aboulafia Δημοσιεύτηκε March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2016 Καλησπέρα και από εμένα, Έχω αγοράσει δύο μπριζάκια TP-LINK TL-PA411KIT AV500 NANO POWERLINE ADAPTER STARTER KIT για να δώσω ίντερνετ σε συσκευές στο σαλόνι και να αποφύγω το απλωμένο καλώδιο (και όσο μπορώ και την γκρίνια της συντρόφου) και για να μην είμαι αναγκασμένος να έχω όλη την ώρα ανοικτό το wifi. Τώρα βέβαια θέλω να συνδέσω στο ίντερνετ δύο συσκευές (stb και android tv-box) και το POWERLINE έχει από μια υποδοχή το καθένα. Το ερώτημα είναι το εξής: Αν πάρω ένα κομμάτι ακόμα από την εταιρία αυτή, το οποίο να έχει δυο ή τρεις εξόδους δικτύου (λέμε να πάρουμε με ένα φίλο αυτό TP-LINK TL-PA4020 KIT AV500 2-PORT POWERLINE STARTER KIT και να μοιραστούμε ένα τεμάχιο ο καθένας), θα είναι συμβατό με το μηχανάκι που έχω ήδη ή δεν θα δουλεύει ? Να βάλω δηλαδή στο μόντεμ το ένα μπριζάκι το μονό να παίρνει δίκτυο και να βάλω το διπλό στο σαλόνι να δίνει στις δύο συσκευές. Το έχει κάνει κάποιος? Ξέρει να πει σίγουρα αν δουλεύει αυτό ή όχι για να το πάρουμε? Ευχαριστώ. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts