gkatsogr Δημοσιεύτηκε January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2005 Το πρόβλημα που έχω είναι πως είχα τα My Documents στον 2ο σκληρό δίσκο.Έκανα φορμάτ στον C και αφου τελείωσα πήγα να φτιάξω να βλέπει τα My Documents απο τον 2ο σκληρό(D).Και μου βγάζει το μύνημα: "D:\My Documents is not accessible" Access is denied. Μπορείτε να βοηθήσετε?Εγώ σκέφτομαι να κάνω πάλι φορμάτ και να βάλω ΧΡ με Service Pack 1 μήπως και διορθωθεί.Όχι τίποτα άλλο αλλά όλα μου τα αρχεία τα έχω στο My Documents. :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αν είχες αλλάξει δικαιώματα στον κατάλογο αυτό (να είναι προσβάσιμος δηλαδή μόνο από τον συγκεκριμένο λογαριασμό) ή αν είχες πολλούς λογαριασμούς και είχες βάλει private folders τότε ξέχασέ τα τα documents. Sorry... Δεν βλέπεις τι permissions έχει το συγκεκριμένο directory; http://support.microsoft.com/?kbid=308421 http://support.microsoft.com/?kbid=308419 Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Τα ανέκτησα μέσω linux. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Για να μην ανοιγω καινουργιο thread λεω να γραψω εδώ το δικο μου πρόβλημα.Εχω winxp pro Gr κανω format και μετα βάζω στο καπακι το sp2.Με το που ανοιγει το pc ακουγεται κανονικα ο ηχος εισοδου των windows και μετα ακουγεται ο ηχος οταν υπαρχει κρίσιμο σφαλμα στο σύστημα!Το προβλημα αυτο μου παρουσιαστηκε και στους 2 υπολογιστες μου και με διαφορετικα cd windows.Μετα έβαλα winxpPro En στα ίδια μηχανηματα και το sp2 και ολα οκ χωρις να ακουγεται αυτος ο ήχος.Τι να συμβαινει άραγε λετε να εχουν προβλημα τα cd εχω για τα ελληνικα και κάπου βρισκει σφαλμα το sp2?Δεν είχα πρόβλημα παντως με το sp1... Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Τα ανέκτησα μέσω linux. sostos o pektis... :) ego to ekana auto otan evaza mia floppy tin evriske kanonika kai molis tin evaza kai tin evgaza ksana 5-6 fores (h opote tou k@vl0n3) :P mou elege oti thelei format.. e tou elega ki ego fae p00ts0 pame apo linux :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Το πρόβλημα που έχω είναι πως είχα τα My Documents στον 2ο σκληρό δίσκο.Έκανα φορμάτ στον C και αφου τελείωσα πήγα να φτιάξω να βλέπει τα My Documents απο τον 2ο σκληρό(D).Και μου βγάζει το μύνημα: "D:\My Documents is not accessible" Access is denied. Μπορείτε να βοηθήσετε?Εγώ σκέφτομαι να κάνω πάλι φορμάτ και να βάλω ΧΡ με Service Pack 1 μήπως και διορθωθεί.Όχι τίποτα άλλο αλλά όλα μου τα αρχεία τα έχω στο My Documents. :worry: Μου φαίνεται πως επειδή έκανες format και σβήστηκε το account που είχες με τη δημιουργία του νέου λειτουργικού και του νέου account έχασες την πρόσβαση που είχες στο My Documents. Δοκίμασε να πάρεις πίσω το ownership των αρχείων με το τωρινό account που έχεις. Πρέπει όμως απαραίτητα να είσαι Administrator! Πως θα γίνει αυτό; 1) Κάνεις δεξί κλικ στο φάκελο. 2) Επιλέγεις Properties. 3) Επιλέγεις Security Σου εμφανίζει τα accounts που έχουν rights στο φάκελο αυτό. Επιλέγεις το τωρινό σου account και ελέγχεις αν έχει full control rights. Αν δεν έχεις τότε επέλεξε το τσεκάροντας το full control. Αν είναι ήδη επιλεγμένο τότε προχώρα στο βήμα 4... 4) Στο Security κάπου έχει το Advanced. Επιλέγεις Advanced και σου βγάζει 3 καρτέλες (Permissions,Auditing,Owner). 5) Στο Permissions αν δεν έχει το τωρινό σου account το προσθέτεις από το Add και μετά κάνε Edit προσθέτοντας όλες τις επιλογές στο Allow. Πατάς Apply, Ok και τελείωσες. Δοκίμασε αυτά τα βήματα και πες μας άμα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα ή εξακολουθεί να υπάρχει το ίδιο. :rolleyes: :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsogr Δημ. January 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Aυτά που λές φίλε Αgent M είναι ολόσωστα.Αλλά εμένα δεν μου εμφάνιζε τίποτα με το δεξί κλίκ εκτός από General και άλλες δύο επίλογες αλλά τίποτα για Permissions και τα σχετικά.Τελικά βρήκα απο κάποιο ξένο forum και για να σου εμφανίσει τα Permissions etc πρέπει να πας στα Tools\Folder Options\View και να απενεργοποιήσεις την τελευταία επιλογή.(Δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε).Οπότε μετά μου έβγαλε τα Permissions, Ownership etc και μπόρεσα να δώ τα Documents μου.ΕΥΤΥΧΩΣ!!!Thank's για την βοήθεια.Θα κοιτάξω μόλις πάω σπίτι να σας γράψω ποια είναι η επιλογή αυτή που δεν θυμάμαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Ειδού η λύση στο πρόβλημά σου. Πάρε μια δισκέτα boot win98. Κάνε εκκίνηση από τη δισκέτα. Μπες στο δίσκο και φάκελο που θες να αντιγράψεις μέσω DOS και όλα θα επανέλθουν φυσιολογικά. Νομίζω. :p Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Για να μην ανοιγω καινουργιο thread λεω να γραψω εδώ το δικο μου πρόβλημα.Εχω winxp pro Gr κανω format και μετα βάζω στο καπακι το sp2.Με το που ανοιγει το pc ακουγεται κανονικα ο ηχος εισοδου των windows και μετα ακουγεται ο ηχος οταν υπαρχει κρίσιμο σφαλμα στο σύστημα!Το προβλημα αυτο μου παρουσιαστηκε και στους 2 υπολογιστες μου και με διαφορετικα cd windows.Μετα έβαλα winxpPro En στα ίδια μηχανηματα και το sp2 και ολα οκ χωρις να ακουγεται αυτος ο ήχος.Τι να συμβαινει άραγε λετε να εχουν προβλημα τα cd εχω για τα ελληνικα και κάπου βρισκει σφαλμα το sp2?Δεν είχα πρόβλημα παντως με το sp1... Μηπως βαζεις το sp2 για αγγλικα windows; :whistle: Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις slipstreaming το sp2 στο windows cd (google search :) ) Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Φιλε μου και να ήθελα να το κανω αυτο δεν γίνεται δεν σε αφηνει εχω sp2 και σε ελληνικα και σε αγγλικα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 κανε slipstreaming τοτε για να εχεις ενα καθαρο sp2 install! Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Aυτά που λές φίλε Αgent M είναι ολόσωστα.Αλλά εμένα δεν μου εμφάνιζε τίποτα με το δεξί κλίκ εκτός από General και άλλες δύο επίλογες αλλά τίποτα για Permissions και τα σχετικά.Τελικά βρήκα απο κάποιο ξένο forum και για να σου εμφανίσει τα Permissions etc πρέπει να πας στα Tools\Folder Options\View και να απενεργοποιήσεις την τελευταία επιλογή.(Δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε).Οπότε μετά μου έβγαλε τα Permissions, Ownership etc και μπόρεσα να δώ τα Documents μου.ΕΥΤΥΧΩΣ!!!Thank's για την βοήθεια.Θα κοιτάξω μόλις πάω σπίτι να σας γράψω ποια είναι η επιλογή αυτή που δεν θυμάμαι. Επειδή ήμουν στη δουλειά κοίταζα το μενού των Win2000 γι' αυτό και στο εξήγησα έτσι. :rolleyes: :o Τώρα που κοιτάω στα XP όντως είναι η τελευταία επιλογή που λες... :) Λέγεται Use simple file sharing. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Τα ανέκτησα μέσω linux. Κι αυτοί που δεν έχουν Linux τι κάνουν; :rolleyes: :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Βρίσκουν... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 heheheh.. an den theleis na ta egkatastiseis mporeis na trekseis live cd :p (vlepe debian-mepis 2004 linux) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Βρίσκουν... Αυτό δεν είναι επιχείρημα για να βοηθήσεις κάποιον όταν έχει πρόβλημα στα Windows... :) Δηλαδή άμα είχα πρόβλημα με τα Windows θα πρέπει να παω να βάλω Linux για να το λύσω; :wacko: :alien: :p Linux θα βάλω στον υπολογιστή μου για να το μάθω σαν λειτουργικό κι όχι γι' αυτό που πρότεινε πριν ο φίλος. ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Το πρόβλημα που έχω είναι πως είχα τα My Documents στον 2ο σκληρό δίσκο.Έκανα φορμάτ στον C και αφου τελείωσα πήγα να φτιάξω να βλέπει τα My Documents απο τον 2ο σκληρό(D).Και μου βγάζει το μύνημα: "D:\My Documents is not accessible" Access is denied. Μπορείτε να βοηθήσετε?Εγώ σκέφτομαι να κάνω πάλι φορμάτ και να βάλω ΧΡ με Service Pack 1 μήπως και διορθωθεί.Όχι τίποτα άλλο αλλά όλα μου τα αρχεία τα έχω στο My Documents. :worry: Επειδή μόλις αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα σε υπολογιστή τα κατάφερα με boot δισκετα και μέσω DOS. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Επειδή το έγραψες και πριν... δεν κατάλαβα τι πρόβλημα σου έκανε και πως το αντιμετώπισες με δισκέτα με DOS. Τα permissions υπάρχουν εφόσον ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε NTFS (και πιθανότατα για τον φίλο που έχει το πρόβλημα, αρκεί να αλλάξει τον owner). Έχεις έκδοση του DOS που βλέπει δίσκους σε NTFS; Γιατί εγώ (με τόσα χρόνια που έχω να ασχοληθώ με DOS) δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Επειδή το έγραψες και πριν... δεν κατάλαβα τι πρόβλημα σου έκανε και πως το αντιμετώπισες με δισκέτα με DOS. Τα permissions υπάρχουν εφόσον ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε NTFS (και πιθανότατα για τον φίλο που έχει το πρόβλημα, αρκεί να αλλάξει τον owner). Έχεις έκδοση του DOS που βλέπει δίσκους σε NTFS; Γιατί εγώ (με τόσα χρόνια που έχω να ασχοληθώ με DOS) δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο. Λοιπόν. Εκανα boot σε DOS με δισκέτα Win 98. Δίνοντας την εντολή attrib -s-h-r τσουπ. ήρθαν. Μπήκα και απλά έκανα αντιγραφή μέσω DOS. Εκτός εάν ήταν και κάτι άλλο????? Οχι μόνο αυτό έδωσα. ΑΑΑΑΑαΑΑ εβαλα και τον δίσκο στο δεύτερο IDE. Νομίζω γμτ. Λες μην είχε κωδικό ο χρήστης και εγώ να νομίζω ότι είχε???????????????????? οπότε ισχύει το δεύτερο μέρος της υπογραφής μου....:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Αυτό που λέω είναι ότι ο δίσκος ήταν σε FAT32 και όχι σε NTFS. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Αυτό που λέω είναι ότι ο δίσκος ήταν σε FAT32 και όχι σε NTFS. Ναι έχεις δίκαιο. :cry: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsogr Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Σωστός ο Agent M Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts