zerow Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Εγω εχω φιλε μου την viper 10 Έχεις διάθεση να μου πεις δυο πραγματάκια ; Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει πιο γρήγορο το κινητό ή να κρατάει καλύτερα η μπαταρία ή και τα δύο μαζί ή να μπορείς να πειράξεις μέσω του kernel την οθόνη όπως έκανα παλιά με το nexus 4. Νομίζω ότι δε χάνεται η εγγύηση σε αυτά έτσι ; Επίσης βρήκα μια εφαρμογή της vodafone μέσα οπότε ίσως χρειάζομαι απλά μια "καθαρή" ROM. Τέλος, έχει κανένας παράπονα ότι δεν τον ακούνε καλά και να πρέπει να μιλάει πιο δυνατά από ότι πριν ; Στη δουλειά πρέπει να "μουρμουράω" οπότε καλοδεχούμενο κάθε τρικ. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Θα σε στειλω σε λιγο Pm φιλε μου. :) Ριξε πρωτα μια ματια εδω!! https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/rom-21-02-viper10-1-0-0-tweaks-hub-t3379151 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Είσαι σούπερ. Όσο δε φεύγει από τα χέρια μου, παίρνει την ευκαιρία που του αξίζει και μου αρέσει όλο και περισσότερο :) Έχει κορυφαία δόνηση και οθόνη που δε χάνει τη "λάμψη" της όσο πέφτει η φωτεινότητα. Δε χαλάει δηλαδή δραματικα η απεικόνιση. Επίσης καμία φωτογραφία δεν αποτυπώνει το πόσο όμορφο είναι το κόκκινο στην πραγματικότητα. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Επί τη ευκαιρία τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις. Παίρνει συχνά; Εμένα security patch είναι του Ιανουαρίου. Πρώτη φορά έχω htc και δεν ξέρω Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου και εμενα τα ιδια, απο Ιανουάριο. Μαλλον περιμενουμε κατι απο αρχες Ιουλίου. Αναμενουμε.. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 [quote [/color]Ειδα κ τν αγγελια σου...το σκοτωνεις τελικα ε; Δεν έχει να κάνει με το κινητό. Έτσι κάνω εγώ δυστυχώς. Θέλω λίγο πιο μεγάλη οθόνη. Αν δε φύγει το κρατάω και βλέπουμε Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Έχεις διάθεση να μου πεις δυο πραγματάκια ; Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει πιο γρήγορο το κινητό ή να κρατάει καλύτερα η μπαταρία ή και τα δύο μαζί ή να μπορείς να πειράξεις μέσω του kernel την οθόνη όπως έκανα παλιά με το nexus 4. Νομίζω ότι δε χάνεται η εγγύηση σε αυτά έτσι ; Επίσης βρήκα μια εφαρμογή της vodafone μέσα οπότε ίσως χρειάζομαι απλά μια "καθαρή" ROM. Τέλος, έχει κανένας παράπονα ότι δεν τον ακούνε καλά και να πρέπει να μιλάει πιο δυνατά από ότι πριν ; Στη δουλειά πρέπει να "μουρμουράω" οπότε καλοδεχούμενο κάθε τρικ. Καλησπερα αν σκοπευεις να ξεκλειδωσεις τον boot , καλο θα ηταν να κανεις s off κανει 25 ευρω περιπου , Μακρια απο μας :) αλλα αν χρειαστεις εγγυηση εχοντας κανει s off, θα μπορεις να κανεις s on και locked την συσκευη και να την στειλεις στο service . Στο λεω γιατι ενω ειχαμε ακουσει οτι απο το Α9 και μετα η htc θα δεχετε στην εγγυηση relock bootloader δεν ειναι ετσι . Με αφορμη μια κουβεντα που εκανα με τον φιλο @egodemis εστειλε το 10 στο service με relock boot και δεν μπηκε στην εγγυηση , μετα απο αυτο στελνω mail στην αρβατο και μου ειπαν να ρωτησω την htc αν δεχετε relock boot ,ρωταω και την htc ξεκαθαρη απαντηση δεν πηρα . Οσο για την viper που σου λεει ο φιλος johnnyman25 ειναι φουλ στην παραμετροποιηση, ωρες να χεις να σκαλιζεις :) Αυτα τα ολιγα.:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Δεν δέχεται πλέον relocked η htc? HTC 10 Black leather Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Δεν δέχεται πλέον relocked η htc? HTC 10 Black leather Power johnny, μαλλον οχι αδερφε, οπως γραφω παραπανω η αρβατο με παρεπεμψε στην htc, και η htc δεν μου εδωσε ξεκαθαρη απαντηση σε 2 μαιλ που εστειλα , για μενα αν θελεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να περασεις custom rom το s off ειναι μονοδρομος τουλαχιστον για την εγγυηση. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Εγώ είμαι S-on Unlocked. Οπότε χτύπα ξύλο άμα χρειαστω εγγύηση θα αγοράσω το sunshine να το κάνω locked. Να είμαστε σίγουροι. Edit:Eχει δοκιμασει κανεις AOSP rom την ressuraction remix ας πουμε?Εαν ναι η καμερα και η ποιοτητα ηχου πως ειναι σε συγκριση με στοκ custom roms? HTC 10 Black leather Power Edited June 24, 2017 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Οπότε ή το παντρεύεσαι ή "επενδύεις" και άλλα λεφτά. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Μολις διαβασα ενα review στο techspot.com για throttling σε htc 10,s7 edge,iphone 6,6s κτλ. ...διαβασε το εαν θελεις....το htc 10 βγηκε το καλυτερο σχεδον σε ολα τα τεστ....βαση παντα snapdragon 820...σε θερμοκρασιες,ταχυτητα,smooth,throttling...μονο το g5 το περνουσε κατα λιγο Φίλε μου στο review έγραψαν ότι το g5 ήταν καλύτερο σε συμπεριφορά ? Αυτό εννοείς ? Αν λένε κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον για γέλια και προφανώς όλη η σύγκριση είναι φόλα. Είχα το g5 και ένιωθα λες και έχω συσκευή 3ετιας από το lag. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 3 μέρες τώρα του έχω πιει το αίμα. Παίζω ένα παιχνίδι που ανεβάζει τη θερμοκρασία φουλ και ταυτόχρονα το στέλνω στην τηλεόραση με miracast. Το κινητό σχεδόν δεν πιάνεται από τη θερμοκρασία που πιάνει. Lag πουθενά. Βγαίνεις από το παιχνίδι και όλα πάνε μαλλιοκούβαρα σαν να μην τρέχει τίποτα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 johnny, μαλλον οχι αδερφε, οπως γραφω παραπανω η αρβατο με παρεπεμψε στην htc, και η htc δεν μου εδωσε ξεκαθαρη απαντηση σε 2 μαιλ που εστειλα , για μενα αν θελεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να περασεις custom rom το s off ειναι μονοδρομος τουλαχιστον για την εγγυηση. Φίλε μου στο review έγραψαν ότι το g5 ήταν καλύτερο σε συμπεριφορά ? Αυτό εννοείς ? Αν λένε κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον για γέλια και προφανώς όλη η σύγκριση είναι φόλα. Είχα το g5 και ένιωθα λες και έχω συσκευή 3ετιας από το lag. Δν θυμαμαι φιλε μου....θεσσαλονικη εισαι; ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 3 μέρες τώρα του έχω πιει το αίμα. Παίζω ένα παιχνίδι που ανεβάζει τη θερμοκρασία φουλ και ταυτόχρονα το στέλνω στην τηλεόραση με miracast. Το κινητό σχεδόν δεν πιάνεται από τη θερμοκρασία που πιάνει. Lag πουθενά. Βγαίνεις από το παιχνίδι και όλα πάνε μαλλιοκούβαρα σαν να μην τρέχει τίποτα. ποια ηταν η μεγιστη θερμοκρασια που εφτασες με gaming; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δεν την μέτρησα φίλε μου. Πάντως έκαιγε στο χέρι. Το έπιανα από γύρω γύρω. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δεν την μέτρησα φίλε μου. Πάντως έκαιγε στο χέρι. Το έπιανα από γύρω γύρω. Χαχα...50αρα σιγουρα....εδω χωρις να κανει τπτ, απλα καθεται κ μετρησα 32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Χαχα...50αρα σιγουρα....εδω χωρις να κανει τπτ, απλα καθεται κ μετρησα 32 Είναι τα κακά του αλουμινίου αυτά. Τα νιώθεις όλα... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Είναι τα κακά του αλουμινίου αυτά. Τα νιώθεις όλα... Απορω παντως....απο ολα τα τηλ με 820 snapdragon μονο αυτο ανεβαζει τοσο υψηλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Απορω παντως....απο ολα τα τηλ με 820 snapdragon μονο αυτο ανεβαζει τοσο υψηλα Μόνο αυτό ανεβάζει ή μόνο αυτό το νιώθουμε τόσο πολύ λόγω υλικών; Δεν ξέρω. Ρωτάω. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Μην ξεχνάτε σας φένετε ότι ζεστάνετε περισσότερο λόγω του ότι είναι όλο μεταλλικό όχι σαν το g5 που είχε την πλαστική επίστρωση από πάνω.. Το καλό είναι ότι κρυώνει πολύ γρήγορα. Επίσης έξω έχει 35 βαθμούς οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό. HTC 10 Black leather Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Μόνο αυτό ανεβάζει ή μόνο αυτό το νιώθουμε τόσο πολύ λόγω υλικών; Δεν ξέρω. Ρωτάω. Στο youtube στα τεστ μετρανε με θερμομετρο υπερυθρες....μονο αυτο ανεβαζε 4-5 παραπανω....κ ακουσα οτι η μπαταρια ειναι αναμεσα απο οθονη κ πλακετα...οποτε....μη μας σκασει καμια φορα φοβαμαι ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην ξεχνάτε σας φένετε ότι ζεστάνετε περισσότερο λόγω του ότι είναι όλο μεταλλικό όχι σαν το g5 που είχε την πλαστική επίστρωση από πάνω.. Το καλό είναι ότι κρυώνει πολύ γρήγορα. Επίσης έξω έχει 35 βαθμούς οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό. HTC 10 Black leather Power 32 μετρησα τη μπαταρια εντος σπιτιου με αιρκοντισιον στους 24 βαθμους...κ να καθεται ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Στο youtube στα τεστ μετρανε με θερμομετρο υπερυθρες....μονο αυτο ανεβαζε 4-5 παραπανω....κ ακουσα οτι η μπαταρια ειναι αναμεσα απο οθονη κ πλακετα...οποτε....μη μας σκασει καμια φορα φοβαμαι ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 32 μετρησα τη μπαταρια εντος σπιτιου με αιρκοντισιον στους 24 βαθμους...κ να καθεται ετσι; Δεν σκαει, μη φοβάσαι. Δοκιμασμενο με GPS και δεδομενα και φωτεινοτητα πανω απο 70% στο αμαξι τετοιες μερες με ζέστη και ανετα εβγαλα μισάωρο. Φυσικά, ειναι πυραυλος ειπαμε το κινητο, αλλα δεν ειναι να κανεις τετοια πραματα συστηματικα γτ το σκοτωνεις λιγο λιγο.. Αμα εισαι επηρεασμένος παντως απο αυτο που συνεβηκε σε εκεινους που ειχαν την τιμη να πιασουν το Note 7 στα χερια τους,τοτε να ξερεις ηταν αλλος ο λογος που εσκαγε η μπαταρία εκει.. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δεν σκαει, μη φοβάσαι. Δοκιμασμενο με GPS και δεδομενα και φωτεινοτητα πανω απο 70% στο αμαξι τετοιες μερες με ζέστη και ανετα εβγαλα μισάωρο. Φυσικά, ειναι πυραυλος ειπαμε το κινητο, αλλα δεν ειναι να κανεις τετοια πραματα συστηματικα γτ το σκοτωνεις λιγο λιγο.. Αμα εισαι επηρεασμένος παντως απο αυτο που συνεβηκε σε εκεινους που ειχαν την τιμη να πιασουν το Note 7 στα χερια τους,τοτε να ξερεις ηταν αλλος ο λογος που εσκαγε η μπαταρία εκει.. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμια σχεση με samsung....απλα μου φαινεται περιεργο τηλ που καθεται,σε δροσερο περιβαλλον, κ να χτυπαει 32 βαθμους η μπαταρια του...ισως να μην το εχω ξαναπαρατηρησει σε αλλα τηλ που ειχα βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Εγώ στο σπίτι που έχω 31 βαθμούς η μπαταρία μετά από 10 λεπτή χρήση φτάνει τους 39 βαθμούς. HTC 10 Black leather Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Εγώ στο σπίτι που έχω 31 βαθμούς η μπαταρία μετά από 10 λεπτή χρήση φτάνει τους 39 βαθμούς. HTC 10 Black leather Power Φυσιολογικο το βλεπεις δηλ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Τα τηλέφωνα που είναι μεταλλικά τα νιώθεις πολύ πιο ζεστά αλλά αυτό είναι καλό Αποβάλουν έτσι την θερμότητα προς τα έξω. Γι αυτό την αισθάνεσαι περισσότερο Στα αλλά τηλέφωνα πλαστικά και λοιπά μπορεί εσυ σαν κάτοχος να μην αισθάνεσαι να καίει από έξω αλλά αυτό καίει από μέσα και δεν βγάζει την θερμότητα προς τα έξω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts