DjTony Δημοσιεύτηκε April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αυτό το WiFi extender... Όλα καλά δουλεύουν όλα τέλεια. Το θέμα μου είναι το εξής. Αν συνδεθώ στο WiFi στο σαλόνι πχ που έχω κοντά το repeater μπαίνει full από το repeater .. Αν πάω στο δωμάτιο ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ από το Router που είναι δίπλα και θα έχει full σήμα αλλά παραμένει από το repeater και το σήμα είναι ασθενές και κατά συνέπεια κολλάει το ίντερνετ.... Γίνεται να αλλάζει αυτόματα από repeater σε Router ανάλογα με την ισχύ σήματος; Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι να αντιγράψει τις ρυθμίσεις του Router, κατά συνέπεια έχω το ίδιο SSID και ίδιο κωδικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιξε λιγο με τα καναλια. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Να βάλω δηλαδή στο rrepeater ίδιο κανάλι με το Router; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το έκανα και ενώ στην αρχή έκανε κάτι αποσυνδέσεις τώρα έφτιαξε και παντού στο σπίτι έχω φουλ σήμα... Τέλεια δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts