Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έρχεται ....

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161114/76b1683253a17bc1f25bd3f3020d72e0.jpg

Edited by redcom7

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

#!DVF3RJYL!LKzyWl1-KKdFK20zj-JabQAEFfQPrY0vqivSwZ8ieLQ

Έρχεται ....

Δεν φαινεται Γιωργο

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Δεν φαινεται Γιωργο

Μαλλον γιαυτό θα λέει..

"HTC 10 (EU) to receive Android 7.0 update by the end of November - begging of the December."

Source: https://twitter.com/LlabTooFeR/statu...03032567398400

Today, 11:03AM

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μυνήματα
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μαλλον γιαυτό θα λέει..

"HTC 10 (EU) to receive Android 7.0 update by the end of November - begging of the December."

Ναι αυτό ήταν

Edited by redcom7

πρωτα θα την παρετε εσεις με το m10 και κοντα εμεις με το s7 edge!ακουγονται πολυ καλες εντυπωσεις παντως!!
I Want To Believe

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει?το πηρα σημερα απο σκρουτζ...αντι για 4g πανω μου γραφει lte...ειναι κατι?μπορει καποιος να μου εξηγησει?

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει?το πηρα σημερα απο σκρουτζ...αντι για 4g πανω μου γραφει lte...ειναι κατι?μπορει καποιος να μου εξηγησει?

Το lte ειναι το 4g.

Καλοριζικο

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Venduza σε ευχαριστω παρα πολυ...το ειχα αγχος...ειμαι 18 χρονων και ειναι το πρωτο μου κινητο που αγοραζω και αγχωθηκα πολυ..μηπως δεν ειναι το ιδιο καλο με 4g..

Venduza σε ευχαριστω παρα πολυ...το ειχα αγχος...ειμαι 18 χρονων και ειναι το πρωτο μου κινητο που αγοραζω και αγχωθηκα πολυ..μηπως δεν ειναι το ιδιο καλο με 4g..

Το ίδιο πράγμα είναι αλλα με αλλα λόγια.

Ανάλογα την συσκευή και το δίκτυο εμφανίζεται η έτσι η αλλιώς

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλουμε ραδιόφωνο στο κινητό ή σε αυτόν τον τομέα την πατήσαμε??? Γιατί κατά τα άλλα το κινητό είναι εξαιρετικό!

Καλησπέρα παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλουμε ραδιόφωνο στο κινητό ή σε αυτόν τον τομέα την πατήσαμε??? Γιατί κατά τα άλλα το κινητό είναι εξαιρετικό!

Νομίζω ειδικά χωρίς ροοτ Όχι

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/c0fc60c50b35cf5c749d3042f4f1841b.jpg

Είμαστε πολύ κοντά ελπίζω να είναι αυτό που περιμένουμε...

Μια καλή συσκευή να γίνει καλύτερη

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μακάρι να ισχύει αυτό το night mode που φαίνεται εκεί. Πραγματικά είναι από τα μεγάλα μειον του για εμένα η φωτεινότητα της οθόνης στο χαμηλότερο δυνατό. Τυφλώνομαι να διαβαζω μέσα στο σκοτάδι και χρησιμοποιώ 3rd party app γι'αυτό.

To Wifi δείχνει συνεχώς ενεργό στα στατιστικά της μπαταρίας, ενώ το έχω κλειστό. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

To Wifi δείχνει συνεχώς ενεργό στα στατιστικά της μπαταρίας, ενώ το έχω κλειστό. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Πήγαινε ρυθμίσεις , τοποθεσία,δεξια πάνω τις 3 τελειτσες σκαναρισμα και ξετικαρε τις δύο επιλογές...

Απενεργοποιημένες είναι και οι δύο επιλογές.

Τελικά ήταν από τις ρυθμίσεις WiFi του Viber.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Υπαρχει επιλογη να κλειδωνεις εφαρμογες με το αποτύπωμα?

Βεβαίως μέσα απο το boost+...

Νεος κατοχος (για δευτερη φορα, η προηγουμενη ηταν μονο για μια μερα), για να αποτοξινωθώ για ενα διάστημα από τον γελοιο TW (Samsung) και για να χαρω λιγο την καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης της HTC και το καλυτερο UI σε android (εστω και κουτσουρεμενο, εξακολουθεί να είναι το πιο καλαισθητο της αγορας). Ξεκινησα χρηση του 10 σαν βασικη συσκευή...

Ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα για ρυθμιση με παρατεταμενο πατημα του home button να μπαινει η συσκευή σε standby (με τον ιδιο τροπο που ξεκλειδωνει με το δακτυλικο, να κλειδωνει δηλαδή)?

Ευχαριστω.

Edited by v@gelis

Νεος κατοχος (για δευτερη φορα, η προηγουμενη ηταν μονο για μια μερα), για να αποτοξινωθώ για ενα διάστημα από τον γελοιο TW (Samsung) και για να χαρω λιγο την καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης της HTC και το καλυτερο UI σε android (εστω και κουτσουρεμενο, εξακολουθεί να είναι το πιο καλαισθητο της αγορας). Ξεκινησα χρηση του 10 σαν βασικη συσκευή...

Ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα για ρυθμιση με παρατεταμενο πατημα του home button να μπαινει η συσκευή σε standby (με τον ιδιο τροπο που ξεκλειδωνει με το δακτυλικο, να κλειδωνει δηλαδή)?

Ευχαριστω.

Εγώ έχω βρει αυτό

Fingerprint Quick Actions*– Google Play

Ευχαριστω.

απο οταν ανοιξα το τοπικο,δεν το εχω αλλαξει.

αν αυτο σου λεει κατι.

Και δεν εχω πιασει πανω απο 7 μερες στα χερια μου κανένα S7 αν και παραδεχομαι οτι ειναι ανωτερες συσκευες απλα οχι για τα γουστα μου.

Τι χρωμα το πηρες;

εγω το εχω σκουρο γκρι και σκεφτομαι να παω σε ασπρο !!!!!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εγω το ειχα ασπρο.πηγα για 20 μερες σε s7 edge και γυριζω πισω ξανα σε μαυρο...

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο οταν ανοιξα το τοπικο,δεν το εχω αλλαξει.

αν αυτο σου λεει κατι.

Και δεν εχω πιασει πανω απο 7 μερες στα χερια μου κανένα S7 αν και παραδεχομαι οτι ειναι ανωτερες συσκευες απλα οχι για τα γουστα μου.

Τι χρωμα το πηρες;

εγω το εχω σκουρο γκρι και σκεφτομαι να παω σε ασπρο !!!!!!!!!

Η λειτουργια του 10 είναι φανταστικη Δημητρη, αυτος είναι ο λογος που ηθελα να το δοκιμασω σαν βασικη για καποιο διάστημα.

Ο μοναδικος λογος, που καποια στιγμη λογικα θα το δωσω είναι ότι δε με καλυπτει αυτό το μέγεθος οθονης. Αν ειχα επιλογή για 5.5-5.7 θα ημουν σουπερ ευχαριστημένος.

Το 10αρι, το ειχα γραψει και από την πρωτη επαφη που ειχα μαζι του, όταν κυκλοφορησε. Είναι το iPhone των android.

Σε gun metal το πηρα, πολύ ομορφο χρωμα...

• The title was changed to HTC 10 (M10)