Jump to content

5 in 1 Mini Portable 150Mbps 3G WIFI Wireless επεξηγηση του5


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα ενδιαφερομαι να παρω την εν λογω συσκευη και θελω να ρωτησω το εξης η συσκευη ειναι και power bank και , παιρνει με ethernet internet και δινει σε wifi , και ειναι και φακος , και παιρνει στικακι wifi mobile broadband για να το κανει wifi.

 

Δειχνει πολυ χρηστικη συσκευη!

 

Αλλα βλεποντας εδω http://www.aliexpres...12-1009d88969d9 τις λειτουργιες του γραφει στο Function Five: Support public WiFi hotspot access (WCDMA), (CDMA2000), (TD-SCDMA), under the WiFi coverage area, the users can share the public WIFI signal with unlimited users and data download via A1. A1 could enlarge the WiFi signal to make the outdoor WiFi signal reach everywhere in your house, improving the internet speed. .

 

Μπορει να μου εξηγησει κανενας τι ακριβως λειτουργια ειναι αυτη η 5 ; δηλαδη παιρνει το δημοσιο wifi και το αναμεταδιδει ως extender ; μεσα στο σπιτι; κατι σαν αναμεταδοτης wifi ; και το (WCDMA), (CDMA2000), (TD-SCDMA), δεν ειναι συχνοτητες; κινητης τηλεφωνιας; που κολλαει το public wifi ; δεν μπορω να βγαλω ακρη! .

 

Επισης γραφει οτι υποστηριζει ολα τα στικακια το k3772 huawei θα το υποστηριζει; και επισης θα πρεπει να βγαζω τον κωδικο στην καρτα σημ για να συνδεεται στο ιντερνετ ή οχι; .

 

Τελος στο ονομα της συσκευης γραφει 150mbs ενω στα Item specifics οτι ειναι 300mbs.

 

και επισης οτι εκπεμπει 2,4 ghz and 5ghz αυτο σημαινει οτι μπορει να εκπεμπει και τα 2 wifi σε συχνοτητες; ή μονο το ενα ή μονο το αλλο; .

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...