cocu Δημοσιεύτηκε January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2005 Κάθε φορά όταν συνδέομαι στο ίντερνετ και πάω να ανοίξω τον ίντερνετ explorer κάνει γύρω στα 10sec να ανοίξει και άν προσπαθήσω σε πολλές σελίδες να μπώ σε κάποιο link μου κολλάει και πρέπει να κάνω alt+ctrl.+del. να τον κλείσω,η' ξαναπηγαινει στην αρχικη σελίδα και μου βγάζει ότι ολοκληρώθηκε αλλά υπάρχουν σφάλματα στην σελίδα το οποίο λεεί δεν επιτρέπεται αυτή η διασύνδεση!!Επίσης παρατήρησα και μια διαφορά στο mirc από τότε που μου συμβαίνει αυτό:γράφει γρήγορα τα looking up your hostname, checking ident, found your hostname και κολλάει εκεί πέρα για 10sec. και μετα μου βγάζει το no ident response και τα υπόλοιπα!Έκανα scan για ιούς με αρκετά προγράμματα και για spywares κτλ. αλλά δεν κατάφερα να βρώ κάτι που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα!Επίσης έχω κλείσει από τις διεργασίες όλα τα προγράμματα και όσα κλείνουν από το system αλλά το πρόβλημα παραμένει!Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για το πρόβλημα μου? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 δεν μας λες τι λειτουργικο εχεις. εαν υποθεσω οτι εχεις windows XP πρωτη κινιση ειναι να βαλεις το SP2 , εαν το εχεις ηδη δοκιμασε να το ξαναβαλεις δευτερη κινηση θα ηταν να κανεις ενα windows update για να σου μπουν ολα τα updates απο τοτε που βγηκε το SP2 ( ειναι καμια δεκαρια εαν θυμαμαι καλα ). εαν μετα απο ολα αυτα ακομα σου παρουσιαζει προβλημα τοτε δοκιμασε να μπεις σε safe mode ( F8 οταν ξεκιναει ο Η/Υ ) κανε disable το system restore και κανε ενα scan για spyware + Viruses στο θεμα του IRC τωρα : εκει μπορει να σου παρουσιαζει αυτο το φαινομενο ( γιατι εγω δεν το θεωρω προβλημα ) επιδει εχεις καποιο firewall ενεργο και αυτα συνηθως κοβουν το IDENT που σου ζηταει ο IRC Server ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 h lisi einai mono mia: Mozilla FireFox ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 δεν μας λες τι λειτουργικο εχεις. εαν υποθεσω οτι εχεις windows XP πρωτη κινιση ειναι να βαλεις το SP2 , εαν το εχεις ηδη δοκιμασε να το ξαναβαλεις δευτερη κινηση θα ηταν να κανεις ενα windows update για να σου μπουν ολα τα updates απο τοτε που βγηκε το SP2 ( ειναι καμια δεκαρια εαν θυμαμαι καλα ). εαν μετα απο ολα αυτα ακομα σου παρουσιαζει προβλημα τοτε δοκιμασε να μπεις σε safe mode ( F8 οταν ξεκιναει ο Η/Υ ) κανε disable το system restore και κανε ενα scan για spyware + Viruses στο θεμα του IRC τωρα : εκει μπορει να σου παρουσιαζει αυτο το φαινομενο ( γιατι εγω δεν το θεωρω προβλημα ) επιδει εχεις καποιο firewall ενεργο και αυτα συνηθως κοβουν το IDENT που σου ζηταει ο IRC Server ελπιζω να βοηθησαΈχω windows xp service pack1 να πώ ότι ίσως φταίει και το ότι έκανα live scan με το panda antivirus για πρώτη φορά και ίσως πείραξε τίποτα και να ενεργοποιήσε κάποιο firewall!Και τα 2 προβλήμματα εμφανίστηκαν μαζι και για τον internet explorer και για το mirc!Πως μπορώ να ελέγξω αν έχω κάποιο firewall και να το σβήσω?Kαι πώς μπορώ να σβήω οτιδήποτε έβαλε το panda antivirus?Γιατί δεν βλέπω να έκανε κάποιο φάκελο? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Έχω windows xp service pack1 να πώ ότι ίσως φταίει και το ότι έκανα live scan με το panda antivirus για πρώτη φορά και ίσως πείραξε τίποτα και να ενεργοποιήσε κάποιο firewall!Και τα 2 προβλήμματα εμφανίστηκαν μαζι και για τον internet explorer και για το mirc!Πως μπορώ να ελέγξω αν έχω κάποιο firewall και να το σβήσω?Kαι πώς μπορώ να σβήω οτιδήποτε έβαλε το panda antivirus?Γιατί δεν βλέπω να έκανε κάποιο φάκελο? logika sou exei katevasei ena Active X arxeio ston fakelo : C:\WINDOWS\Downloaded Program Files\ ekei apothikeuontai ola ta Active X pou topotheteis , kanontas deksi klik kai properties vlepeis se poia etairia anoikei to kathena ..vres tou panda antivirus kai svisto. H eythini ean dimiourgithei kapoio problima (( pragma pou den nomizo, dioti oses fores esvisa Active X apo auton ton fakelo den epathe tpt to pc mou )) einai diki sou omos! ;) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για το πρόβλημα μου? Βάλε firefox και μη χάνεις το χρόνο σου με τον explorer. Πίστεψε με, δεν αξίζει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Συμφωνω με τα παιδια που σου προτείνουν Firefox. Ακομα και αν καταφερεις να καθαρισεις τον ΙΕ αξιζει τον κοπο η αλλαγή. Και να μια προχειρη αποδειξη: Πηγή: eWeek.com Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία WebSideStory για το χρονικό διάστημα από 3 Δεκεμβρίου 2004 εώς και 14 Ιανουαρίου 2005, το ποσοστό των χρηστών που χρησιμοποιούν τον Internet Explorer για την περιήγησή τους στο Διαδίκτυο μειώθηκε ακόμα περισσότερο και διαμορφώθηκε στο 90,3% σημειώνοντας πτώση κατά 1,5% σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας. Μάλιστα σε σύγκριση με τον προηγούμενο Ιούνιο, όταν άρχισε να καταγράφεται για πρώτη φορά αυτή η απώλεια μεριδίου, ο Internet Explorer έχει απωλέσει ποσοστό χρηστών μεγαλύτερο του 5%. Μεγάλος κερδισμένος φαίνεται να είναι ο Firefox, ο ανοιχτού κώδικα browser του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Mozilla, το μερίδιο του οποίου διαμορφώθηκε στο 5% σημειώνοντας αύξηση 0,9%. Κατά τα άλλα σημαντική αύξηση ποσοστού χρηστών παρουσίαζουν και οι browsers Opera και Safari. To μερίδιο τους αυξήθηκε στο 2,1% (έκαστος) σημειώνοντας αύξηση 0,8% από τον προηγούμενο μήνα. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Το πρόβλημα μου μάλλον είναι το ότι δεν δέχεται πλέον ο ιντερνετ explorer pop-ups και έτσι μου κολλάει,γι' αυτό μάλλον κολλάει και το mirc σε εκέίνο το σημείο!Πως είναι δυνατόν να τα ξαναενεργοποιήσω να τα εμφανίζει ώστε να μην κολλάω?Εχώ κάνει επαναφορά επιλογών ίντερνετ αλλά τίποτα! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts