Wizad Δημοσιεύτηκε January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2005 Γεια σας....θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τα παρακατω... Εχω ενα δικτυο 10 υπολογιστων.Ολοι αυτο ειανι συνδεμενοι με τον κεντρικο σε Lan 1Gbit που εχω στησει εγω.Ποιο ειναι το προβλημα?Εχω βαλει στον κεντρικο υπολογιστη μια δορυφορικη καρτα τηλεορασης...την Skystar 2 και θελω να μοιρασω την εικονα της τηλεορασης σε ολους τους υπολογιστες του δικτυου μου.Ποιο προγραμματακι μπορει να μου κανει αυτη την δουλεια και που μπορω να το βρω?Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Aν και δεν το έχω δοκιμάσει, νομίζω ότι αυτό (μεταξύ άλλων) το κάνει το vlc. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. January 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 το κατεβασα,τωρα μένει να δω εαν δουλευει.Θα το δοκιμασω και θα σου απαντησω.Σευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. January 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 το δοκιμασα,αλλα δε δουλευει τελικα.Μηπως ξερεις καποιο προγραμμα Video server 1.4 και φυσικα να ειναι <<ολοκληρο>> και να δουλευει χωρις περιορισμους? Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts