Jump to content

Active Desktop

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να ορίσω τη συχνότητα ανανέωσεις της ιστοσελίδας που έχω βάλει ως active desktop;

Έχω ορίσει μια ειδησεογραφική σελίδα, αλλά τα νέα μπαγιατεύουν πολύ πριν τα windows αποφασίσουν να κάνουν refresh.

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Νομίζω αν πατήσεις κάπου στην ιστοσελίδα στο desktop με αριστερό click->properties στη συνέχεια υπάρχει καποιο tab Schedule όπου ορίζεις πόσο συχνά θέλεις να ανανεόννονται τα περιεχόμενα της σελίδας

Νομίζω αν πατήσεις κάπου στην ιστοσελίδα στο desktop με αριστερό click->properties στη συνέχεια υπάρχει καποιο tab Schedule όπου ορίζεις πόσο συχνά θέλεις να ανανεόννονται τα περιεχόμενα της σελίδας

Δεν το βρίσκω αυτό που λες :(.

Δεν το βρίσκω αυτό που λες :(.

Σε Win XP proffesional ελληνικά.......

Δεξί στην επιφάνεια εργασίας -> Ιδιότητες -> Οθόνη -> Προσαρμογή ΕΠιφάνεια Εργασίας -> WEB -> Ιδιότητες -> Χρονοδιάγραμμα ->Επιλογή με την χρήση των ακολούθων χρονοδιαγραμμάτων και δημιουργείς ένα δικό σου.

Επίσης στο Λήψη καθορίζεις τα επίπεδα που θέλεις. :rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Για να εμφανιστεί η καρτέλα Χρονοδιάγραμμα πρέπει να επιλέξω "MAke available offline" που δε με ενδιαφέρει. Άλλωστε μετά μου δίνει ελάχιστο χρόνο ανανέωσης τη μία ημέρα! Μάλλον κάπου στη registry βρίσκεται η λύση. Αλλά που;

:confused:

Για να εμφανιστεί η καρτέλα Χρονοδιάγραμμα πρέπει να επιλέξω "MAke available offline" που δε με ενδιαφέρει. Άλλωστε μετά μου δίνει ελάχιστο χρόνο ανανέωσης τη μία ημέρα! Μάλλον κάπου στη registry βρίσκεται η λύση. Αλλά που;

Δεν το πρόσεξα αυτό. Το ψάχνω.....

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπόψιν ότι πρέπει να είσαι on-line για να δουλέψει έτσι? Το βρήκα. Σβήσε την σελίδα που έχεις και κάντο πάλι από την αρχή.

Δεξί στην επιφάνεια εργασίας ->Ιδιότητες οθόνη -> προσαρμογή της επιφάνειας εργασίας ->web -> Εδώ κάνεις την διαγραφή αλλά και την προσθήκη. δοκίμασα το in.gr. Δημιουργία θέση http://www.in.gr. Οταν τελειώσει βγάζει προσθήκη νέου στοιχείου στο active desκtop. Πάτα προσαρμογή επόμενο στον οδηγό και κάνε ένα νέο χρονοδιάγραμμα. Επόμενο, δεν έδωσα κωδικό και την ώρα που κατέβαζε πάτησα Ρυθμίσεις. Εκεί επέλεξα το μόντεμ μου και την σύνδεσή μου το επέλεξα για χωρίς σύνδεση και πάτησα προγραμματισμός ->επεξεργασία -> ρυθμίσεις. Επέλεξε εκεί τις σωστέ ρυθμίσεις. Ουφ. Πιστέυω να σε βοήθησα :)

Βρήκα και κάτι επιπλέον ρυθμίσεις και νομίζω κάτι κατάφερα. Όχ ακριβώς όπως το ήθελα αλλά ok.

Thanks George!