redcom7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Έρχεται .... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161114/76b1683253a17bc1f25bd3f3020d72e0.jpg Edited November 14, 2016 by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Έρχεται .... Δεν φαινεται Γιωργο Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Δεν φαινεται Γιωργο Μαλλον γιαυτό θα λέει.. "HTC 10 (EU) to receive Android 7.0 update by the end of November - begging of the December." Source: https://twitter.com/LlabTooFeR/statu...03032567398400 Today, 11:03AM Edited November 15, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Μαλλον γιαυτό θα λέει.. "HTC 10 (EU) to receive Android 7.0 update by the end of November - begging of the December." Ναι αυτό ήταν Edited November 14, 2016 by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 πρωτα θα την παρετε εσεις με το m10 και κοντα εμεις με το s7 edge!ακουγονται πολυ καλες εντυπωσεις παντως!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabalerro07 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει?το πηρα σημερα απο σκρουτζ...αντι για 4g πανω μου γραφει lte...ειναι κατι?μπορει καποιος να μου εξηγησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει?το πηρα σημερα απο σκρουτζ...αντι για 4g πανω μου γραφει lte...ειναι κατι?μπορει καποιος να μου εξηγησει? Το lte ειναι το 4g. Καλοριζικο Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabalerro07 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Venduza σε ευχαριστω παρα πολυ...το ειχα αγχος...ειμαι 18 χρονων και ειναι το πρωτο μου κινητο που αγοραζω και αγχωθηκα πολυ..μηπως δεν ειναι το ιδιο καλο με 4g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Venduza σε ευχαριστω παρα πολυ...το ειχα αγχος...ειμαι 18 χρονων και ειναι το πρωτο μου κινητο που αγοραζω και αγχωθηκα πολυ..μηπως δεν ειναι το ιδιο καλο με 4g.. Το ίδιο πράγμα είναι αλλα με αλλα λόγια. Ανάλογα την συσκευή και το δίκτυο εμφανίζεται η έτσι η αλλιώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabalerro07 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Σας ευχαριστω πολυ να ειστε καλα ολοι στο site :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgkaka Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλουμε ραδιόφωνο στο κινητό ή σε αυτόν τον τομέα την πατήσαμε??? Γιατί κατά τα άλλα το κινητό είναι εξαιρετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλουμε ραδιόφωνο στο κινητό ή σε αυτόν τον τομέα την πατήσαμε??? Γιατί κατά τα άλλα το κινητό είναι εξαιρετικό! Νομίζω ειδικά χωρίς ροοτ Όχι Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/c0fc60c50b35cf5c749d3042f4f1841b.jpg Είμαστε πολύ κοντά ελπίζω να είναι αυτό που περιμένουμε... Μια καλή συσκευή να γίνει καλύτερη Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Μακάρι να ισχύει αυτό το night mode που φαίνεται εκεί. Πραγματικά είναι από τα μεγάλα μειον του για εμένα η φωτεινότητα της οθόνης στο χαμηλότερο δυνατό. Τυφλώνομαι να διαβαζω μέσα στο σκοτάδι και χρησιμοποιώ 3rd party app γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ισχύει, αφού το έχει το Bolt.. Sent from my LG-H961N using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 To Wifi δείχνει συνεχώς ενεργό στα στατιστικά της μπαταρίας, ενώ το έχω κλειστό. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 To Wifi δείχνει συνεχώς ενεργό στα στατιστικά της μπαταρίας, ενώ το έχω κλειστό. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Πήγαινε ρυθμίσεις , τοποθεσία,δεξια πάνω τις 3 τελειτσες σκαναρισμα και ξετικαρε τις δύο επιλογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Απενεργοποιημένες είναι και οι δύο επιλογές. Τελικά ήταν από τις ρυθμίσεις WiFi του Viber. Edited November 18, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Υπαρχει επιλογη να κλειδωνεις εφαρμογες με το αποτύπωμα? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Υπαρχει επιλογη να κλειδωνεις εφαρμογες με το αποτύπωμα? Βεβαίως μέσα απο το boost+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Νεος κατοχος (για δευτερη φορα, η προηγουμενη ηταν μονο για μια μερα), για να αποτοξινωθώ για ενα διάστημα από τον γελοιο TW (Samsung) και για να χαρω λιγο την καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης της HTC και το καλυτερο UI σε android (εστω και κουτσουρεμενο, εξακολουθεί να είναι το πιο καλαισθητο της αγορας). Ξεκινησα χρηση του 10 σαν βασικη συσκευή... Ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα για ρυθμιση με παρατεταμενο πατημα του home button να μπαινει η συσκευή σε standby (με τον ιδιο τροπο που ξεκλειδωνει με το δακτυλικο, να κλειδωνει δηλαδή)? Ευχαριστω. Edited November 19, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Νεος κατοχος (για δευτερη φορα, η προηγουμενη ηταν μονο για μια μερα), για να αποτοξινωθώ για ενα διάστημα από τον γελοιο TW (Samsung) και για να χαρω λιγο την καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης της HTC και το καλυτερο UI σε android (εστω και κουτσουρεμενο, εξακολουθεί να είναι το πιο καλαισθητο της αγορας). Ξεκινησα χρηση του 10 σαν βασικη συσκευή... Ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα για ρυθμιση με παρατεταμενο πατημα του home button να μπαινει η συσκευή σε standby (με τον ιδιο τροπο που ξεκλειδωνει με το δακτυλικο, να κλειδωνει δηλαδή)? Ευχαριστω. Εγώ έχω βρει αυτό Fingerprint Quick Actions*– Google Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Εγώ έχω βρει αυτό Fingerprint Quick Actions*– Google Play Θα το δοκιμασω, ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Νεος κατοχος (για δευτερη φορα, η προηγουμενη ηταν μονο για μια μερα), για να αποτοξινωθώ για ενα διάστημα από τον γελοιο TW (Samsung) και για να χαρω λιγο την καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης της HTC και το καλυτερο UI σε android (εστω και κουτσουρεμενο, εξακολουθεί να είναι το πιο καλαισθητο της αγορας). Ξεκινησα χρηση του 10 σαν βασικη συσκευή... Ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα για ρυθμιση με παρατεταμενο πατημα του home button να μπαινει η συσκευή σε standby (με τον ιδιο τροπο που ξεκλειδωνει με το δακτυλικο, να κλειδωνει δηλαδή)? Ευχαριστω. απο οταν ανοιξα το τοπικο,δεν το εχω αλλαξει. αν αυτο σου λεει κατι. Και δεν εχω πιασει πανω απο 7 μερες στα χερια μου κανένα S7 αν και παραδεχομαι οτι ειναι ανωτερες συσκευες απλα οχι για τα γουστα μου. Τι χρωμα το πηρες; εγω το εχω σκουρο γκρι και σκεφτομαι να παω σε ασπρο !!!!!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εγω το ειχα ασπρο.πηγα για 20 μερες σε s7 edge και γυριζω πισω ξανα σε μαυρο... Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 απο οταν ανοιξα το τοπικο,δεν το εχω αλλαξει. αν αυτο σου λεει κατι. Και δεν εχω πιασει πανω απο 7 μερες στα χερια μου κανένα S7 αν και παραδεχομαι οτι ειναι ανωτερες συσκευες απλα οχι για τα γουστα μου. Τι χρωμα το πηρες; εγω το εχω σκουρο γκρι και σκεφτομαι να παω σε ασπρο !!!!!!!!! Η λειτουργια του 10 είναι φανταστικη Δημητρη, αυτος είναι ο λογος που ηθελα να το δοκιμασω σαν βασικη για καποιο διάστημα. Ο μοναδικος λογος, που καποια στιγμη λογικα θα το δωσω είναι ότι δε με καλυπτει αυτό το μέγεθος οθονης. Αν ειχα επιλογή για 5.5-5.7 θα ημουν σουπερ ευχαριστημένος. Το 10αρι, το ειχα γραψει και από την πρωτη επαφη που ειχα μαζι του, όταν κυκλοφορησε. Είναι το iPhone των android. Σε gun metal το πηρα, πολύ ομορφο χρωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts