karlosamos Δημ. August 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Επανέρχομε λίγο στο θέμα για να ζητήσω την γνώμη σας. Μεταξύ REDMI 3, ZTE BLEDE S6 FLEX και VERNEE THOR ποιο προτείνεται και γιατί; Μιλάμε για ένα κινητό όσο πιο out of the box για μέση χρήση. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Xiaomi δεν θα δουλέψει out of the box πρέπει να μπεις στο τρυπάκι του φασαρισματος... δες το thor που έχει και την 800αρα αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Xiaomi δεν θα δουλέψει out of the box πρέπει να μπεις στο τρυπάκι του φασαρισματος... δες το thor που έχει και την 800αρα αν δεν κάνω λάθος Μιλώντας στο chat με vickmall που είπαν ότι με την official global δεν θα έχω σοβαρά προβλήματα συν ότι θα υπάρχουν και ΟΤΑ updates. Ετσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό να το σκαλίσω. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 5 μήνες και ακόμα το ψάχνεις??? :blink: :lol: Καλά στα λέει η selina από το chat του Vickmall..:) Μιλάς για το απλό redmi 3 που φαίνεται out of stock στο vickmall?? To redmi 3 pro είναι μέσα στα όρια του budget soυ, καλά χαρακτηριστικά και φοράει τον επεξεργαστή που φοράει το huawei G8 των 300 ευρώ...;) Βέβαια υπάρχει και το "μεγάλο" του αδερφάκι στα 130 ευρώ πλέον (έκδοση 16/2gb), το οποίο, το αξιοπιστότατο banggood, το στέλνει με την global stable ρομ: http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1030861.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 5 μήνες και ακόμα το ψάχνεις??? :blink: :lol: Καλά στα λέει η selina από το chat του Vickmall..:) Μιλάς για το απλό redmi 3 που φαίνεται out of stock στο vickmall?? To redmi 3 pro είναι μέσα στα όρια του budget soυ, καλά χαρακτηριστικά και φοράει τον επεξεργαστή που φοράει το huawei G8 των 300 ευρώ...;) Βέβαια υπάρχει και το "μεγάλο" του αδερφάκι στα 130 ευρώ πλέον (έκδοση 16/2gb), το οποίο, το αξιοπιστότατο banggood, το στέλνει με την global stable ρομ: http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1030861.html Κάποια προβλήματα με πήγαν πήσω, αλλά λέω να το προχωρήσω για την κοπέλα μου. Που το είδες ότι είναι out of stock; Εμενα το δείχνει διαθέσιμο κα μου το επιβεβαίωσε και το chat. Δεν θέλω πάνω από 5 ίντσες και νομίζω ότι είμαι καλα στο redmi 3. Εσύ από ΡΟΜ ποια προτείνεις; Να πάω στην official global; Είναι σταθερή; ΑΠό θήκη και tempered glass ποια είναι ποιο καλά; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 H global stable ναι, είναι πολύ καλή, χωρίς ίχνος κινεζιάς και έχει και google play, απ όπου περνάς ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο και καθάρισες. Tempered glass σίγουρα Nillkin. Θήκη τώρα για το redmi 3 δεν γνωρίζω....στο redmi note 3 έχει μία πολύ καλή ipaky και βγάζει και η Nillkin καλές θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλημερα σας για να μην ανοιγω αλλο θεμα Φιλος ψαχνω μεχρι 130ΕΥΡΩ 5αρι, 2σιμ + καρτα sd Ειτε απο Ελλαδα ειτε απο Κινα. Απο Ελλαδα ειδα πωσ γραφετε το ZTE S6 Flex και με συμφερει γιατι ο κωτσοβολος το δινει 12ατοκες Απο κινα? και εννοειται οτι να παιξει μολις βγει απο το κουτι χωρις ρομ και κτλ Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts