bbbb Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 220.2 γραμμάρια βλέπω ότι γράφουν vickmall και geekbuying οπότε ναι είναι βαρύ για πεντάρι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ο εγγλέζος στο βίντεο που λέει ότι μπορείς να κάνεις ζημιά σε κάποιον έχει δίκιο! Βαρύ αλλά στιβαρό, απλό και φτηνό! Πολύ καλή αγορά... Στάλθηκε από το K4000_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ο εγγλέζος στο βίντεο που λέει ότι μπορείς να κάνεις ζημιά σε κάποιον έχει δίκιο! Πως το διαπιστωσες? :lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Πως το διαπιστωσες? :lol: Χεχεεε, ειναι.. βαρύ.. Στάλθηκε από το K4000_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπερα ολα καλα με το κινητο αλλα ηθελα να ρωτησω καθε φορα που μιλαω στο τηλεφωνο κανει καθε λιγο και λιγακι δονησεις ξερεις γιατι το κανει ; και πως το σταματαει ; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) Android 6 θα παρει? Παιδια Καποιες ελαχιστες φορες ενω δειχνει συνδεδεμενο με το wifi δεν εζω συνδεση στονιντερνετ Καταβτα αλλα σκυλος τονκινητο Πολυ ευχαριστημενος Android 6 θα παρει? Παιδια Καποιες ελαχιστες φορες ενω δειχνει συνδεδεμενο με το wifi δεν εζω συνδεση στονιντερνετ Καταβτα αλλα σκυλος τονκινητο Πολυ ευχαριστημενος το εφτιαξα.... απλα αναβαθμισα το google play... Παιδια το κινητο πολυ καλο για τα 85κατι που το πηρα... 3 μερες νορμαλ χρηση, 2 μερες εντατικη, και η καμερα ΠΟΛΥ ικανοποιητικη για τα λεφτα του Edited August 18, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 το εφτιαξα.... απλα αναβαθμισα το google play... Παιδια το κινητο πολυ καλο για τα 85κατι που το πηρα... 3 μερες νορμαλ χρηση, 2 μερες εντατικη, και η καμερα ΠΟΛΥ ικανοποιητικη για τα λεφτα του Μπραβο σου που γραφεις και την λυση! Οσο για κινητο, πραγματι απο τα καλυτερα, οχι μονο για την μπαταρια του αλλα και για την ομοιογενεια του. :up::up: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 (edited) Καλημέρα, το αγόρασα πρόσφατα από Κίνα μέσω eBay. Ήρθε σχετικά γρήγορα, σε 20 μέρες ενώ μία θήκη δεν έχει έρθει ακόμα. Στα θετικά : * καλή κατασκευή * σχετικά γρήγορο Στα αρνητικά : * αρκετά βαρύ, νομίζω αν πέσει δε θα επιβιώσει * η μπαταρία ήταν ο κύριος λόγος αγοράς του, εμένα κρατάει μια μέρα και κάτι, όχι περισσότερο, απορώ πως σε κάποιους κρατάει δυο τρεις μέρες, δεν κάνω τρελή χρήση αλλά ό,τι έκανα και πριν σε άλλο κινητό * το android 5 το βρίσκω άθλιο, είχα πριν κινητό με android 4 και το έβρισκα πιο πρακτικό * στο ''multitasking'' δεν εμφανίζει σε παράθυρα τις ανοικτές εφαρμογές αλλά μόνο με εικονίδια... Αυτό δεν το έκανε ούτε ένα xperia του 2012 * η ένταση του ακουστικου δεν είναι εξαιρετικά δυνατή στο μέγιστο, δεν ξέρω αν αλλάζει με κάποιο τρόπο αυτό * το Viber δε δουλεύει σωστά, δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις * όταν μιλάω στο τηλέφωνο, συχνά δονείται χωρίς να έρχονται ειδοποιήσεις Αυτά. Νομίζω δε θα αγόραζα ξανά κινέζικο. Δεν είναι άσχημο αλλά έχοντας πριν Sony Xperia, το interface και οι ευκολίες που είχε κάνουν τη σύγκριση άνιση. Edited October 2, 2016 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημέρα, το αγόρασα πρόσφατα από Κίνα μέσω eBay. Ήρθε σχετικά γρήγορα, σε 20 μέρες ενώ μία θήκη δεν έχει έρθει ακόμα. Στα θετικά : * καλή κατασκευή * σχετικά γρήγορο Στα αρνητικά : * αρκετά βαρύ, νομίζω αν πέσει δε θα επιβιώσει * η μπαταρία ήταν ο κύριος λόγος αγοράς του, εμένα κρατάει μια μέρα και κάτι, όχι περισσότερο, απορώ πως σε κάποιους κρατάει δυο τρεις μέρες, δεν κάνω τρελή χρήση αλλά ό,τι έκανα και πριν σε άλλο κινητό * το android 5 το βρίσκω άθλιο, είχα πριν κινητό με android 4 και το έβρισκα πιο πρακτικό * στο ''multitasking'' δεν εμφανίζει σε παράθυρα τις ανοικτές εφαρμογές αλλά μόνο με εικονίδια... Αυτό δεν το έκανε ούτε ένα xperia του 2012 * η ένταση του ακουστικου δεν είναι εξαιρετικά δυνατή στο μέγιστο, δεν ξέρω αν αλλάζει με κάποιο τρόπο αυτό * το Viber δε δουλεύει σωστά, δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις * όταν μιλάω στο τηλέφωνο, συχνά δονείται χωρίς να έρχονται ειδοποιήσεις Αυτά. Νομίζω δε θα αγόραζα ξανά κινέζικο. Δεν είναι άσχημο αλλά έχοντας πριν Sony Xperia, το interface και οι ευκολίες που είχε κάνουν τη σύγκριση άνιση. Μιλας για ανδροιντ 4 με 5αρι απο εκει να ξεκινησουμε ,που εχει διαφορετικη δομη στις ρυθμισεις. Για το Βιμπερ, και τον ηχο που λες, διορθωνονται μεσα απο το ΜΤΚ enginner μενου. Και προσωπικα εχοντας πιασει στα χερια μου αρκετα κινεζικα ( μεταξυ αυτων και φολες) δεν θα ξαναπηγαινα σε επωνυμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Τι θα κάνω για το Viber και τον ήχο με το ΜΤΚ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Για τον ήχο δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Για το viber μήπως δεν το αφήνεις ανοιχτό να τρέχει στο παρασκήνιο ή το κλείνεις απο τον task manager με κρατημένο το home πλήκτρο? Σε κάποια lollipop android αν το κλείνεις απο εκει δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Θέλω να αλλάξω τα bar indicators. Ψάχνοντας λίγο είδα ότι έπρεπε να εγκαταστήσω το exposed framework, το οποίο έκανα, αλλά δεν έχει εγκατασταθεί σωστά για να περάσω το module. Ξέρει κανείς πως και τι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εβαλες την σωστη εκδοση; σου βγαζει καποιο μηνυμα; εγκατεστησες το σωστο twrp recovery για το κινητο; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ξέρεις μήπως ποια είναι τα σωστά; Και ποια η διαδικασία; Ξέρω ότι είναι πολλά αυτά που χρειάζονται άλλα δεν ξέρω πως να τα βρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καταρχήν πρέπει να περάσεις το twrp recovery στο κινητό σου απο http://www.needrom.com/download/k4000-pro-twrp3-0-0/ αφου το περάσεις και κάνεις ένα πλήρες backup στην sd σου για παν ενδεχόμενο μετά θα δεις τι λειτουργικό φοράει το κινητό σου.5.1 ή 6.0 και έκδοση 32bit ή 64bit.Λογικά θα έχει 32bit Αφού το βρεις και αυτό απο τις ρυθμίσεις του κινητού,ακολουθείς την διαδικασία απο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6528925#post6528925 απο το σημείο που γράφει 4. Εγκατάσταση Xposed Framework. αν έχεις 5.1 32bit βάζεις το xposed-v86-sdk22-arm.zip -->η v86 είναι η τελευταία έκδοση πλέον,ενώ αν έχεις 5.1 64bit βάζεις το xposed-v86-sdk22-arm64.zip Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Το TWRP δε μπορώ να το εγκαταστήσω, το link που δίνεις βγάζει σε ένα αρχείο .img που δεν εγκαθίσταται. Παρόλα αυτά με το Antutu βρήκα τις πληροφορίες της συσκευής, είναι android 5.1 32 bit. Κατέβασα τα υπόλοιπα αρχεία, δηλ xposed installer 3.0, το εγκατέστησα, το xposed unistaller και το xposed v86 sdk 22 arm. Όταν πάω στο μενού του recovery και το πατάω βγαίνει το ανθρωπάκι android ξεκοιλιασμένο και μέσα στην κοιλιά του Νο command! Μετά πατώντας τα κουμπιά αρκετές φορές βγαίνω σε ένα Android system recovery 3e OUKITEL K4000 PRO V9.0 20160526 με επιλογές reboot system now apply update from ADB apply update from SDcard apply update from cache wipe data factory reset wipe cache partition backup user data restore user data root integrity check reboot to bootloader power down view recovery logs Τι έκανα λάθος; Επίσης βρήκα και αυτό http://forum.xda-developers.com/xposed/oukitel-k4000-t3354791 Edited October 7, 2016 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το recovery.img που κατέβασες,προσπάθησες να το εγκαταστήσεις μέσω sp flash tools απο το pc? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Δεν ξέρω να το κάνω. Είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται; Btw είχα παραγγείλει από eBay ένα μαύρο πίσω κάλυμμα αλλά μου ήρθε για το απλό, όχι για το pro. Αν το θέλει κανείς Edited October 9, 2016 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Oχι δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται.Απλα θελει να βαλεις τους drivers σωστα στο pc και μετα η διαδικασια ειναι απλη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Μέχρι στιγμής πάντως μνημονεύω το Sony Xperia L που είχα. Ήταν καλύτερο σε πολλά θέματα. Αν είχα τα χρήματα πάλι Sony θα έπαιρνα. Το ούκι έχει διαφορά θέματα, πχ πολλές φορές κάποιες ρύθμισεις χάνονται και επανέρχονται μετά από reboot. Παράδειγμα το κλείδωμα της οθόνης. Οπότε θέλει λειτουργεί, οπότε θέλει όχι. Η μετονομασία των γραμμών δεν αποθηκεύτηκε ποτέ μετά από restart. Το ακουστικό δεν ακούγεται καλά παρόλο που το έχω πειράξει με το mtk. Ίσως είμαι προκατειλημμένος αλλά γενικά έχει πολλές μικρές αλλά σημαντικές αδυναμίες. Το μόνο του καλό ή μπαταρία που όμως δεν βγάζει ποτέ πάνω από μιάμιση μέρα. Αντιμετωπίζω τελευταία τα εξής: 1. Όταν μιλάω δονείται. Πείραξα κάποια ρύθμιση από το mtk αλλά δεν άλλαξε κάτι. 2. Δεν κλειδώνει η οθόνη. Edited October 14, 2016 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts