Jump to content

Oukitel K4000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

220.2 γραμμάρια βλέπω ότι γράφουν vickmall και geekbuying οπότε ναι είναι βαρύ για πεντάρι.

Ο εγγλέζος στο βίντεο που λέει ότι μπορείς να κάνεις ζημιά σε κάποιον έχει δίκιο! Βαρύ αλλά στιβαρό, απλό και φτηνό! Πολύ καλή αγορά...

Στάλθηκε από το K4000_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο εγγλέζος στο βίντεο που λέει ότι μπορείς να κάνεις ζημιά σε κάποιον έχει δίκιο!

Πως το διαπιστωσες? :lol:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Πως το διαπιστωσες? :lol:

Χεχεεε, ειναι.. βαρύ..

Στάλθηκε από το K4000_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 1 month later...
Καλησπερα ολα καλα με το κινητο αλλα ηθελα να ρωτησω καθε φορα που μιλαω στο τηλεφωνο κανει καθε λιγο και λιγακι δονησεις ξερεις γιατι το κανει ; και πως το σταματαει ;

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

• 2 months later...

Android 6 θα παρει?

Παιδια

Καποιες ελαχιστες φορες ενω δειχνει συνδεδεμενο με το wifi δεν εζω συνδεση στονιντερνετ

Καταβτα αλλα σκυλος τονκινητο

Πολυ ευχαριστημενος

Android 6 θα παρει?

Παιδια

Καποιες ελαχιστες φορες ενω δειχνει συνδεδεμενο με το wifi δεν εζω συνδεση στονιντερνετ

Καταβτα αλλα σκυλος τονκινητο

Πολυ ευχαριστημενος

το εφτιαξα....

απλα αναβαθμισα το google play...

Παιδια το κινητο πολυ καλο για τα 85κατι που το πηρα...

3 μερες νορμαλ χρηση, 2 μερες εντατικη, και η καμερα ΠΟΛΥ ικανοποιητικη για τα λεφτα του

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
In the down down of the writing we became robes...

το εφτιαξα....

απλα αναβαθμισα το google play...

Παιδια το κινητο πολυ καλο για τα 85κατι που το πηρα...

3 μερες νορμαλ χρηση, 2 μερες εντατικη, και η καμερα ΠΟΛΥ ικανοποιητικη για τα λεφτα του

Μπραβο σου που γραφεις και την λυση!

Οσο για κινητο, πραγματι απο τα καλυτερα, οχι μονο για την μπαταρια του αλλα και για την ομοιογενεια του. :up::up:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• 1 month later...

Καλημέρα, το αγόρασα πρόσφατα από Κίνα μέσω eBay.

Ήρθε σχετικά γρήγορα, σε 20 μέρες ενώ μία θήκη δεν έχει έρθει ακόμα.

Στα θετικά :

* καλή κατασκευή

* σχετικά γρήγορο

Στα αρνητικά :

* αρκετά βαρύ, νομίζω αν πέσει δε θα επιβιώσει

* η μπαταρία ήταν ο κύριος λόγος αγοράς του, εμένα κρατάει μια μέρα και κάτι, όχι περισσότερο, απορώ πως σε κάποιους κρατάει δυο τρεις μέρες, δεν κάνω τρελή χρήση αλλά ό,τι έκανα και πριν σε άλλο κινητό

* το android 5 το βρίσκω άθλιο, είχα πριν κινητό με android 4 και το έβρισκα πιο πρακτικό

* στο ''multitasking'' δεν εμφανίζει σε παράθυρα τις ανοικτές εφαρμογές αλλά μόνο με εικονίδια... Αυτό δεν το έκανε ούτε ένα xperia του 2012

* η ένταση του ακουστικου δεν είναι εξαιρετικά δυνατή στο μέγιστο, δεν ξέρω αν αλλάζει με κάποιο τρόπο αυτό

* το Viber δε δουλεύει σωστά, δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις

* όταν μιλάω στο τηλέφωνο, συχνά δονείται χωρίς να έρχονται ειδοποιήσεις

Αυτά. Νομίζω δε θα αγόραζα ξανά κινέζικο.

Δεν είναι άσχημο αλλά έχοντας πριν Sony Xperia, το interface και οι ευκολίες που είχε κάνουν τη σύγκριση άνιση.

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, το αγόρασα πρόσφατα από Κίνα μέσω eBay.

Ήρθε σχετικά γρήγορα, σε 20 μέρες ενώ μία θήκη δεν έχει έρθει ακόμα.

Στα θετικά :

* καλή κατασκευή

* σχετικά γρήγορο

Στα αρνητικά :

* αρκετά βαρύ, νομίζω αν πέσει δε θα επιβιώσει

* η μπαταρία ήταν ο κύριος λόγος αγοράς του, εμένα κρατάει μια μέρα και κάτι, όχι περισσότερο, απορώ πως σε κάποιους κρατάει δυο τρεις μέρες, δεν κάνω τρελή χρήση αλλά ό,τι έκανα και πριν σε άλλο κινητό

* το android 5 το βρίσκω άθλιο, είχα πριν κινητό με android 4 και το έβρισκα πιο πρακτικό

* στο ''multitasking'' δεν εμφανίζει σε παράθυρα τις ανοικτές εφαρμογές αλλά μόνο με εικονίδια... Αυτό δεν το έκανε ούτε ένα xperia του 2012

* η ένταση του ακουστικου δεν είναι εξαιρετικά δυνατή στο μέγιστο, δεν ξέρω αν αλλάζει με κάποιο τρόπο αυτό

* το Viber δε δουλεύει σωστά, δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις

* όταν μιλάω στο τηλέφωνο, συχνά δονείται χωρίς να έρχονται ειδοποιήσεις

Αυτά. Νομίζω δε θα αγόραζα ξανά κινέζικο.

Δεν είναι άσχημο αλλά έχοντας πριν Sony Xperia, το interface και οι ευκολίες που είχε κάνουν τη σύγκριση άνιση.

Μιλας για ανδροιντ 4 με 5αρι

απο εκει να ξεκινησουμε ,που εχει διαφορετικη δομη στις ρυθμισεις. Για το Βιμπερ, και τον ηχο που λες, διορθωνονται μεσα απο το ΜΤΚ enginner μενου.

Και προσωπικα εχοντας πιασει στα χερια μου αρκετα κινεζικα ( μεταξυ αυτων και φολες) δεν θα ξαναπηγαινα σε επωνυμο.

Για τον ήχο δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Για το viber μήπως δεν το αφήνεις ανοιχτό να τρέχει στο παρασκήνιο ή το κλείνεις απο τον task manager με κρατημένο το home πλήκτρο? Σε κάποια lollipop android αν το κλείνεις απο εκει δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις

Θέλω να αλλάξω τα bar indicators. Ψάχνοντας λίγο είδα ότι έπρεπε να εγκαταστήσω το exposed framework, το οποίο έκανα, αλλά δεν έχει εγκατασταθεί σωστά για να περάσω το module. Ξέρει κανείς πως και τι;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλες την σωστη εκδοση; σου βγαζει καποιο μηνυμα; εγκατεστησες το σωστο twrp recovery για το κινητο;

Ξέρεις μήπως ποια είναι τα σωστά;

Και ποια η διαδικασία;

Ξέρω ότι είναι πολλά αυτά που χρειάζονται άλλα δεν ξέρω πως να τα βρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν πρέπει να περάσεις το twrp recovery στο κινητό σου απο http://www.needrom.com/download/k4000-pro-twrp3-0-0/

αφου το περάσεις και κάνεις ένα πλήρες backup στην sd σου για παν ενδεχόμενο μετά θα δεις τι λειτουργικό φοράει το κινητό σου.5.1 ή 6.0 και έκδοση 32bit ή 64bit.Λογικά θα έχει 32bit

Αφού το βρεις και αυτό απο τις ρυθμίσεις του κινητού,ακολουθείς την διαδικασία απο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6528925#post6528925 απο το σημείο που γράφει 4. Εγκατάσταση Xposed Framework.

αν έχεις 5.1 32bit βάζεις το xposed-v86-sdk22-arm.zip -->η v86 είναι η τελευταία έκδοση πλέον,ενώ αν έχεις 5.1 64bit βάζεις το xposed-v86-sdk22-arm64.zip

Το TWRP δε μπορώ να το εγκαταστήσω, το link που δίνεις βγάζει σε ένα αρχείο .img που δεν εγκαθίσταται.

Παρόλα αυτά με το Antutu βρήκα τις πληροφορίες της συσκευής, είναι android 5.1 32 bit.

Κατέβασα τα υπόλοιπα αρχεία, δηλ xposed installer 3.0, το εγκατέστησα, το xposed unistaller και το xposed v86 sdk 22 arm.

Όταν πάω στο μενού του recovery και το πατάω

βγαίνει το ανθρωπάκι android ξεκοιλιασμένο και μέσα στην κοιλιά του

Νο command!

Μετά πατώντας τα κουμπιά αρκετές φορές βγαίνω σε ένα

Android system recovery 3e

OUKITEL K4000 PRO V9.0 20160526

με επιλογές

reboot system now

apply update from ADB

apply update from SDcard

apply update from cache

wipe data factory reset

wipe cache partition

backup user data

restore user data

root integrity check

reboot to bootloader

power down

view recovery logs

Τι έκανα λάθος;

Επίσης βρήκα και αυτό

http://forum.xda-developers.com/xposed/oukitel-k4000-t3354791

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το recovery.img που κατέβασες,προσπάθησες να το εγκαταστήσεις μέσω sp flash tools απο το pc? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Δεν ξέρω να το κάνω.

Είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται;

Btw είχα παραγγείλει από eBay ένα μαύρο πίσω κάλυμμα αλλά μου ήρθε για το απλό, όχι για το pro. Αν το θέλει κανείς

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

Oχι δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται.Απλα θελει να βαλεις τους drivers σωστα στο pc και μετα η διαδικασια ειναι απλη.

Μέχρι στιγμής πάντως μνημονεύω το Sony Xperia L που είχα. Ήταν καλύτερο σε πολλά θέματα. Αν είχα τα χρήματα πάλι Sony θα έπαιρνα.

Το ούκι έχει διαφορά θέματα, πχ πολλές φορές κάποιες ρύθμισεις χάνονται και επανέρχονται μετά από reboot. Παράδειγμα το κλείδωμα της οθόνης. Οπότε θέλει λειτουργεί, οπότε θέλει όχι. Η μετονομασία των γραμμών δεν αποθηκεύτηκε ποτέ μετά από restart. Το ακουστικό δεν ακούγεται καλά παρόλο που το έχω πειράξει με το mtk.

Ίσως είμαι προκατειλημμένος αλλά γενικά έχει πολλές μικρές αλλά σημαντικές αδυναμίες. Το μόνο του καλό ή μπαταρία που όμως δεν βγάζει ποτέ πάνω από μιάμιση μέρα.

Αντιμετωπίζω τελευταία τα εξής:

1. Όταν μιλάω δονείται. Πείραξα κάποια ρύθμιση από το mtk αλλά δεν άλλαξε κάτι.

2. Δεν κλειδώνει η οθόνη.

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]