t300 Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 Πως μπορώ να ρυθμίσω το Norton Personal Firewall (2003) ώστε να μη φορτώνει αυτόματα κάθε φορά που ανοίγω τον Η/Υ αλλά να το ξεκινάω εγώ όποτε θέλω; Απενεργοποίησα όλες τις επιλογές του αλλά και πάλι φορτώνει κάθε φορά έστω και απενεργοποιημένο. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Έναρξη>Εκτέλεση και πάτα msconfig. Πήγαινε στην καρτέλα με τα προγράμματα που ξεκινάν στην εκκίνηση και θα βγάλεις οτι εχει σχέση με το norton. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Επειδή έχω και το Norton Antivirus δε γίνεται να απενεργοποιήσω ό,τι έχει σχέση με Norton/Symantec Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Δεν το απεγκαθιστάς καλύτερα όλο και να βάλεις κάτι πιο ελαφρύ και καλύτερο;; Το νορτον δημιουργεί προβλήματα (στο τελευταίο update του νορτον και αν είχες office 2003, έχανε ξαφνικά τη σύνδεση στο νετ). Κατέβασε το avg ή το free-av (και τα 2 τσάμπα) για antivirus και το sygate > firewall Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts