dimangelid Δημοσιεύτηκε January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2005 Έχω ένα αρχείο pdf και θέλω να το εκτυπώσω. Όμως είναι κλειδωμένο και η επιλογή Print είναι γκρι και φυσικά δεν μπορώ να την επιλέξω. Τι μπορώ να κάνω ώστε να το εκτυπώσω; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δεν έχω δει καμιά φορα τέτοιο αρχείο... αλλά πιστεύω οτι το Finereader θα μπορεί να το διαβάσει και να το μετατρέψει σε άλλη μορφή π.χ .doc που να μπορείς να το εκτυπώσεις. Άλλη λύση θα είναι αν είναι λίγες σελίδες με λύσεις τύπου print screen που κάνει capture αυτό που βλέπεις. To Snagit βοηθάει ώστε να κάνεις capture μόνο αυτό που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickb Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ψαξε για password recovery.Γινεται το εχω κανει και εγω ποιο παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Κατέβασε το advanced password recovery gia pdf apo edo. Αυτό θα σου λύσει μάλλον το πρόβλημα http://www.elcomsoft.com/prs.html#apdfpr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Έχω ένα αρχείο pdf και θέλω να το εκτυπώσω. Όμως είναι κλειδωμένο και η επιλογή Print είναι γκρι και φυσικά δεν μπορώ να την επιλέξω. Τι μπορώ να κάνω ώστε να το εκτυπώσω; Ανοιξέ το με Acrobat Reader 4.00 ή 5.00. Το 6.00 εμένα μου έκανε τέτοια ''χαζά''. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts