρα πολύ λίγο είτε το φορτίσω με ταχυφορτιστη είτε με αργή φόρτιση.

Στο G5 που είχα στο 100% μέχρι να πέσει 99% έβγαζα μισή ώρα οθόνης.

Ετσι κ το δικο μου...βρε μπας κ πηραμε αλλο τηλ;

Ετσι κ το δικο μου...βρε μπας κ πηραμε αλλο τηλ;

χαχα!!Μπα! :) Φενεται ετσι δουλευει το συγκεκριμενο!!

δυστυχώς η οθόνη παρέδωσε πνεύμα στα καλά καθούμενα :mad:... το αγόρασα από γερμανικό άμαζον εδώ και κάτι μήνες τι πρέπει να κάνω πως επικοινωνώ μαζί τους?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

δυστυχώς η οθόνη παρέδωσε πνεύμα στα καλά καθούμενα :mad:... το αγόρασα από γερμανικό άμαζον εδώ και κάτι μήνες τι πρέπει να κάνω πως επικοινωνώ μαζί τους?

Arvato νομιζω πας

είμαι από επαρχία πρέπει να πάρω τηλ στην htc να έρθουν να το πάρουν ή πρέπει να πάρω τηλ στην Arvato?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Μιλάς με Amazon φίλε μου. Η HTC απ'όσο ξέρω έχει φύγει από την Ελλάδα και σαν αντιπροσωπεία και σαν service.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκανα καλιμπραρισμα σε μπαταρια...απο χτες βραδυ στις 11 μεχρι τωρα μονο αναμονη κ εχω 95%... απιθανο...

Επισημο service ειναι η arvato..βρες τηλ απο google κ επικοινωνησε

Πως έκανες καλιμπραρισμα Βασίλη?

Με το Advanced Battery Calibrator,πριν ομως απο αυτο το περασα κ μια με το repair battery...απιστευτη μπαταρια φιλε...απο χτες τις 11 ,μονο σε αναμονη βεβαια,κ τωρα εχω 94%

Με το Advanced Battery Calibrator,πριν ομως απο αυτο το περασα κ μια με το repair battery...απιστευτη μπαταρια φιλε...απο χτες τις 11 ,μονο σε αναμονη βεβαια,κ τωρα εχω 94%

Οντως ειδες διαφορα?

Δεν τις πολυεχω σε εκτίμηση αυτου του ειδους τις εφαρμογές..

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Οντως ειδες διαφορα?

Δεν τις πολυεχω σε εκτίμηση αυτου του ειδους τις εφαρμογές..

Οτι γραφω φιλε...σε αναμονη απο χτες στις 11 με πληρη φορτιση ειμαι στο 94% τωρα...

Κ εννοειται οτι μετα τις εβγαλα τις εφαρμογες,απλα τις χρησιμοποιησα για εποσκευη-καλιμπραρισμα μπαταριας κ μετα σουτ

Μιλάς με Amazon φίλε μου. Η HTC απ'όσο ξέρω έχει φύγει από την Ελλάδα και σαν αντιπροσωπεία και σαν service.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μίλησα με το άμαζον θα το στείλω κει σιγά μην μπλέξω με τους χασάπηδες εδώ:wacko:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

ρωτησα στην αρβατο για το σερβις της htc,μου ειπαν οτι δεν φτιαχνετε τπτ ελλαδα,ολα εξωτερικο πανε.

το λιγοτερο 10 μερες κανουνε για μια απλη επισκευη.

Δηλαδή το στέλνουμε εμείς arvato με δικά μας έξοδα και μετά αυτοί με δικά τους το στέλνουν έξω? Μετά επιστρέφει ξανά arvato και από arvato πίσω σε μας?

• The title was changed to HTC 10 (M10)