Avadonmod Δημοσιεύτηκε April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2016 Meizu PRO 6 - Basic Information - Height 147.7mm Width 70.8mm Thickness 7.25mm Weight 160g Battery 2560mAh (Typical value) Storage 32GB/64GB - Screen - Dimensions 5.2-inch Resolution 1920 x 1080 Contrast 10000:1 PPI 423.6 Brightness 350cd/m² (Typical value) Materials Corning® Gorilla III® glass Display technology Super AMOLED Manufacturing process On-cell -Processor and Memory- Helio X25 processor ARM® Cortex®-A53™1.4GHz x4 + ARM® Cortex®-A53™ 2.0GHz x4 + ARM® Cortex®-A72™ 2.5GHz x2 ARM Mali-T880 image processor 4 GB LPDDR3 memory -Camera- --Rear Camera-- 21.16 megapixel Corning® Gorilla III® glass ƒ/2.2 aperture 6-element lens Continuous shooting Panorama PDAF phase focusing Laser-aided focusing Circular two-tone flash --Front Camera-- 5 megapixel ƒ/2.0 aperture 5-element lens FotoNation 2.0 smart beauty Face AE face light boost -mTouch 2.1- Response speed 0.2s Recognition angle 360° Sensor Capacitive touch sensor Memory 5 fingerprints -Carriers and Standards- 4G FDD-LTE 3G WCDMA 2G GSM 4G TD-LTE 3G TD-SCDMA -Sensor- Hall magnetic sensor, Gravity sensor, IR proximity sensor, Gyroscope, Ambient light sensor, Touch sensor, Digital compass, Barometer -Positioning- GPS A-GPS GLONASS Digital compass -Multimedia- Video:MP4, 3GP, MOV, MKV, AVI ,FLV, MPEG Audio:FLAC, APE, AAC, MKA, OGG, MIDI, M4A, AMR Image:JPEG, PNG, GIF, BMP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπερα,με ξενερωσε λιγο με την μπαταρια.....την περιμενα μεγαλη κατα τ αλλα κομπλε!...και πεσα κ ιντσες!μου φενεται δεν θα αλλαξω το ,5 αρι μου.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι το πηγαν στις 5,2 ιντσες.. εφοσον εχουν την ΜΧ σειρα.. ας εκαναν το ΜΧ6 5,2 και το PRO 5,5.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι το πηγαν στις 5,2 ιντσες.. εφοσον εχουν την ΜΧ σειρα.. ας εκαναν το ΜΧ6 5,2 και το PRO 5,5.. Η συσκευή πράγματι έχει ατυχές όνομα. Αυτό έπρεπε να είναι το ΜΧ6 και όχι το PRO 6. Τώρα το ΜΧ6 δηλαδή πως θα είναι; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συσκευή είναι πισωγύρισμα σε κάποια θέματα απόδοσης και για ναυαρχίδα αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ειδικά η γραφική δύναμη είναι για μπουνιές για κατηγορία ναυαρχίδα. Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο ακριβώς τσιπάκι γραφικών έχει και ο Xelio P10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Η συσκευή πράγματι έχει ατυχές όνομα. Αυτό έπρεπε να είναι το ΜΧ6 και όχι το PRO 6. Τώρα το ΜΧ6 δηλαδή πως θα είναι; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συσκευή είναι πισωγύρισμα σε κάποια θέματα απόδοσης και για ναυαρχίδα αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ειδικά η γραφική δύναμη είναι για μπουνιές για κατηγορία ναυαρχίδα. Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο ακριβώς τσιπάκι γραφικών έχει και ο Xelio P10. Αν δεν κανω τεράστιο λαθος ο Ρ10 φοράει το 860 MP2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Αν δεν κανω τεράστιο λαθος ο Ρ10 φοράει το 860 MP2 Εχεις απόλυτο δίκιο, δικό μου το λάθος. Και πάλι όμως η γραφική δύναμη για ναυαρχίδα είναι για κλάματα. Δεν είναι δυνατόν να έχεις χειρότερη γραφική δύναμη από την προηγούμενη ναυαρχίδα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εχεις απόλυτο δίκιο, δικό μου το λάθος. Και πάλι όμως η γραφική δύναμη για ναυαρχίδα είναι για κλάματα. Δεν είναι δυνατόν να έχεις χειρότερη γραφική δύναμη από την προηγούμενη ναυαρχίδα σου. Εφοσον θα εχει τον 880 ΜΡ4 θα εχει αρκετα καλυτερη επεξεργασια γραφικων Ουτως ή αλλως δεν ειχε επιλογη Η 880 ειναι η "ταχυτερη" GPU που συνεργαζεται με τον Χ25, αυτη την στιγμη Μια γενικη παρατηρηση Επειδη ειναι καινουργιο τσιπακι και αυτη (θεωρητικα) ειναι η πρωτη υλοποιηση που θα δουμε ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι ΚΑΙ υπομονετικοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Είμαι Κίνα και το βρήκα 2500 γιουαν δηλαδή 340€, το παίρνω? Υπάρχει περίπτωση να μην παίζει Ελλάδα? Sent from my JY-G4S using Tapatalk 4 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Meizu Pro 6 VS Xiaomi Mi5 VS Huawei P9 https://www.youtube.com/watch?v=Dw4mXPlsxkE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sindy990 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Που πάω για να παραγγείλω γίνετε παραγγελίες με αντικαταβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Είμαι Κίνα και το βρήκα 2500 γιουαν δηλαδή 340€, το παίρνω? Υπάρχει περίπτωση να μην παίζει Ελλάδα? Sent from my JY-G4S using Tapatalk 4 σαφως και θα δουλευει ελλαδα..παρτω με κλειστα τα ματια Που πάω για να παραγγείλω γίνετε παραγγελίες με αντικαταβολή δεν υπαρχει τετοια περιπτωση,για αντικαταβολη Edited June 12, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 σαφως και θα δουλευει ελλαδα..παρτω με κλειστα τα ματια Μόνο που ήμουν 8 μέρες πριν, εκεί :) Sent from my JY-G4S using Tapatalk 4 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 πανεμορφο μικρο και δυνατο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Tο 5 καλυτερο ειναι..ο Exynos 7 μασαει σιδερα λεμε Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 μπορουμε να του περασουμε ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Νομίζω έχει international rom και έχει ελληνικα.το έχω παραγγείλει και ελπιζω σε 2 βδομάδες να το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Πρώτη μέρα σήμερα με το "εργαλείο", ερχομενος από redmi note 3 PRO και redmi 3 PRO. Φυσικά δεν περιμένω την ανάλογη "τρελή" διάρκεια μπαταρίας όπως τα δύο "αδερφάκια" αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικώς με την εντύπωση που μου έχει δώσει. Επιφυλασσομαι τις επόμενες μέρες να τεστάρω κάμερα, bugs και γενική εμπειρία χρήσης Sent from my PRO 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Φαντάζομαι σε οθόνη, design και αίσθηση στο χέρι υπερέχει σίγουρα... Επίσης, προσωπικά τουλάχιστον, το FlyMe μου αρέσει περισσότερο από το MIUI... Σίγουρα θα υπερέχει και σε αρκετά άλλα... όταν το επεξεργαστείς περισσότερο, κάνε μερικά σχόλια !! Καλορίζικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Φαντάζομαι σε οθόνη, design και αίσθηση στο χέρι υπερέχει σίγουρα... Επίσης, προσωπικά τουλάχιστον, το FlyMe μου αρέσει περισσότερο από το MIUI... Σίγουρα θα υπερέχει και σε αρκετά άλλα... όταν το επεξεργαστείς περισσότερο, κάνε μερικά σχόλια !! Καλορίζικο.. Η αίσθηση στο χέρι αλλά και στην όψη, είναι πολύ premium. Όσοι το είδαν, έχουν πει τα καλύτερα λόγια. Και φωτογραφίες με φλας βραδινές που έβγαλα χτες, ήταν πολύ ωραίες... Sent from my PRO 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ανέβασε αν μπορείς καμιά φωτογραφία....Καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) Ανέβασε αν μπορείς καμιά φωτογραφία....Καλορίζικο Θα ανεβάσω, απλά δεν είμαι και πολύ με τις φωτογραφίες αλλά για τους ενδιαφερομενους, θα κάνω μία εξαίρεση... :) Ρε παιδιά, μόνο τα mail δε μου έρχονται, παρότι έχω βάλει να ανανεώνεται το CloudMagic στο υπόβαθρο Και μια φώτο απ'το "μαγευτικό" Κιάτο :) Sent from my PRO 6 using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/0799d96ffa90a5e3c943e237e97dceab.jpg Edited July 16, 2016 by pillopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχει έρθει και το δικό μου εδώ και μια βδομάδα. 32gb και μαύρο.πολύ όμορφο και κατασκευαστικά υπέροχο.το έχω δουλέψει λίγο όμως και χωρίς SIM.Μάλλον σήμερα θα την βάλω.λόγο του ότι τώρα έχω το lg g2 με micro SIM και αυτό θέλει nano. Σε σχέση με το lg το πρώτο που κατάλαβα είναι το βάρος αισθητά πιο βαρύ το meizu αλλά και αισθητά πιο premium. Ωραίο και το flyme σαν ταχύτητα μετά δεν θέλω να εκφέρω γνώμη ακόμα μιας και δεν έχω βάλει SIM και το μόνο που έχω κάνει είναι download εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Από ποιο site παραγγείλατε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Από ποιο site παραγγείλατε??? Από εδώ https://flosmall.com/collections/smart-phones/products/meizu-pro-6 Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι μου το έστειλαν με DHL, μου ήρθε σε μια βδομάδα και δεν πλήρωσα τελωνείο! Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εγώ αρχικά ήταν να το πάρω από το fastcadtech αλλά δεν το είχε στο χρώμα που το ήθελα και το πήρα από aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts