Jump to content

[S7 Edge] Φωτογραφίες& Βίντεο

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό ισχύει γιατί ανεβάζει το iso αυτόματα η κάμερα για να φωτίσει την σκηνή, λόγω μεγάλου διαφραγματος. Βάλε προηγμένη λειτουργία, με ισο κοντά στα 200-400, μέχρι εκεί περίπου δεν έχει θόρυβο. Και ανάλογα την ταχύτητα κλειστρου ώστε να μη βγει κουνημενη. Με 1/4 ταχύτητα, δεν έχεις κουνημενη, ίσως και με 0,3sec. Από εκεί και πάνω θέλει πολύ σταθερό χέρι, αλλιώς θα κουνηθει

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε προηγούμενο ποστ είχα γράψει ότι δεν είχα ξετρελαθεί με την κάμερα του s7 , τελικά παρατηρώ ότι σε δύσκολες συνθήκες τα πάει αρκετά καλά και βλέποντας τι φώτο ανεβάζετε έχει αλλάξει η γνώμη που είχα.

Κατά βάση έχω οικογενειακές φώτο και θα θελα λίγη λεπτομέρεια παραπάνω σε μερικές αλλά σε γενικές γραμμές έχω περισσότερες καλές φώτο από κάθε άλλο τηλέφωνο που είχα.

Αποθηκεύω της ρύθμισης σου γιατί με ενδιαφέρει και μένα η ερώτηση που έγινε από τον συμφορουμιτη και θα γράψω εντυπώσεις.

Practice what you preach

Σε προηγούμενο ποστ είχα γράψει ότι δεν είχα ξετρελαθεί με την κάμερα του s7 , τελικά παρατηρώ ότι σε δύσκολες συνθήκες τα πάει αρκετά καλά και βλέποντας τι φώτο ανεβάζετε έχει αλλάξει η γνώμη που είχα.

Κατά βάση έχω οικογενειακές φώτο και θα θελα λίγη λεπτομέρεια παραπάνω σε μερικές αλλά σε γενικές γραμμές έχω περισσότερες καλές φώτο από κάθε άλλο τηλέφωνο που είχα.

Αποθηκεύω της ρύθμισης σου γιατί με ενδιαφέρει και μένα η ερώτηση που έγινε από τον συμφορουμιτη και θα γράψω εντυπώσεις.

To βασικό πρόβλημα που έχει είναι η μικρότερη λεπτομέρεια σε τοπία σε σχέση με 16άρες ή και παραπάνω.

Η υπερβολική επεξργασία που έχει επιλέξει επίσης η samsung, για αρκετούς είναι μείον.

Το ότι στη μέγιστη ανάλυση τραβάει σε 4:3 επίσης είναι μείον.

Overall, είναι πολύ δυνατό σύνολο.

Btw για βραδινές πιστεύω καλύτερα manual & όχι auto.

Πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό, μέσα σε μαγαζί που καταλαβαίνεις τι φως περίεργο έχει, έχω πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά έχε χάρη που δε μπορώ ν ανεβάσω γιατί δεν είμαι εγώ στις φωτογραφίες. Με iso 200 και 1/4

Πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό, μέσα σε μαγαζί που καταλαβαίνεις τι φως περίεργο έχει, έχω πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά έχε χάρη που δε μπορώ ν ανεβάσω γιατί δεν είμαι εγώ στις φωτογραφίες. Με iso 200 και 1/4

Κοίτα αν είχε ένα κλικ παραπάνω στην λεπτομέρεια γιατί η αλήθεια είναι ότι τραβάμε 9 MP όταν με το s6 είχαμε 16 από κει και πέρα είναι πολύ καλή η κάμερα. Πληρώνουμε το τίμημα της νέας τεχνολογίας όπου θα υλοποιηθεί καλύτερα πιστεύω στο επόμενο μοντέλο

Practice what you preach

Καλημέρα. Υπέροχες φωτογραφίες όλες. Μιας και ήρθα και εγώ στην παρέα με s7 edge υπάρχει Πουθενά οδηγός ή κάτι παρόμοιο για το τι ρυθμίσεις βάζουμε χειροκίνητα ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/0fd350c26fec0cf8ccdbb016a0eaa6f1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/9679bc6dbde20db576d2cdb2f2649cc2.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Υπέροχες φωτογραφίες όλες. Μιας και ήρθα και εγώ στην παρέα με s7 edge υπάρχει Πουθενά οδηγός ή κάτι παρόμοιο για το τι ρυθμίσεις βάζουμε χειροκίνητα ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε?

Την ημέρα τα πράγματα ειναι απλά.. τραβάς στο αυτόματο και καθάρισες. Αν υπάρχουν έντονες σκιές και κόντρα ήλιος φροντίζεις να έχεις το hdr ανοιχτό.

Τη νύχτα είναι λίγο πιο σύνθετα τα πράγματα, εκεί απαιτείται χαμηλό iso, αργή ταχύτητα κλείστρου και σταθεροποιημένη συσκευή για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δοκιμαστε παιδιά εσείς που δεν μπορείτε να δουλεψετε το manual σε low light και ειδικά σε πρόσωπα να τραβατε στο auto με το hdr on έτσι είχα τα καλύτερα αποτελέσματα στο auto

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/1d97264ce3f21474b6b7990d7facc16a.jpg

Estadio da luz ,Lisbon

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/966ff2bcfdadb6c9e67a2731ac739f3e.jpg

2016-12-06_07-48-39

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/40ce8f413800bb7623c487f16c907918.jpg

Estadio da luz ,Lisbon

Αφού πήγα να μην τις βάλω? Auto s7

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

S7 manual

31093576410_9352e47209_c.jpg

Εμενα μου άρεσε αυτή, ειδικά το σπίτι μπροστά φαίνεται πολύ καθαρά!!

Sent from galaxy s7 gold!!

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/966ff2bcfdadb6c9e67a2731ac739f3e.jpg

Μ άρεσαν οι σταγόνες το πως αποτυπωθηκαν στον φακό!!

Ναι ,κι εμένα μου έκαναν εντύπωση για αυτό την κράτησα και την έβαλα. Βασίλη μπράβο. Το μπροστά σπίτι φαίνεται κρύσταλλο!

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Εμενα μου άρεσε αυτή, ειδικά το σπίτι μπροστά φαίνεται πολύ καθαρά!!

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μ άρεσαν οι σταγόνες το πως αποτυπωθηκαν στον φακό!!

Ναι ,κι εμένα μου έκαναν εντύπωση για αυτό την κράτησα και την έβαλα. Βασίλη μπράβο. Το μπροστά σπίτι φαίνεται κρύσταλλο!

ευχαριστώ πολυ παιδιά :)

πανέμορφες Βάιε, ταξίδεψε μας κι άλλο!

• The title was changed to [S7 Edge] Φωτογραφίες& Βίντεο