demakhs Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Μελέτησε από τη σελίδα 85 κ μετά στο νήμα της συσκευής. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429540&page=85 Δε θα χεις κανένα πρόβλημα να περάσεις καμία εφαρμογή ότι και να επιλέξεις. Η Αγγλοκινεζικη δεν έχει Ελληνικά , τα οποία αποκτάς με το app more locale και κάποιο πληκτρολόγιο από το store π.χ. SwiftKey. Η Ελληνική δε θα παίρνει τις official ενημερώσεις, αλλά μέχρι να σου ρθει η συσκευή (15 μέρες περιπου) θα χει βγει (ελπιζω) developer. Θηκη παράγγειλα μαζί αυτή που μπορεί να τη το χοντραινει λιγο: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-phone-cases-metal-paint-hard-pc-frame-soft-flexible-silicon-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-3-xiaom-redmi-note-3-pro.html και tempered glass της nilkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaross Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 οκ θα το δω απο την 85 κ μετα!! σκεφτομαι να το κανω αγορα καπου τελος του μηνα μπας κ κατεβει κιαλο η τιμη του ? κ αν δεν εχεις θεμα ?? να σου κανω ενα τηλ σε σταθερο η κινητο? η να σου δωσω το δικο μου τηλ δεν εχω θεμα αυριο καποια στιγμη της μερας που να σε βολευει για να σε ρωτησω δυο λεπτα ενα δυο πραγματα να μου πεις που ετσι θα το καταλαβω πιο καλα!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παρε το τηλ με το καλο, θα το χω και γω και τα λεμε τοτε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaross Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 αν το φερω με ελληνικα κ δεν μου κατεβαζει ενημερωσεις ειναι προβλημα ? θα λειτουργει κανονικα η θα μου κανει διαφορα!! με κινεζικα αν ερθει παλι θα μου σπασει τα νευρα με τις κινεζιες αλλα λες μπωρο να του βαλω τα app more locale απο το store κ αυτα τα κατεβαζω η απο καπου αλλου ?κ ενα πληκτρολογιο απο store! αν κ μεχρι τοτε θα εχει βγει η ρομ απο λες κ θα ειναι λογικα με λιγη βοηθεια οκ να το φτιαξω,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Φεεεεεεεταααααααα... Χαλάρωσε κ όλα θα γίνουν. Δε θα χεις πρόβλημα με ότι και να σου ρθει. SwiftKey και more locale αν ζητήσεις την Αγγλοκινεζικη. Αυτή θα παίρνει τις επίσημες αναβαθμίσεις. Η multilanguange θα χει Ελληνικά χωρίς αναβάθμιση αυτόματα. Δε σε χαλάει κάτι με αυτό, μιας κ θα βγει developer Rom που θα περάσουμε μετά. Πόσταρε ότι θες στο επίσημο θέμα της συσκευής, κάποιοι το χουν ήδη και μπορούν να σε βοηθήσουν καλύτερα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaross Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 φετααααααα κ γραβιεραααα μαζι :lol::lol::lol: σε κουρασα με πολλες ερωτησεις αλλα αν δεν ξερεις κ πολλα ρωτας μεχρι να σε βρησουν στο τελοςς χαχα :p:p:lol::lol: οκ thanksss :rolleyes: k οταν μου ερθει εσυ θα το εχεις ετοιμο κ τοτε τα ξαναλεμεεε!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts