Jump to content

Olympus μ mini Digital

pz3ro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους παιδια. Ενδιαφερομαι για την αγορα ψηφιακής φωτογραφικης μηχανης και μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον η μ mini Digital της Olympus. Ποια ειναι η γνωμη σας? Μια entry-level μηχανη θελω και νομιζω πως με καλυπτει. Υπαρχει κανεις που την εχει να μας πει εντυπωσεις και πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα?
life's the moments that take your breath away...

Καλησπερα σε ολους παιδια. Ενδιαφερομαι για την αγορα ψηφιακής φωτογραφικης μηχανης και μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον η μ mini Digital της Olympus. Ποια ειναι η γνωμη σας? Μια entry-level μηχανη θελω και νομιζω πως με καλυπτει. Υπαρχει κανεις που την εχει να μας πει εντυπωσεις και πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα?

το στυλ της μ-mini DIGITAL περιγράφηκε ως «μια ριζική απόκλιση από τις παραδοσιακές σχεδιάσεις φωτογραφικών μηχανών». Κάτι άλλο που εντυπωσίασε σε σχέση με τα άλλα προϊόντα υψηλής σχεδίασης, είναι το γεγονός ότι η μηχανή «δεν αποτελεί ένα υπερτιμημένο συλλεκτικό αντικείμενο για τους λίγους, αλλά ένα χρήσιμο εργαλείο εικόνας για κάθε φίλο της σύγχρονης lifestyle σχεδίασης». Συνδυασμένο με φιλικό προς το χρήστη χειρισμό, αυτό το μοντέλο των 4.0 εκατομμυρίων pixel προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στη σκηνή της ψηφιακής εικόνας από την πρώτη στιγμή της πρόσφατης κυκλοφορίας του. Η Olympus μ-mini DIGITAL διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρωμάτα κι έχει αποτελέσει την πρώτη προτίμηση εκείνων που αναζητούν μια ελκυστική εναλλακτική φωτογραφική που θα ταιριάζει με το προσωπικό τους στυλ.

και με μια αναζητηση

only crossfit...

Φιλε teorizo σε ευχαριστω για τις πληροφοριες μονο που με ενδιαφερει να μου αναφερει αν γινεται καποιος ιδιοκτητης την εμπειρια του με τη συγκεκριμενη φωτογραφικη μηχανη,γατι πανω κατω αυτες τις πληροφοριες τις ηξερα. Περιμενω λοιπον μηπως και βρεθει κανεις...

Ενδιαφέρομαι και εγώ γιατί την είδα και μου άρεσε πολύ. Οπότε όποιος την έχει ας γράψει εντυπώσεις. Ακόμα, για όσους ενδιαφέρονται η φτηνότερη τιμή που βρήκα σε μαγαζί (όχι στο Internet, στο κέντρο της Αθήνας) ήταν 285€.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Με ΦάΠΑ... Adorama, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που έλεγε και ένας γνωστός μου... ;) :p Έχω βέβαια κάτι ενδοιασμούς για την εγγύηση (αν είναι η επίσημη, μάλλον όχι), αλλά παίζει και σε άλλα μαγαζιά με 300€ και επίσημη (νομίζω) εγγύηση (βλ. Fotomatic, 2 χρόνια).

Τελικά δεν την έχει κανείς από το forum; Είναι πολύ συμπαθητική η άτιμη...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Όντως είναι πολύ συμπαθητική η άτιμη! Αν αποφασίσω να την πάρω θα έχω να διαλέξω κι απο 5 χρώματα. Εκεί είναι το πρόβλημα! Έσας πιο σας αρέσει; Εμενά όλα αν και περισσότερο μου χτυπάει το κόκκινο.
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Προσωπικα τη θέλω σε κοκκινο...μου καθεται καλυτερα και μοου φαινεται και πολυ πιο ομορφη...:)

Δεν την εχει κανεις τελικα ρε παιδια?

Τώρα οσον αφορα στη τιμη...εγω σπουδάζω στην Καβαλα και ακουσα κατι εξωφρενικά όταν πήγα να ρωτήσω...απο 360 μεχρι 410 μου έλεγαν σε καποια μαγαζια!!(ΧΩΡΙΣ τον εκτυπωτη Ρ - 10,το ιδιο πραγμα σκεφτηκα και εγω στην αρχη...) Απο τη στιγμη μαλιστα που,απο οσο γνωριζω, η επισημη τιμη της ειναι 349 euros.Τι να πω... Αυτος ειναι και ο λογος που δεν την εχω παρει μεχρι τώρα.:(

Αρα όποιος γνωρίζει για καμια προσφορα ή καλη τιμη ας μας ενημερώσει για να μη δώσουμε και τα μαλλια της κεφαλης μας...

@aimilios

Ξερεις φιλε αν γινονται παραγγελειες με αντικαταβολη απο το καταστημα που ειπες?Γιατι να κατεβω Αθηνα συντομα λιγο χλωμο(σπουδαζω στην Καβαλα).

Δεν το γνωρίζω φίλε μου. :o Δοκίμασε την τύχη σου στα τηλ. 210 3304544, 210 3847157 και fax: 210 3847157 που έχει στο site. Επίσης αν έχεις κάποιο γνωστό Αθήνα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σε περίπτωση που δεν στέλνουν.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Καλησπερα σας.

Εγω την αγορασα μαζι με τον εκτυπωτη π10 απο το πλαισιο 399€. Πολυ καλη φωτογραφικη με παρα πολλες επιλογες φωτογραφιας. + βιντεο. Το μονο μοιονεκτημα ειναι οτι η καρτα που δινει ειναι 16. με 30€ λυθηκε το προβλημα σε μια 128μβ. δεν την εχω ψαξει ακομα να δω τι γινεται αλλα ειναι τελεια!!! Το καταλαλληλο δωρο για τις κοπελες μας.. (Η δικη μου μονο που δε κ@τουρηθηκε απο τη χαρα της...) Αυτα.....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Τυχερούλη. Να δω εγώ πότε θα το αποφασίσω να το κάνω το... ντού. Αυτό που με κάνει να θέλω μια μικρή φωτογραφική είναι ότι τώρα έχω μια μεγάλη Olympus C-740UZ η οποία βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, αλλά είναι... κουμούτσα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να την βάζω στην τσέπη, αλλά να κουβαλάω ολόκληρο τσαντάκι μαζί, άρα να μην την παίρνω στις εξόδους, άρα να χάνω φωτογραφίες «της παρέας», πράγμα για το οποίο θέλω τη mini. Και έχω και τις XD καρτούλες των 128MB έτοιμες.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Απο τη στιγμη που εχεις ηδη τις καρτουλες νομιζω οτι θα σε βολευε η αγορα της mini η καποιας αλλης (βλεπε mju 410 κλπ) compact φωτογραφικης της Olympus.

ΑΑΑΑΧ!! :) Ακομα περιμενω....τη Δευτερα....

Περιμένουμε εντυπώσεις έτσι; ;)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!Αυτη η αναμονη οταν περιμενεις να πιασεις στα χερια σου κατι που θελεις παρα πολυ ειναι...:D:P

Οταν με το καλο την παρω στα χερια μου και εκτυπωσω τις πρωτες φωτο θα σας ανεβασω δειγματα και θα σας πω εντυπωσεις φιλε aimilie...

Παιδια την πηρα...:) 319 euros τελικα...μια χαρα μου φαινεται η τιμη και τελεια η μηχανουλα!Δεν εχω χρονο να την ψαξω ακομα αλλα για τις απαιτησεις μου φαινεται οτι πρεπει.Οταν βρω το χρονο θα εκτυπωσω μερικες αντιπροσωπετικες φωτογραφιες και θα τις ανεβασω.

Αντε, καλοριζικη μου...:)

Να την χαίρεσαι! Περιμένουμε τις φωτο...
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ουφ!Λογω εξεταστικης δεν εχω προλαβει να την χαρω τη φωτογραφικουλα...:(

Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες παντως...πολλα ετοιμα προγραμματα εκθεσης, πανευκολη στο χειρισμο και το καλυτερο...οποιος/α τη βλεπει μενει..:)

Εχει πλακα να βλεπεις αντιδρασεις,κυριως απο κοπελες...!Δυστυχως δεν εχω καν προλαβει να εκτυπωσω τις πρωτες photo αλλα στο pc η ποιοτητα φαινεται παραπανω απο ικανοποιητικη σε ολες σχεδον τις συνθηκες(για την κατηγορια της παντα).

Περισσοτερα και photos οταν βρω χρονο...