starxer Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 εγω ειμαι στην εντελως αντιθεση φαση. αν ηταν πανω απο 5,2 δεν θα το επαιρνα. γουστα ειναι αυτα. Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Η λειτουργια του 10 είναι φανταστικη Δημητρη, αυτος είναι ο λογος που ηθελα να το δοκιμασω σαν βασικη για καποιο διάστημα. Ο μοναδικος λογος, που καποια στιγμη λογικα θα το δωσω είναι ότι δε με καλυπτει αυτό το μέγεθος οθονης. Αν ειχα επιλογή για 5.5-5.7 θα ημουν σουπερ ευχαριστημένος. Το 10αρι, το ειχα γραψει και από την πρωτη επαφη που ειχα μαζι του, όταν κυκλοφορησε. Είναι το iPhone των android. Σε gun metal το πηρα, πολύ ομορφο χρωμα... Το κάποια στιγμή όμως ήρθε πολύ γρήγορα βλέπω. Ήδη υπάρχει μια αγγελία Δεν σ άρεσε τελικά; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Το κάποια στιγμή όμως ήρθε πολύ γρήγορα βλέπω. Ήδη υπάρχει μια αγγελία Δεν σ άρεσε τελικά; Βρέθηκε ήδη ο διάδοχος, στις 5,7 ίντσες, οποτε, ναι, το δίνω καινούριο. Κορυφαίο τηλέφωνο, αλλά δυστυχώς σε αυτές τις ίντσες δε βολευομαι με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα σας ! Είμαι νέος στο φόρουμ.. Ήθελα να ρωτήσω εάν αξιζει ή μετάβαση από OP3 εφόσον πλέον το HTC το βρίσκεις σε τόσο δελεαστική τιμή στα σκρουτζομαγαζα?? Είμαι μεταξύ του HTC 10 ή του OP3T (Αλλαζβ Λόγω το ότι βρήκα αγοραστή για το ΟP3 μου σε καλή τιμή που λογικά αργότερα δεν νομίζω να βρεθεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα σας ! Είμαι νέος στο φόρουμ.. Ήθελα να ρωτήσω εάν αξιζει ή μετάβαση από OP3 εφόσον πλέον το HTC το βρίσκεις σε τόσο δελεαστική τιμή στα σκρουτζομαγαζα?? Είμαι μεταξύ του HTC 10 ή του OP3T (Αλλαζβ Λόγω το ότι βρήκα αγοραστή για το ΟP3 μου σε καλή τιμή που λογικά αργότερα δεν νομίζω να βρεθεί) Από one plus 3 σε 3t τι διαφορά να δεις; Έχουν αλλάξει 2 πράγματα για τον ανταγωνισμό και όσους ψωνίζουν με βάση μόνο νούμερα επεξεργαστών και λοιπά Έχει μικρότερη οθόνη το HTC αν αυτό δεν σ εμποδίζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τίποτα δεν έχει από διάφορα άλλα για 100 ευρώ που θα δώσω να το πάρω δεν με χαλάει , όχι το μέγεθος δεν με ενοχλεί , με φοβίζει ή LCD και το γεγονός πως δεν έχει καμία rom AOSP είτε CM Based.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Απο 1+3 που εχεις τωρα θα αλλαξεις τηλεφωνο; Γιατι; Αν θες για το χαβαλε, οκ, αλλα δεν υπαρχει άλλος λογος. Τιμη αυτα κρατανε παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 εχω κατεβασει το htc gallery αλλα η εφαρμογη δεν δουλευει σωστα,δεν διαγραφει μερικες φορες τις φωτογραφιες που επιλεγω,επισης δεν μπορεις να διαλεξεις απο εκει φωτογραφια για να προσθεσεις σε καποια επαφη. Κριμα που τη σταματησε η htc και εχει βαλει αυτη την αηδια της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τελικά δεν απάντησε κανείς. Θεωρεί μήπως κάνεις το HTC καλύτερο από το OP3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τελικά δεν απάντησε κανείς. Θεωρεί μήπως κάνεις το HTC καλύτερο από το OP3?? Φίλε μου κάποιοι από εδώ δεν το είχαμε ποτέ... Προσωπικά Ούτε έχω δει ποτέ κάποιο one plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τελικά δεν απάντησε κανείς. Θεωρεί μήπως κάνεις το HTC καλύτερο από το OP3?? Φίλε μου εξαρτάται.. Αν θες ήχο όχι μεγαλύτερη οθόνη, κάμερα Κι γενικά ένα σταθερό και γρήγορο λειτουργικό πας htc... Aν θες μοντες αλλά σε beta, ίσως καλύτερη μπαταρία go for one plus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Ναι συγνώμη απλά ελπίζω από εδώ που έχει το HTC πλέον να πέρασε από ένα OP3 για αυτό ρωταω ! Δυστυχώς είμαι Ναυτικός και ταξιδεύω τώρα ...έχω βγει σε δύο λιμάνια στην ιταλια και ούτε καν ξέρουν τι είναι "το htc" σαν μάρκα. Σαν Οθόνη κάνεις με ποιο θα το συγκρινε? Edited November 21, 2016 by Kanth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ανοιξε ενα θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 αποφευγουμε τις συγκρισεις γιατι χαλαει η συζητηση και δεν μιλαμε στο τελος για την συσκευη. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ναι συγνώμη απλά ελπίζω από εδώ που έχει το HTC πλέον να πέρασε από ένα OP3 για αυτό ρωταω ! Δυστυχώς είμαι Ναυτικός και ταξιδεύω τώρα ...έχω βγει σε δύο λιμάνια στην ιταλια και ούτε καν ξέρουν τι είναι "το htc" σαν μάρκα. Σαν Οθόνη κάνεις με ποιο θα το συγκρινε? Φίλε μου επειδή σπούδασα Ιταλία όχι και δεν ξέρουν τι είναι το htc!!! Το ενα είναι HD σε 5,5ιντσες οθόνη και το άλλο είναι qhd σε 5,2... Δεν γίνεται απλά σύγκριση... Υγ. κάποιος άλλος συνάδελφος σου είχε πρόβλημα πάντως με το oneplus 3 σε άλλο φόρουμ και ξενέρωσε τη ζωή του, αν και δεν θυμάμαι αν είχε την κινεζική έκδοση ή την ευρωπαϊκή... Για εμένα πάντως αν σου αρέσουν οι μοντες και μόνο παρe το plus και η μεγαλύτερη οθόνη σε ίντσες και όχι η ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Βρήκα αυτήν την εφαρμογή κάμερας από μια custom rom κι έχει ενδιαφέρον. https://www.dropbox.com/s/zjqu06omolht06s/KustomCamera.bin?dl=0 Edited November 22, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Βρήκα αυτήν την εφαρμογή κάμερας από μια custom Tom κι έχει ενδιαφέρον. https://www.dropbox.com/s/zjqu06omolht06s/KustomCamera.bin?dl=0 Τι είναι αυτό? Είναι ένα αρχείο σε .bin μορφή..τι κάνει και πώς ακριβώς το κάνουμε install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Τι είναι αυτό? Είναι ένα αρχείο σε .bin μορφή..τι κάνει και πώς ακριβώς το κάνουμε install? Χτύπησε το αρχείο στο ανέβασμα. Για δες τώρα https://www.dropbox.com/s/zjqu06omolht06s/KustomCamera.apk?dl=0 Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Στα δεδομενα δεν εχω πιασει ποτε 4g. Μονο 3g. Πρεπει να ρυθμισω κατι? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Η εφαρμογή music της htc (η παλια), παιζει κανονικα σε εσας? Εμενα μου κανει εγκατάσταση κανονικα αλλα μολις παω να ανοιξω μου κανεθ αναγκαστικη διακοπη και με πεταει. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα δεδομενα δεν εχω πιασει ποτε 4g. Μονο 3g. Πρεπει να ρυθμισω κατι? Πρεπει να το εχεις στο 4g και και να τα ενεργοποιησεις απο τον παροχο σου. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Η εφαρμογή music της htc (η παλια), παιζει κανονικα σε εσας? Εμενα μου κανει εγκατάσταση κανονικα αλλα μολις παω να ανοιξω μου κανεθ αναγκαστικη διακοπη και με πεταει. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να το εχεις στο 4g και και να τα ενεργοποιησεις απο τον παροχο σου. Κυκλοφορούν 2 apk για τη μουσική. Πρέπει να βάλεις το σωστό. Θα το βρω και θα το ανεβάσω εγώ αν σε προλάβω. Για δες. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ; https://cloud.tapatalk.com/s/58358fd662606/HtcMusic-1.apk Edited November 23, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Κυκλοφορούν 2 apk για τη μουσική. Πρέπει να βάλεις το σωστό. Θα το βρω και θα το ανεβάσω εγώ αν σε προλάβω. Για δες. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ; https://cloud.tapatalk.com/s/58358fd662606/HtcMusic-1.apk Αν μπορουσες να μου στειλεις το λινκ θα σου ημουν υπόχρεος γιατι αυτα τα google music δεν τα παω καθολου. Δοκιμασα δυο apk και τα δυο δεν μου επαιξαν. Edit Με προλαβες. Σε ευχαριστώ. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δεν κατεβαίνει από το link που έβαλα; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δεν κατεβαίνει από το link που έβαλα; Κατεβηκε και παιζει μια χαρα! Ολα οπως το παλιο μου m8. Σ'ευχαριστω πολυ. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Στα δεδομενα δεν εχω πιασει ποτε 4g. Μονο 3g. Πρεπει να ρυθμισω κατι? Και η σιμ σου να είναι 4g.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Κατεβηκε και παιζει μια χαρα! Ολα οπως το παλιο μου m8. Σ'ευχαριστω πολυ. Ωπα:p πηρες 10ρι καλοριζικο :) new η μεταχειρο? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts