dimi_1982 Δημοσιεύτηκε April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2016 Είμαι καινούργιος συνδρομητής στη Nova με το sportspack εδώ και περίπου 2 μήνες, και είπα να ενεργοποίησω το Novago. Ως εδώ μια χαρά έκανα και λογαριασμό και πήρα και τους κωδικούς, μπαίνω απ το λαπτοπ με Mozilla κατεβάζω και το plug-in και προσπαθώ να δω κάποιο κανάλι που δικαιούμαι να δω, αλλά τζίφος μου βγάζει ότι η θέαση μπορεί να γίνει μόνο από tablet smartphone και laptop και όχι από εξωτερική οθόνη! Μα μπαίνω από laptop! Λέω μάλλον φταίει ότι το laptop είναι συνέχεια στο ρεύμα επειδή η μπαταρία τα έπαιξε και την έβγαλα, και πάω και κατεβάζω την εφαρμογή στο smartphone και συνδέομαι με τους κωδικούς αλλά μου βγάζει ότι έχω περάσει το όριο συσκευών που μπορώ να αλλάζω, μα είναι η πρώτη αλλαγή! Καλά στο smartphone δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει γιατί η συσκευή είναι root ούτως ή άλλως, αλλά είπα να δοκιμάσω γιατί πριν που είχα ote tv έπαιζε και σε root συσκευές! Τι κάνω από δω και πέρα? Πόσες συσκευές δικαιούμαι να έχω για να βλέπω(μια κάθε φορα)? Κάθε πόσες μέρες δικαιούμαι να κάνω αλλαγή στις συσκευές μου? Xiaomi Redmi note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα dimi_1982, Θα ήθελες να μας στείλεις σε προσωπικό μήνυμα, το username που χρησιμοποιείς στο NovaGo καθώς και κάποιο στοιχείο της συνδρομής σου, ώστε να ελέγξουμε το ζήτημα που μας αναφέρεις και να εξυπηρετήσουμε; Δημήτρης, Forthnet Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Οk σας έστειλα Xiaomi Redmi note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Έχουμε απαντήσει σχετικά ;) Δημήτρης, Forthnet Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts