DOOM_NX Δημοσιεύτηκε March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2016 Καλησπέρα, Ποια είναι η πιο value for money συσκευή που μπορεί να μου δώσει: Android 4.4 Bluetooth 4.0 Wi-Fi Γυάλινη ή οποιαδήποτε σκληρή/ανθεκτική στις γρατζουνιές οθόνη (όχι πλαστικό εύκαμπτο φιλμ πάντως) IPS panel Όσο πιο κοντά στα 80 € τόσο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 http://m.banggood.com/HOMTOM-HT7-Pro-5_5-Inch-2GB-RAM-16GB-ROM-MTK6735-1_3GH-Quad-core-4G-Smartphone-p-1032723.html?admitad_uid=3277a0191cb8ecc1fbc8f996594820af Καλορίζικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ενδιαφέρον! Preorder όμως; Δεν κυκλοφορεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_312369.html?gclid=CjwKEAiA9om3BRDpzvihsdGnhTwSJAAkSewLpzjIvCiY1_z1zoL_B45q1M9_YQX1Lu34rhNp-lfCZRoC4X7w_wcB http://www.pandawill.com/homtom-ht7-pro-smartphone-55-inch-hd-mtk6735-quad-core-2gb-16gb-3000mah-silver-p114745.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Thank you! Από κατασκευή πώς τα πάει; Τρίζει-διαλύεται εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 δεν είναι αναβράζων...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 δεν είναι αναβράζων...... :lol: Εννοώ το έχεις πιάσει στα χέρια σου; Νομίζεις ότι θα σου μείνει; Έχω μια φοβία γενικότερα με τα κινέζικα ότι είναι προχειροφτιαγμένα, γιαυτό ρωτάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Δεν το χει κανείς στα χέρια του ακόμα, αλλά για να χεις μια εικόνα, διάβασε στο θέμα του απλού, doogee homtom ht7, το οποίο θέμα έχει 10.000 εμφανίσεις το μήνα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Για το Motorola Moto E 2nd G τι γνώμη έχετε; Με ελκύει η Gorilla Glass 3 οθόνη, η καλή του αυτονομία και το βρίσκω 80 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δεν παίρνεις ένα 550 σ αυτά τα λεφτα αντί των αμφιβόλων κινέζικων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Φαίνεται πολύ καλό το 550, αλλά τρέχει Windows! Ο κύριος λόγος που θέλω τη συσκευή είναι για να τρέχω το app της Stages Cycling για το βατόμετρό μου και να το αναβαθμίζω μέσω Bluetooth Smart. Δυστυχώς υποστηρίζει μόνο iOS & Android :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 δες και cubot note s κι ας μην εχει 4g $80 / comments Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 δες και cubot note s κι ας μην εχει 4g $80 / comments Ωραίο και το Cubot! Θα ήθελα όμως Gorilla Glass οθόνη για να μην παίζω με screen protectors... Δε με ενδιαφέρει το 4G εφόσον χρυσοπληρώνεις ό,τι κατεβάζεις με το MB. Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν υπάρχουν αστεία caps στα δεδομένα; Και με 3G για browsing με Opera Mini από το N8 σε ώρα ανάγκης μια χαρά είμαι. Για όλα τ'άλλα υπάρχει το Wi-Fi. Δεν ξέρω κιόλας αν θα βάλω SIM στο Android που θέλω να πάρω. Το θέλω για backup χρήση, κυρίως για καινούριες εφαρμογές που δουλεύουν αποκλειστικά σε κινητά και δεν τρέχουν στο N8. Αν το ήθελα για κύρια χρήση θα έδινα σίγουρα κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ωραίο και το Cubot! Θα ήθελα όμως Gorilla Glass οθόνη για να μην παίζω με screen protectors... Δε με ενδιαφέρει το 4G εφόσον χρυσοπληρώνεις ό,τι κατεβάζεις με το MB. Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν υπάρχουν αστεία caps στα δεδομένα; Και με 3G για browsing με Opera Mini από το N8 σε ώρα ανάγκης μια χαρά είμαι. Για όλα τ'άλλα υπάρχει το Wi-Fi. Δεν ξέρω κιόλας αν θα βάλω SIM στο Android που θέλω να πάρω. Το θέλω για backup χρήση, κυρίως για καινούριες εφαρμογές που δουλεύουν αποκλειστικά σε κινητά και δεν τρέχουν στο N8. Αν το ήθελα για κύρια χρήση θα έδινα σίγουρα κάτι παραπάνω. σε αυτες τις τιμες τα περισσοτερα δεν εχουν gorilla glass. επισης καποια ψευδονται αναφεροντας οτι εχουν :rolleyes: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 σε αυτες τις τιμες τα περισσοτερα δεν εχουν gorilla glass. επισης καποια ψευδονται αναφεροντας οτι εχουν :rolleyes: Ισχύει. Μόνο το Motorola βρήκα κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Είδα και τα LG Spirit και G4c. Μ'άρεσαν στα χαρτιά. Κι αυτά με Gorilla Glass 3, αλλά 99 και 108 € αντίστοιχα. Δεν ξέρω αν αξίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts