Jump to content

Όχι άλλα καλώδια!

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω!

Επειδη στο pc μου γινεται της τρελλης απο καλωδια,σε μια προσπαθεια να αποσυμφορησω το χωρο,αποφασισα να αντικαταστησω πληκτρολογιο,ποντικι και game pad με νεα,ασυρματα αυτη τη φορα!

Και αναρωτιεμαι:Θα κανω καλα?Υπαρχουν προβληματα με τα ασυρματα?Θα πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο?

Εσεις θα μου συστηνατε να αγορασω αυτα που ανεφερα παραπανω?

Ευχαριστω!!:)

Θα κανω καλα?

ναι

Υπαρχουν προβληματα με τα ασυρματα?

οχι, αν παρεις επωνυμα

Θα πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο?

οχι

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Απλά φρόντισε να έχεις πάντα μπαταρίες καβάτζα! ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως εγώ με ασύρματο ποντίκι MS είχα αρκετά προβλήματα (με καινούργιες μπαταρίες). Το ποντίκι ξέφευγε προς τα άκρα της οθόνης ώρες ώρες (μην φανταστείς συνέχεια αλλά ήταν ενοχλητικό).

Οπότε άλλαξα σε καλωδιομένο logitech mx-510 που φυσάει...

Πάντως αν έχεις πρόβλημα με τα καλώδια, καλύτερα απλά να τα "μαζέψεις" με λίγη ταινία ή σύρμα. Πολύ καλύτερο έτσι...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Oταν λεμε ασυρματα,τι εννοουμε? πως ''βλεπουνε'' τον υπολογιστη?Ειμαι τελειως ασχετος...

Οσο για τις μπαταριες,καθε ποτε θελουν αλλαγη και ποσο περιπου κοστιζουν?Εχουν σημαντικη διαφορα στα εξοδα απο τα ''καλωδιομενα''?

Oταν λεμε ασυρματα,τι εννοουμε? πως ''βλεπουνε'' τον υπολογιστη?Ειμαι τελειως ασχετος...

Οσο για τις μπαταριες,καθε ποτε θελουν αλλαγη και ποσο περιπου κοστιζουν?Εχουν σημαντικη διαφορα στα εξοδα απο τα ''καλωδιομενα''?

Επικοινωνούν με κάποια βάση που συνδέεται με USB ή PS2.

Δεν είναι πρόβλημα οι μπαταρίες. Εγώ έχω το Wireless Optical Desktop Elite. Στο πληκτρολόγιο άλλαξα πρόσφατα μπαταρίες μετά από 10 μήνες. Είχε σταματήσει να ανταποκρίνεται το wheel. Τα υπόλοιπα πλήκτρα εξακολουθούσαν να αναταποκρίνονται άψογα. Παίρνει 3 μπαταρίες ΑΑ. Και μιλάμε για πολλές ώρες χρήση καθημερινά! Στο mouse χρησιμοποιώ επαναφορτιζόμενες οι οποίες μου κρατούν κανένα 2μηνο περίπου. Παίρνει 2 ΑΑ, ενώ αν το θές πολύ ελαφρύ μπορεί να δουλέψει και με μία!

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Επικοινωνούν με κάποια βάση που συνδέεται με USB ή PS2.

Δεν είναι πρόβλημα οι μπαταρίες. Εγώ έχω το Wireless Optical Desktop Elite. Στο πληκτρολόγιο άλλαξα πρόσφατα μπαταρίες μετά από 10 μήνες. Είχε σταματήσει να ανταποκρίνεται το wheel. Τα υπόλοιπα πλήκτρα εξακολουθούσαν να αναταποκρίνονται άψογα. Παίρνει 3 μπαταρίες ΑΑ. Και μιλάμε για πολλές ώρες χρήση καθημερινά! Στο mouse χρησιμοποιώ επαναφορτιζόμενες οι οποίες μου κρατούν κανένα 2μηνο περίπου. Παίρνει 2 ΑΑ, ενώ αν το θές πολύ ελαφρύ μπορεί να δουλέψει και με μία!

Ευχαριστω καταρχην!

Αυτη τη βαση την αγοραζω ξεχωριστα?Και αν ,ας πουμε, εχω ασυρματο πληκτρολογιο,ποντικι και game pad , θελω μια βαση για ολα μαζι?

Για game pad δεν ξέρω να σου πώ. Για πληκτρολόγιο-ποντίκι, η βάση είναι μία εάν τα αγοράσεις set.

Δες πχ. αυτό που έχω: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=016

Δεν ξέρω.

http://www.e-shop.gr

Θα βρείς αυτό και πολλά άλλα.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι οι μπαταρίες που θα πάρεις να είναι επαναφορτιζόμενες. Με ένα καλό φορτιστή δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει την λύση.

Γιατί και τα ασύρματα θέλουν τον ΓΕΡΜΑΝΟ τους. :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Eπίσης - δεν ξέρω τον λόγο...- αλλά κανένα ασύρματο πληκτρολόγιο, από αυτά που έχω δει, δεν έχει λαμπάκι λειτουργίας των caps lock (κεφαλαία) και αυτό είναι μάλλον κακό... :(

Eπίσης - δεν ξέρω τον λόγο...- αλλά κανένα ασύρματο πληκτρολόγιο, από αυτά που έχω δει, δεν έχει λαμπάκι λειτουργίας των caps lock (κεφαλαία) και αυτό είναι μάλλον κακό... :(

Αυτό έχει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575583. Αλλά όχι επάνω στο πληκτρολόγιο. Το έχει στην συσκευή με τις υπέρυθρες :p

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Αυτό έχει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575583. Αλλά όχι επάνω στο πληκτρολόγιο. Το έχει στην συσκευή με τις υπέρυθρες :p

Όλα τα microsoft έχουν πάνω στη βάση που ευτυχώς ΔΕΝ είναι υπερύθρων.

Kατι αλλο:Υπαρχει κανενα προβλημα με τις υπερυθρες?Δηλαδη ειναι καθολου επικινδυνες?

Kατι αλλο:Υπαρχει κανενα προβλημα με τις υπερυθρες?Δηλαδη ειναι καθολου επικινδυνες?

Γιατί; Που βρήκες συσκευή με υπέρυθρες; Ακίνδυνες είναι πάντως.