Jump to content

Sony xperia z3+ ή z5 compact?

nikaki71
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι σε διλλημα αναμεσα στα 2 κινητα μιας και αποφασισα να γυρισω σε Sony xperia ξανα,αξιζουν τα 60 ευρω παραπανω που κανει το μικρο ή να προτιμησω το plus?Με ενδιαφερει θα ελεγα περισσοτερο το κομματι της καμερας,το μεγεθος δεν με πολυαπασχολει..Τα φωτα σας παρακαλω.... Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ελεγα επειδη ειναι πιο καινουριο και εχει 23mp καμερα,αλλα μαλλον θα παω για το z3 plus...

Poco X3 nfc 6/128

Το Ζ5c εχει καλυτερη καμερα απο το Ζ3+ αλλα δεν νομιζω να εχει μεγαλες διαφορες,αλλα αν θες το καλυτερο παρε το Ζ5c..Ειδικα σε βιντεο το βραδυ απο οτι βλεπω σε πολλα βιντεο ειναι βασιλιας!!!Επισης το Ζ5c εχει τον νεο snp 810 (νεα εκδοση 2.1) οπου δεν εχει τοσα θεματα που ειχε η πρωτης γενιας snp 810..To Z3+ εχω διαβασει δεν εχει απισημη εγγυηση απο την sony στην Ελλαδα παρα μονο οτι σου δωσει το καταστημα που θα το αγορασεις,δεν ξερω αν ισχυει,καλο ειναι να παρεις τηλ να ενημερωθεις.Για εμενα αφου δεν σε νοιαζει το μεγεθος παρε το Ζ5

To Z3+ εχω διαβασει δεν εχει απισημη εγγυηση απο την sony στην Ελλαδα παρα μονο οτι σου δωσει το καταστημα που θα το αγορασεις,δεν ξερω αν ισχυει,καλο ειναι να παρεις τηλ να ενημερωθεις

δεν νομιζω να ισχυει αυτο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Ζ5c εχει καλυτερη καμερα απο το Ζ3+ αλλα δεν νομιζω να εχει μεγαλες διαφορες,αλλα αν θες το καλυτερο παρε το Ζ5c..Ειδικα σε βιντεο το βραδυ απο οτι βλεπω σε πολλα βιντεο ειναι βασιλιας!!!Επισης το Ζ5c εχει τον νεο snp 810 (νεα εκδοση 2.1) οπου δεν εχει τοσα θεματα που ειχε η πρωτης γενιας snp 810

http://www.androidauthority.com/qualcomm-snapdragon-810-v2-617956/

"The new v2.1 chip has recently appeared in the Xiaomi Mi Note Pro and the Sony Xperia Z4 (Z3+)."

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

Δεν το ηξερα,ευχαριστω κ συγγνωμη που εγραψα λαθος πληροφορια..Νομιζα οτι το Ζ3+ ειναι μαζι με το m9 k flex 2 τα κινητα που ειχαν τον snp 810 ΄πρωτης γενιας΄

Δεν το ηξερα,ευχαριστω κ συγγνωμη που εγραψα λαθος πληροφορια..Νομιζα οτι το Ζ3+ ειναι μαζι με το m9 k flex 2 τα κινητα που ειχαν τον snp 810 ΄πρωτης γενιας΄

ναι μωρε σιγα.... ουτε εγω το ηξερα , το εψαξα οταν ειδα το μυνημα σου ;)

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

Πως εξηγειται ομως,οτι αφου φορανε τον ιδιο επεξεργαστη, το 5c ζεσταινεται λιγοτερο και δεν εμφανιζει το μυνημα της καμερας στην ληψη 4κ, οτι θα κλεισει λογω υπερθερμανσης,πραγμα που συμβαινει στο z3 plus ?
Poco X3 nfc 6/128

Πως εξηγειται ομως,οτι αφου φορανε τον ιδιο επεξεργαστη, το 5c ζεσταινεται λιγοτερο και δεν εμφανιζει το μυνημα της καμερας στην ληψη 4κ, οτι θα κλεισει λογω υπερθερμανσης,πραγμα που συμβαινει στο z3 plus ?

ισως εχουν κανει κατι με την απαγωγη θερμοτητας

κανενα ελασμα παραπανω μεσα για να απορροφαει περισσοτερη θερμοτητα

αν ειναι ο ιδιος επεξεργαστης δεν υπαρχει κατι καλυτερο να κανουν

ισως ενα tweαking και στο voltage του επεξεργαστη κατα τη διαρκεια της συγκεκριμενης διαδικασιας

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

ισως εχουν κανει κατι με την απαγωγη θερμοτητας

κανενα ελασμα παραπανω μεσα για να απορροφαει περισσοτερη θερμοτητα

αν ειναι ο ιδιος επεξεργαστης δεν υπαρχει κατι καλυτερο να κανουν

ισως ενα tweαking και στο voltage του επεξεργαστη κατα τη διαρκεια της συγκεκριμενης διαδικασιας

A,Μαλιστα...Ευχαριστω και παλι παιδια για την βοηθεια σας,ηταν πολυτιμη.Τελικα καταληγω στο "μικρο",μιας και εχω και το G4 σαν πρωτη συσκευη...Να ειστε καλα..;)

Poco X3 nfc 6/128

A,Μαλιστα...Ευχαριστω και παλι παιδια για την βοηθεια σας,ηταν πολυτιμη.Τελικα καταληγω στο "μικρο",μιας και εχω και το G4 σαν πρωτη συσκευη...Να ειστε καλα..;)

αν το επομενο κριτηριο ειναι το μεγεθος του κινητου ναι θα ηταν καλυτερη επιλογη το compact ;)

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

Tα Ζ5 έχουν heat pipes για την απαγωγή της θερμότητας συν ότι είναι πιο παχιά από το Ζ3+.

Tα Ζ5 έχουν heat pipes για την απαγωγή της θερμότητας συν ότι είναι πιο παχιά από το Ζ3+.

Ευχαριστω.Οσο ρωτας τελικα,γινεσαι σοφοτερος..Ποτε δεν θα πηγαινε το μυαλο μου(και ουτε το αναφερουν και πουθενα στα specs) οτι παιζει τετοιο κολπο...:)

Poco X3 nfc 6/128