Dead Poet Δημοσιεύτηκε January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2005 Ένας καλός φίλος σκοπεύει να κάνει νέα dial-up σύνδεση ISDN και μου είπε ότι διάβασε για μια προσφορά της HOL (Hellas On Line) από την οποία θέλει να επωφεληθεί. Επειδή όμως δεν ξέρει κάποιον που να έχει dial up σύνδεση με τη HOL - εγώ έχω ΟΤΕnet -, με παρακάλεσε να ρωτήσω και να μάθω για να του πω πριν αγοράσει. Όποιοι έχουν dial up σύνδεση με τη HOL - και κατά προτίμηση ISDN -, παρακαλώ να απαντήσετε. Είστε ευχαριστημένοι από τη HOL; Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας; Αποτυχημένες απόπειρες σύνδεσης; Διακοπές σύνδεσης ίσως; Κάποιο άλλο πρόβλημα; Ευχαριστώ προκαταβολικά (εκ μέρους του)! Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 xmm.. pes tou kalitera na tsakosei mia 384 k na valei HOL isp ego ime kara-euxaristimenos me ton isp mou ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zjohny Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Εγώ πάντως χρησιμοποίησα HOL σε ISDN με μια προσφορά που είχε στο Nescafe. Ήταν με διαφορά η πιο αργή σύνδεση που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Οι ταχύτητα που φόρτωναν οι σελίδες πολλές φορές ήταν αργότερη κι από PSTN. Δεν ξέρω αν αυτό ίσχυε μόνο για όσους είχαν κωδικούς από την προσφορά. Πάντως, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αγόρασα συνδρομή από άλλη εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 e entaksi, ti perimenes ki esi me isdn.. an telika apofasisei na valei adsl na protimisei HOL.. 2 mono sas lew: sinxronismenos sta 440/160 (apo 384/128 default) kai 44-57ms ping sto UT2004 se servers tou noobwars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts