Jump to content

Galaxy A7

Guest Dimi_Arap
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα αγόρασα το Α7 μεταχειρισμενο 200€ και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημενως....ψιλό κολλάει....Η κάμερα του μ άρεσε...Λέω να το πουλήσω και να πάρω κάτι άλλο...Σε τι λέτε να πάω?

Απαιτησεις ;;Μεγεθος ;;Θες απο Κινα η απο Ελλαδα η δεν σε νοιαζει;; Δινεις βαση σε τι ;; μπαταρια;; στην καμερα ;;Πως να προτεινουμε κατι οταν δεν ξερουμε τι ζηταει καποιος ;;; Φιλικα το λεω!!!!:)

Guest Dimi_Arap

Να έχει καλή κάμερα...μέγεθος 5-5,5...δεν με νοιάζει αν είναι από Κίνα..και το κυριότερο να έχει μπαταρία καλή με διάρκεια..

Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω προτεινω το xperia Z5!! Δυνατο soc/αδιαβροχο/πολυ καλη μπαταρια/στερεο ηχο/ποιοτικο κ ομορφο/αριστη καμερα κ ειδικα το βραδυ τραβαει υπεροχο βιντεο/δυνατο multitasking / παιρνει card slot/εχει ραδιο/πολυ καλη οθονη(οχι η καλυτερη αλλα σιγουρα πολυ καλη),πολυ καλο κ ελαφρυ λογισμικο,ειναι στο μεγεθος που θες..Γενικα το πιο ολοκληρωμενο τηλ.στην κατηγορια του για εμενα κ μιας κ εισαι σε αυτο το budget στο προτεινω με κλειστα ματια!!! Edited by mikele123

Guest Dimi_Arap

Το LG G4 δεν λέει? Δεν θέλω να δώσω πάνω από 400 γτι δεν έχω...Όσο ποιο λίγα δώσω τόσο καλύτερα...

Το Ζ5 ηταν καπου στα 410 πριν κατι μερες κ τωρα πηγε στα 425 αλλα πιστευω γρηγορα θα πεσει στα 400..Αν θες πιστευω αξιζει να περιμενεις..Για το g4 φιλε μου δεν ξερω να σου πω γτ εχει βγαλει καποια θεματακια αλλα δεν ξερω αν βρηκαν την λυση..Αν καποιος φιλος γνωριζει ας ενημερωσει η μπες κ ρωτα στο αντιστοιχο θρεντ..

Φιλε αν δεν θες να ξοδευτεις το 5χ (287ευρω) ειναι μια καλη λυση..Ειναι νεξους,δυνατο soc,εχει μια πολυ καλη καμερα,ηχειο για μουσικη αν σε ενδιαφερει εχει μετριο,οθονη καλη(τπτ σπουδαιο),μπαταρια μετρια,δεν παιρνει καρτα μνημης,ειναι πλαστικουρα..Κοιτα και το xperia Z3+ (290ευρω) , δεν ειναι Ζ5 αλλα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλη επιλογη//Αν θες να ξοδευτεις περιμενεις να πεσει η τιμη του Ζ5 η αν θες κατι σε πιο μεγαλο (5,7) κοιτα το moto x style (380ευρω) η περιμενε να πεσει λιγο η τιμη απο v10(416ευρω) ανωτερα κινητα και τα 3 (Ζ5/moto x style/V10) απο οποιοδηποτε αλλο κυκλοφορει στα 300ευρω...Αλλα αποφασισε σε τι μπατζετ θες να κινηθεις!! Edited by mikele123

Guest Dimi_Arap

Θα περιμένω να πέσει η τιμή....αν πάντως κάποιος δει καμιά καλή τιμή ας στείλει λινκ...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανάμεσα σε Ζ5-Moto X style-V10 ποιο είναι ποιο καλό? ??Το ηχείο με ενδιαφέρει να είναι καλό. ..όχι όπως το Α7 που δεν ακούγεται...

moto x style vs v10 : Εχουν τον ιδιο επεξεργαστη/καρτα γραφικων,το v10 εχει 1gb ram επιπλεον αλλα το moto εχει πιο ελαφρυ λογισμικο κ θα παρει περισσοτερες αναβαθμισεις αρα σε θεμα ταχυτητας θεωρω θα ειναι ιδια κ ισως καλυτερο το moto μιας κ ειναι ενα μικρο nexus 6p!!Οθονες πολυ καλες κ τα 2.Αυτονομια μετρια κ για τα 2 αλλα το v10 εχει αποσπωμενη μπαταρια κ το moto φορτιζει ποοολυ γρηγορα(turbo charging).Καμερα καλυτερη το v10 αλλα κ το moto εχει πολυ καλη.To moto ειναι αδιαβροχο.Αν ακους μουσικη με τα εξωτερικα ηχεια το moto ειναι αψογο(στερεο ηχεια) ενω το v10 εχει αριστο ηχο με τα ακουστικα.Απο ομορφια κ τα 2 ειναι πανεμορφα,το v10 περισσοτερο αλλα το moto αν δεις καθεται υπεροχα στο χερι(κανει μια κουρμπα η πλατη).Αν ασχολεισαι με σελφι το v10 εχει διπλη καμερα μπροστα κ το moto νομιζω εχει καλη μπροστα καμερα με led φλας..

Για το Ζ5 σου εγραψα σε πιο πανω μηνυμα..Το Ζ5 θα το παρεις αν θες πιο μικρο τηλ.,καλυτερη μπαταρια,εχει καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων κ καλο/ελαφρυ λογισμικο κ πιο ΄ελαφρια΄ οθονη fhd (αυτο ισως βοηθαει στην ταχυτητα κ στην αυτονομια) σε αντιθεση με τα αλλα 2 που εχουν 2Κ οθονη...Τουμπανα κ τα 3 με μικρες διαφορες!!!

Edited by mikele123

Guest Dimi_Arap

Βρήκα ΝΟΤΕ 4 σφραγισμένο 350 και GalaxyS6 ελαφρώς μεταχειρισμενο 320...Συμφέρουν?

Εγω δεν θα επερνα ποτε το s6,ποσο μαλλον μεταχειρισμενο !!

ΤΟ ΝΟΤΕ 4 οταν ειχε βγει ηταν κινηταρα..Αν σου αρεσει το πενακι χτυπα το αλλιως δεν βρισκω τον λογο να αφησεις τα αλλα για να παρεις το ΝΟΤΕ,εγω δεν θα το εκανα παντως αλλα γουστα ειναι αυτα!!