Strofigkas Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Αν έχεις στο pc το smart switch πάτα πάνω δεξιά το κουμπί που επέλεξε emergency software recovery = Θα επιστρέψεις στην προηγούμενη rom που είχες εννοείται ότι θα σβηστούν τα πάντα. Ξαναπερασα την 7 με odin. Αν μου το ξανακάνει θα κάνω αυτό που λες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Ξαναπερασα την 7 με odin. Αν μου το ξανακάνει θα κάνω αυτό που λες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που κατέβασες την 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Κι εγω με ελληνική unbranded ειμαι, σταθερότατη χωρίς κολλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Από που κατέβασες την 7? Από sammobile Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Από sammobile Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα μόνο 6.0.1 μου βγάζει εκεί..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 samfirm.net για 7αρα Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 samfirm.net για 7αρα Επίσημη ή beta είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εμενα μόνο 6.0.1 μου βγάζει εκεί..... Δεν την κατέβασα σήμερα.απο τοτε που είχε βγει και την είχα κρατημένη στο λάπτοπ. Δεν ξερω αν την έβγαλαν Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Beta είναι η 7αρα. Από του χρόνου λογικά επίσημη Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Εμένα πάλι όλο το βράδυ, το πολύ να πέσει 3% η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Εμένα πάλι όλο το βράδυ, το πολύ να πέσει 3% η μπαταρία. Εμένα σήμερα, έχασε 5%. Με Wi-Fi, τοποθεσία, always on και γενικά ολα στο of, εκτός απο τον συγχρονισμό. Είναι φυσιολογικό? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Εμένα σήμερα, έχασε 5%. Με Wi-Fi, τοποθεσία, always on και γενικά ολα στο of, εκτός απο τον συγχρονισμό. Είναι φυσιολογικό? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα off και ο συγχρονισμός. Παίζει ρόλο και το σήμα στην περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Εμένα off και ο συγχρονισμός. Παίζει ρόλο και το σήμα στην περιοχή. Σκέφτομαι μήπως σήμερα περάσω την ελληνική unbranded, μήπως δω καλύτερους χρόνους! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Πάντα, το σύστημα Android ειναι δεύτερο μετα την οθόνη στην κατανάλωση της μπαταρίας! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 21, 2016 by sokratisk91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Πράσινη γραμμή στην αριστερή πλευρά της οθόνης που ανάλογα με το background είναι πολύ έντονη ή λιγότερο.Έχει συμβεί σε κανέναν? Έχω την εντύπωση ότι άδικα σκέφτομαι την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ότι τα έπαιξε η οθόνη.Ας μου πει κάποιος ότι έχω άδικο και θα γλυτώσω το σέρβις.... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Πράσινη γραμμή στην αριστερή πλευρά της οθόνης που ανάλογα με το background είναι πολύ έντονη ή λιγότερο.Έχει συμβεί σε κανέναν? Έχω την εντύπωση ότι άδικα σκέφτομαι την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ότι τα έπαιξε η οθόνη.Ας μου πει κάποιος ότι έχω άδικο και θα γλυτώσω το σέρβις.... Same Sh1t...Different Day Νομίζω θέμα οθόνης θα είναι, δεν έχει να κάνει με λογισμικό αυτή η γραμμή. Πας σέρβις άρα. Αλλά κάνε και μια επαναφορά για σίγουρα, εξάλλου αν το πας σέρβις, θα στο κάνουν όπως και να χει επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Αυτό ούτως ή άλλως θα γινόταν.Θα πήγαινε καθαρό το τηλ στο σέρβις.Ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνουν για αλλαγή οθόνης στο Χαϊδάρι. Same Sh1t...Different Day Edited November 21, 2016 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Αυτό ούτως ή άλλως θα γινόταν.Θα πήγαινε καθαρό το τηλ στο σέρβις.Ξέρει κανείς πόσο κάνουν για αλλαγή οθόνης στο Χαϊδάρι. Same Sh1t...Different Day Μισή ώρα! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ευχαριστώ.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ήμουν με 4g στο δίκτυο και δέχομαι κλήση το σηκώνω μιλάω και παρατηρώ ότι με πετάει έξω από τα δεδομένα και δεν έχω δίκτυο. Είμαι σε γουιντ και με bluetooth. Είσαι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ήμουν με 4g στο δίκτυο και δέχομαι κλήση το σηκώνω μιλάω και παρατηρώ ότι με πετάει έξω από τα δεδομένα και δεν έχω δίκτυο. Είμαι σε γουιντ και με bluetooth. Είσαι φυσιολογικό; Ναι γιατί το 4g δεν περιλαμβάνει ομιλία. Άρα γυρνάει σε χαμηλότερο δίκτυο, και στιγμιαία ίσως χάνονται τα δεδομένα, φυσιολογικό είναι νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Η λήψη του πάντως δεν είναι ότι καλύτερο...το iPhone kai Nexus 6p έπιασαν καλύτερα στο σπίτι μου, με Vodafone. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Νομίζω ότι όταν είσαι με δεδομένα και δεχτείς κλήση και απαντήσεις,αυτόματα κλείνει τα δεδομένα by default. Σε ότι δίκτυο και να είσαι. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Πέρασα χθες την ελληνική unbranded Rom. Πρώτη μέρα, στο 20% είχα 5,5 ώρες οθόνη, ενώ με την πορτογαλική Rom, στο 20%, είχα περίπου 4,5 ώρες. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Πέρασα χθες την ελληνική unbranded Rom. Πρώτη μέρα, στο 20% είχα 5,5 ώρες οθόνη, ενώ με την πορτογαλική Rom, στο 20%, είχα περίπου 4,5 ώρες. 4 ερωτήσεις - από που μπορώ να κατεβάσω την ελληνική rom? - μπορώ να έχω ως γλώσσα του κινητού τα αγγλικά (με την ελληνική rom) - πρέπει να ξαναστήσω το κινητό από την αρχή μετά την εφαρμογή της ελληνικής rom? - υπάρχει κάποιος οδηγός για το πέρασμα νέας rom? Ευχαριστώ Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts