Jump to content

Android κάτω από 100 €

DOOM_NX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ποια είναι η πιο value for money συσκευή που μπορεί να μου δώσει:

• Android 4.4
  • Bluetooth 4.0
  • Wi-Fi
  • Γυάλινη ή οποιαδήποτε σκληρή/ανθεκτική στις γρατζουνιές οθόνη (όχι πλαστικό εύκαμπτο φιλμ πάντως)
  • IPS panel

Όσο πιο κοντά στα 80 € τόσο καλύτερα.

δεν είναι αναβράζων......

:lol:

Εννοώ το έχεις πιάσει στα χέρια σου; Νομίζεις ότι θα σου μείνει; Έχω μια φοβία γενικότερα με τα κινέζικα ότι είναι προχειροφτιαγμένα, γιαυτό ρωτάω!

Δεν το χει κανείς στα χέρια του ακόμα, αλλά για να χεις μια εικόνα,

διάβασε στο θέμα του απλού, doogee homtom ht7, το οποίο

θέμα έχει 10.000 εμφανίσεις το μήνα! ;)

Για το Motorola Moto E 2nd G τι γνώμη έχετε; Με ελκύει η Gorilla Glass 3 οθόνη, η καλή του αυτονομία και το βρίσκω 80 €.

Φαίνεται πολύ καλό το 550, αλλά τρέχει Windows! Ο κύριος λόγος που θέλω τη συσκευή είναι για να τρέχω το app της Stages Cycling για το βατόμετρό μου και να το αναβαθμίζω μέσω Bluetooth Smart. Δυστυχώς υποστηρίζει μόνο iOS & Android :(

δες και cubot note s κι ας μην εχει 4g $80 / comments

Ωραίο και το Cubot! Θα ήθελα όμως Gorilla Glass οθόνη για να μην παίζω με screen protectors...

Δε με ενδιαφέρει το 4G εφόσον χρυσοπληρώνεις ό,τι κατεβάζεις με το MB. Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν υπάρχουν αστεία caps στα δεδομένα; Και με 3G για browsing με Opera Mini από το N8 σε ώρα ανάγκης μια χαρά είμαι. Για όλα τ'άλλα υπάρχει το Wi-Fi. Δεν ξέρω κιόλας αν θα βάλω SIM στο Android που θέλω να πάρω. Το θέλω για backup χρήση, κυρίως για καινούριες εφαρμογές που δουλεύουν αποκλειστικά σε κινητά και δεν τρέχουν στο N8. Αν το ήθελα για κύρια χρήση θα έδινα σίγουρα κάτι παραπάνω.

Ωραίο και το Cubot! Θα ήθελα όμως Gorilla Glass οθόνη για να μην παίζω με screen protectors...

Δε με ενδιαφέρει το 4G εφόσον χρυσοπληρώνεις ό,τι κατεβάζεις με το MB. Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν υπάρχουν αστεία caps στα δεδομένα; Και με 3G για browsing με Opera Mini από το N8 σε ώρα ανάγκης μια χαρά είμαι. Για όλα τ'άλλα υπάρχει το Wi-Fi. Δεν ξέρω κιόλας αν θα βάλω SIM στο Android που θέλω να πάρω. Το θέλω για backup χρήση, κυρίως για καινούριες εφαρμογές που δουλεύουν αποκλειστικά σε κινητά και δεν τρέχουν στο N8. Αν το ήθελα για κύρια χρήση θα έδινα σίγουρα κάτι παραπάνω.

σε αυτες τις τιμες τα περισσοτερα δεν εχουν gorilla glass.

επισης καποια ψευδονται αναφεροντας οτι εχουν :rolleyes:

σε αυτες τις τιμες τα περισσοτερα δεν εχουν gorilla glass.

επισης καποια ψευδονται αναφεροντας οτι εχουν :rolleyes:

Ισχύει. Μόνο το Motorola βρήκα κι εγώ...

Είδα και τα LG Spirit και G4c. Μ'άρεσαν στα χαρτιά. Κι αυτά με Gorilla Glass 3, αλλά 99 και 108 € αντίστοιχα. Δεν ξέρω αν αξίζουν...