Antonio27 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 1) Σε εμένα βγάζει τη μέρα με 3-4 ώρες οθόνη και περίπου 1 ώρα κλήσεις 2) Ραδιόφωνο όχι, για HTC gallery μπορείς να κατεβάσεις το .all και να κάνεις εγκατάσταση Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 1) Σε εμένα βγάζει τη μέρα με 3-4 ώρες οθόνη και περίπου 1 ώρα κλήσεις 2) Ραδιόφωνο όχι, για HTC gallery μπορείς να κατεβάσεις το .all και να κάνεις εγκατάσταση Sent from my HTC 10 using Tapatalk Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Οπότε δε βελτιώθηκε η αυτονομία του δυστυχώς. Με λίγα λόγια με την χρήση πού κάνω πάλι 3:30 ώρες οθόνη θα έχω. Οπότε με βλέπω πάλι η για honor 8 η για s7 μικρό. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Οπότε δε βελτιώθηκε η αυτονομία του δυστυχώς. Με λίγα λόγια με την χρήση πού κάνω πάλι 3:30 ώρες οθόνη θα έχω. Οπότε με βλέπω πάλι η για honor 8 η για s7 μικρό. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά είναι η αυτονομία του. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Το Sony z τα έφτυσε & ένας φίλος ψάχνει συσκευή. Του προτείνω το HTC 10 γιατί θέλει android. Ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας για την κάμερα σε φωτογραφίες τη μέρα & τη νύχτα. Sos γιατί η αγορά θα γίνει άμεσα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η κάμερα είναι πολύ καλή. Σίγουρα στο τοπ-5 των προτάσεων που κυκλοφορούν Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μια χαρά είναι η αυτονομία του. Δεν ξέρω έχω περιέργεια να δω τις ρυθμίσεις του κινητού..Εγώ δεν έχω τέτοια πράγματα.. Όπως Και Εάν έχει και αναμονή η συσκευή ή κάποιος την έχει αυτή την απόδοση με πολύ δυνατή συνεχόμενη χρήση.. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Sony z τα έφτυσε & ένας φίλος ψάχνει συσκευή. Του προτείνω το HTC 10 γιατί θέλει android. Ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας για την κάμερα σε φωτογραφίες τη μέρα & τη νύχτα. Sos γιατί η αγορά θα γίνει άμεσα. Ευχαριστώ πολύ! Στην τιμή που έχει πάει πλέον νομίζω είναι πολύ καλή αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σήμερα θα γίνει η αγορά. Πρέπει να κοιτάξω κάτι; Αν πχ είναι ευρωπαϊκό ή να αποφύγω κάτι; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Βάλτε το τα σπάει έκανα 6 ώρες να το φτιάξω.χιχι https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.t3fa7ed30-3aa6-4261-987b-c0124ec2ca5b?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Βάλτε το τα σπάει έκανα 6 ώρες να το φτιάξω.χιχι https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.t3fa7ed30-3aa6-4261-987b-c0124ec2ca5b?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8 Μπήκε ήδη.... ΣΩΡΑΙΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Οσο ζεις μαθαινεις που λενε ''I have the HTC 10 has two speaker settings.... Music & Theatre. It is not stereo in Music Mode, but as described (Top = High's Bottom = Mid's & Low's) in THEATRE MODE the phone is Stereo, Go look up on HTC's official website for information on what you are testing before you review the phone.'' Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chibi Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) Κάτοχος HTC 10 Grey μόλις λίγες μέρες και αντιμετωπίζω πρόβλημα με υψηλή κατανάλωση σε data. Επειδή παίζω pokemon go παρατήρησα αύξηση τόσο σε data τόσο από την εφαρμογή (συγκριτικά με το HTC M8) αλλά και επιπλέον από το λειτουργικό android (ενώ με το M8 δεν υπήρχε) όπως τουλάχιστον δείχνει στην χρήση δεδομένων. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικές ρυθμίσεις ή είχε παρόμοιο πρόβλημα παρακαλώ ας αφήσει ένα μήνυμα. Edit: Κατέβασα το Mobiwol όπου μπορείς να περιορίσεις την χρήση data σε οποιαδήποτε εφαρμογή ακόμα και του λειτουργικού και φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα. Περισσότερα αύριο... Edited November 4, 2016 by Chibi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καλημέρα στη παρέα πήρα και εγώ Htc 10 silver μετά από Galaxy s7.ενταξει το τηλέφωνο είναι τρομερό και πολύ γρήγορο .Το μόνο μου θέμα είναι η αναμονή που σε 7ωρες το βράδυ αναμονή χάνει 15%με 20% γιατί τόσο πολύ και στις πληροφορίες στην μπαταρία μου γράφει 31% λειτουργικό σύστημα Android.Υπάρχει και σε άλλους αυτό καμιά λύση έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Wi-Fi drain δυστυχώς. Αν το αφήσεις με 3g και Wi-Fi off θα χάνει 0.5% ανά ώρα. Δεν είναι στάνταρ φαινόμενο, σχετίζεται πιο πολύ με ipv6. Έχεις 5ghz mode στο ρούτερ σου; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Wi-Fi drain δυστυχώς. Αν το αφήσεις με 3g και Wi-Fi off θα χάνει 0.5% ανά ώρα. Δεν είναι στάνταρ φαινόμενο, σχετίζεται πιο πολύ με ipv6. Έχεις 5ghz mode στο ρούτερ σου; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πες γιατί μ'ενδιαφέρει κι εμένα. Εντωμεταξύ να πω κι εγώ ότι αν απενεργοποιήσει κανείς το γίνεται σάρωση Wi-Fi από τις ρυθμίσεις τοποθεσίας θα δει στα στατιστικά της μπαταρίας του κλειστό το Wi-Fi όταν το κλείνει. Αν δεν το απενεργοποιήσει, φαίνεται πάντα ενεργό στα στατιστικά ανεξάρτητα αν το κλείνει ή όχι. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Wi-Fi drain δυστυχώς. Αν το αφήσεις με 3g και Wi-Fi off θα χάνει 0.5% ανά ώρα. Δεν είναι στάνταρ φαινόμενο, σχετίζεται πιο πολύ με ipv6. Έχεις 5ghz mode στο ρούτερ σου; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επιβεβαιωνω. με wifi σε 8 ωρες χανει 25%...ναι εχω δει 20 και 25% με 4g σε 8ωρες χανει 3% Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Υπάρχει λύση ή περιμένουμε κάποιο update; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με το Facebook και το Messenger? Στο πρώτο έχω θέμα στο swipe μεταξύ φωτογραφιών σε άλμπουμ. Δεν μου κάνει καθολου swipe ή θέλει 5-6 προσπάθειες κάθε φορά και αυτές στην άκρη της οθόνης. Στο δεύτερο, μπορεί να έχω χρησιμοποιήσει όλη μέρα το φβ στον υπολογιστή και μόλις ανοιξω το WiFi αρχίζει να πυροβολαει σαν ειδοποιησεις όλα τα μηνύματα που έχω ανταλλάξει όλη μέρα Μόνο σε αυτή τη συσκευή μου τα κάνει. Στο Moto g του αδερφού μου και στο Μ9 δεν είχα πρόβλημα Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llakis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με το Facebook και το Messenger? Στο πρώτο έχω θέμα στο swipe μεταξύ φωτογραφιών σε άλμπουμ. Δεν μου κάνει καθολου swipe ή θέλει 5-6 προσπάθειες κάθε φορά και αυτές στην άκρη της οθόνης. Στο δεύτερο, μπορεί να έχω χρησιμοποιήσει όλη μέρα το φβ στον υπολογιστή και μόλις ανοιξω το WiFi αρχίζει να πυροβολαει σαν ειδοποιησεις όλα τα μηνύματα που έχω ανταλλάξει όλη μέρα Μόνο σε αυτή τη συσκευή μου τα κάνει. Στο Moto g του αδερφού μου και στο Μ9 δεν είχα πρόβλημα Sent from my HTC 10 using Tapatalk Για το facebook εχω κι εγω το ιδιο προβλημα Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Καλημέρα στην παρέα, κάτοχος του HTC 10 και ενθουσιασμένος με την συσκευή απο κάθε άποψη! Μετά από την πολύ μέτρια αυτονομία των LG G, G2, G4, βρήκα επιτέλους την ηρεμία μου!! Ελπίζω να αντέξει στον χρόνο και την χρήση και να το υποστηρίξει οπως πρέπει η HTC! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Υπάρχει λύση ή περιμένουμε κάποιο update; δεν ξερω. απλα κλεινω το wifi το βραδυ η οταν δεν το χρησιμοποιω. φανταζομαι αυτα θα λυθουν με το επομενο update Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 δεν ξερω. απλα κλεινω το wifi το βραδυ η οταν δεν το χρησιμοποιω. φανταζομαι αυτα θα λυθουν με το επομενο update Περίεργο και σοβαρο bug. Δεν μας εχει συνηθίσει σε κατι τέτοια η HTC. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Το θέμα είναι ότι δε το έχουν όλοι οπότε το κανει ακόμη πιο δύσκολο να βρεθεί λύση. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Καλημέρα στην παρέα, κάτοχος του HTC 10 και ενθουσιασμένος με την συσκευή απο κάθε άποψη! Μετά από την πολύ μέτρια αυτονομία των LG G, G2, G4, βρήκα επιτέλους την ηρεμία μου!! Ελπίζω να αντέξει στον χρόνο και την χρήση και να το υποστηρίξει οπως πρέπει η HTC! Mετρια αυτονομια το G2? o_0 Κατοχος του HTC απο χτες, πολυ καλό γενικα αλλα εχουμε λυση για το θεμα με την καμερα και τις φωτεινες πηγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Περίεργο και σοβαρο bug. Δεν μας εχει συνηθίσει σε κατι τέτοια η HTC. και στο Μ8 το εχω.εδω και 1 μηνα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts