szzs Δημοσιεύτηκε January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2005 Είχα εγκαταστήσει 3 λειτουργικά, και μετά διέγραψα τα 2. Τώρα όταν ανοίγει ο υπολογιστής, μου βγάζει μια οθόνη να επιλέξω ανάμεσα και στα 3, ενώ έχω διαγράψει τα αρχεία των άλλων 2 :rolleyes: Πως γίνεται να ξεκινάει αυτόματα το λειτουργικό που έχω τώρα χωρίς να βγαίνει αυτή η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 mirizome g@m1m3n0 boot record.. dokimase to acronis OS selector ego ixa WinXP Pro kai Mandrake Linux 10.0 kai itan mia xara me auto to prog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ποιον boot manager χρησιμοποιείς; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. January 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ποιον boot manager χρησιμοποιείς; Δεν χρησιμοποίησα κάποιον στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς εγκατέστησα το άλλο λειτουργικό σε διαφορετικό σκληρό..και μετά διέγραψα το φάκελο εγκατάστασης. rocky13 τώρα κατεβάζω το πρόγραμμα που μου είπες, θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Είχα εγκαταστήσει 3 λειτουργικά, και μετά διέγραψα τα 2. Τώρα όταν ανοίγει ο υπολογιστής, μου βγάζει μια οθόνη να επιλέξω ανάμεσα και στα 3, ενώ έχω διαγράψει τα αρχεία των δάλλων 2 :rolleyes: Πως γίνεται να ξεκινάει αυτόματα το λειτουργικό που έχω τώρα χωρίς να βγαίνει αυτή η οθόνη; Από Win XP πας My Computer κάνεις δεξί κλίκ και επιλέγεις Properties - Advanced και πας στο Startup and Recovery - επιλέγεις Settings και κάνεις edit το Boot.ini διαγράφοντας τα 2 λειτουργικά που χρησιμοποιούσες αφήνοντας αυτό των XP. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. January 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Από Win XP πας My Computer κάνεις δεξί κλίκ και επιλέγεις Properties - Advanced και πας στο Startup and Recovery - επιλέγεις Settings και κάνεις edit το Boot.ini διαγράφοντας τα 2 λειτουργικά που χρησιμοποιούσες αφήνοντας αυτό των XP. Το έκανα, όλα οκ τώρα :) Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts