galanakop Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Οι οθονες τι ακριβως παρουσιαζουνε και χρειαζοντε αλλαγη? Κάποιες έχουν καλύτερο λευκό σε σχέση με της άλλες. Γενικά συμβαίνει, το παράτησα και εγώ με ένα άλλο που τα είχα δοκιμάσει. Αν δεν είσαι υποψιασμενος βέβαια δεν το καταλαβαίνεις. Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Μιας και λέμε για οθόνες, το δικό μου έχει τρελή έλλειψη βιταμίνης D, καθότι τα άσπρα είναι ολόλευκα.. ίσως για αυτό να οφείλεται το panel της Sharp?.. Πλέον, μετά τη συμβίωση μαζί του περί τις 2 εβδομάδες, κατέληξα στο ότι η ποιότητα και η συνολική αίσθηση που σου δίνει, είναι όχι ενός smartphone.. Μόνο μια φορά το είχα νοιώσει αυτό, με το ένα και μοναδικό iPhone που είχα, το 4.. Είναι στιβαρό, βαρύ όσο πρέπει, elegant και ταυτόχρονα μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το pepper spray για τις δύσκολες στιγμές που στην πέφτουν τα λογιών λογιών ζάκια! Νομίζω πως βρήκα το τηλέφωνο που θα με συντροφέψει για τον επόμενο χρόνο! Edited May 30, 2016 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Μιας και λέμε για οθόνες, το δικό μου έχει τρελή έλλειψη βιταμίνης D, καθότι τα άσπρα είναι ολόλευκα.. ίσως για αυτό να οφείλεται το panel της Sharp?.. Πλέον, μετά τη συμβίωση μαζί του περί τις 2 εβδομάδες, κατέληξα στο ότι η ποιότητα και η συνολική αίσθηση που σου δίνει, είναι όχι ενός smartphone.. Μόνο μια φορά το είχα νοιώσει αυτό, με το ένα και μοναδικό iPhone που είχα, το 4.. Είναι στιβαρό, βαρύ όσο πρέπει, elegant και ταυτόχρονα μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το pepper spray για τις δύσκολες στιγμές που στην πέφτουν τα λογιών λογιών ζάκια! Νομίζω πως βρήκα το τηλέφωνο που θα με συντροφέψει για τον επόμενο χρόνο! Μπράβο... Βέβαια το δικό σου είναι και σαν συνδυασμός πολύ όμορφο (Μαύρο Ασημί) Όπως και να έχει καλές πτήσεις!!! Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Νικ εσυ το εχεις ακομα; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Εγώ καλεσα σήμερα στο smarties να δω τι γίνεται με το δικό μου, ακόμη δεν ήρθε λέει. Αν θέλω το χρυσό ετοιμοπαραδοτο μόνο. Οπότε περιμένω κι άλλο. Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Το smarties ανέβασε και την τιμή Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Για το χρυσό πάντως μου είπαν αν το θέλω στην ίδια τιμή με το μαύρο (650) Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Και το μαύρο στα 698 το πήγε Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 εμενα με βλεπω για λιγο με ενα Lg G5 ετσι για αλλαγη στα 450 που ειναι εξτρα τιμιο και μολις ισιωσουνλιγο οι τιμες απο htc πισω στο 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Ετοιμάζεται νέο firmware ... Νομίζω είναι για Ευρώπη..αν κάνω λάθος διορθώστε με.https://crowdsupport.telstra.com.au/t5/Device-Updates/Software-Updates-24-05-2016/td-p/575553 Edited May 30, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Νικ εσυ το εχεις ακομα; Όχι, το έδωσα και πήρα το g5, το δίνω και αυτό και τελικά θα μείνω με το s7 edge. Πάμε για νοτελι τώρα όταν με το καλό βγει. Δυστυχώς δεν με έκανε κανένα από τα δύο να αποχωριστω το edge. Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όχι, το έδωσα και πήρα το g5, το δίνω και αυτό και τελικά θα μείνω με το s7 edge. Πάμε για νοτελι τώρα όταν με το καλό βγει. Δυστυχώς δεν με έκανε κανένα από τα δύο να αποχωριστω το edge. Nikos from s7 edge g5 η το 10αρι ; ποιο θα κρατουσες αν δεν υπηρχε το s7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 g5 η το 10αρι ; ποιο θα κρατουσες αν δεν υπηρχε το s7; το m10. Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 5 ώρες οθόνη ανοιχτή..καλα τα πάει.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 πλεον ειναι σταθεροποιημενο απο 4 ωρες και πανω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σχετικά με τη φόρτιση, πλέον μετά το νέο update, έχει φτιαχτεί το θέμα που είχα με τους λοιπούς quick/turbo chargers, καθότι φορτίζει κομπλέ και από του Robin και από τον turbo της motorola. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σχετικά με τη φόρτιση, πλέον μετά το νέο update, έχει φτιαχτεί το θέμα που είχα με τους λοιπούς quick/turbo chargers, καθότι φορτίζει κομπλέ και από του Robin και από τον turbo της motorola. Δηλαδη σε ποση ωρα 100%? Ρωταω γιατι εμενα μου εστειλε τελικα εναν samsung με την πατατα που ειχε κανει και ελεγα να τον δωσω και να παρω της HTC μολις κυκλοφορισει. Αλλα αν κανει την ιδια ωρα κραταω και τον samsung δεν εχω θεμα Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Κατεβαίνει update 1.55 520+ mb αυτά είναι Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 bvb ταιβανεζικο έχεις εσύ ε; Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 bvb ταιβανεζικο έχεις εσύ ε; Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι τώρα καλό είναι αυτό ή κακό θα δείξει. Πάντως τα update αργούν πάρα πολύ να εγκατασταθουν Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πριν την 1.55 ποια είχε ; 1.30? Έχω βαρεθεί να περιμένω να φέρουν στοκ πάντως τόσο που σκέφτομαι να τους πω να στείλουν το χρυσό Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ναι τώρα καλό είναι αυτό ή κακό θα δείξει. Πάντως τα update αργούν πάρα πολύ να εγκατασταθουν Mολις τωρα μιλαγα με την htc εδωσα το ιμει απο ενα μ9 που ηθελα να παρω ,και η απαντηση ηταν η συσκευη ειναι απο ταιβαν η εγγυηση δεν σας καλυπτει στην ελλαδα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Την 1.30 ναι. Το ξέρω πήρα και εγώ τηλέφωνο. Βέβαια με την ελληνική αντιπροσωπία της HTC που έχουμε δεν με χαλάει καθόλου Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 το μαύρο θα βγεί ποτέ στο σκρουτζ? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Οι πηγες μου λενε οτι μεχρι 15 Ιουνίου θα εχει ξεκινησει η φουλ διαθεσιμοτητα του τηλεφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts