Jump to content

Android ή Windows μέχρι 150€?

Dihnekis300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το lumia 640 που είχα παρέδωσε πνεύμα μετά από 2 αλλαγές οθόνης που κάθε μία τα εφτυσε μετά από 5-8 εβδομάδες (αγορά από τον ίδιο κινέζο). Τέλος πάντων, για να μη γίνομαι κουραστικός μπαίνω στο ψητό. Μαξ 5", και οπωσδήποτε 2 σιμ με καλή αντοχή στην μπαταρία.

Είμαι μερικώς απογοητευμένος από τα Windows. Είναι οκ, μέχρι το σημείο που δεν θα αρχίσεις να ζητάς πολλά όπως multi-tasking και καλο- σχεδιασμένες εφαρμογές.. Ξέρω τα καλά τους και χρειάζομαι να μου επιβεβαιώσετε ότι θα τα βρω σε Android κάποιας τέτοιας τιμής. Έχω θέμα με τις διαστάσεις οπότε πάω οριακά σε κάτι 142*90*72 (Μαξ τιμές).

Για τα Windows σκέφτομαι το 640 λόγω πολύ χαμηλής τιμής (102€) είτε 730 (125€). Το 730 το θέλω περισσότερο λόγω του πιο μαζεμένου μεγέθους και της Amoled οθόνης.

Πάμε τώρα στην απέναντι όχθη.. Και στην ουσία ξέρω ότι για να βρω κάτι καλό πάω από Κίνα και μόνο. Εκεί κοιτάζω μόνο Xiaomi/Huawei /Lenovo αλλά ΜΟΝΟ Snapdragon.. Έχω δει κυρίως redmi 2 Pro, αλλά με ψήνει και το redmi 3.. Έχει κανείς άποψη γι αυτά; Θα μπορέσω να έχω το ίδιο καλό GPS και την ίδια καλή ποιότητα όπως στην Microsoft? Είναι αρκετά τα 2GB RAM για σημερινό Android; Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

αφού σε απογοήτευσαν τα windows (λογικό) μην ξανακοιτάς κάτι από εκεί, δεν θα βελτιωθούν στο άμεσο μέλλον.

αφού έχεις θέμα με τις διαστάσεις τότε πας redmi 3. τεράστια μπαταρία (διαβάζω για κάτι 8-9 ώρες sot!!!) snapdragon επεξεργαστής και μεταλλική κατασκευή. τα 2gb είναι μια χαρά. όσο για gps κτλ δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα.

προτείνω να το πάρεις από εδώ

ελλαδα lenovo p1m (δικαρτο, μπαταρια 4000mah

αλλα ειναι mediatek, εσυ θες snapdragon-qualcomm

skroutz.gr €160

το redmi 3 ειναι καλη επιλογη εαν δε σε ενδιαφερουν τα εξης:

- ειναι υβριδικο δικαρτο (κοινη θεση sd με sim)

- μπαταρια μη αφαιρουμενη

- δεν υποστηριζει 800mhz

- η εργοστασιακη rom δεν εχει ελληνικα (αλλη rom μαλλον δε θα παιρνει updates).

vickmall.com $140

Edited by telefoneri

Ξέρω τα καλά τους και χρειάζομαι να μου επιβεβαιώσετε ότι θα τα βρω σε Android κάποιας τέτοιας τιμής.

Αυτό δυστυχώς δε γίνεται. Ούτε σε αντίστοιχης, ούτε σε κάπως μεγαλύτερης. Θα κερδίσεις στην πλειάδα των εφαρμογών (τραγικά) θα χάσεις στην εμπειρία χρήσης (επίσης τραγικά). Το θέμα δεν είναι να μην κάνεις συμβιβασμό, αλλά ποιόν συμβιβασμό είσαι διατεθειμένος να κάνεις με βάση τις ανάγκες σου.

Αυτό δυστυχώς δε γίνεται. Ούτε σε αντίστοιχης, ούτε σε κάπως μεγαλύτερης. Θα κερδίσεις στην πλειάδα των εφαρμογών (τραγικά) θα χάσεις στην εμπειρία χρήσης (επίσης τραγικά). Το θέμα δεν είναι να μην κάνεις συμβιβασμό, αλλά ποιόν συμβιβασμό είσαι διατεθειμένος να κάνεις με βάση τις ανάγκες σου.

Αυτο δεν ισχυει τοσο πλεον.

Το πλεονεκτημα ουσιαστικα των windows ειναι η ομαλοτητα χωρις λαγκ

Αυτο ομως πια το εχουν καταφερει και πολλα φτηνα ανδροιδ.

Ακομη και το moto g απο εδω ειναι πολυ καλο τηλεφωνο, εστω και με 1gb ram, γιατι μετραει πολυ το software optimization

Απο κινα βρισκεις ακομη πιο φοβερες συσκευς οπως το redmi 3 που προτειναν

Πάνε οι εποχές αυτές. Τώρα πια τα Windows Phone δεν κερδίζουν πουθενά.

Φαντάζομαι πως αναγκαστικά θα περάσω ελληνική custom που έχω διαβάσει τα καλύτερα. Για το redmi 2 Pro, δεν λέει κανείς κάτι; Δεν θα τραβάει;

Φαντάζομαι πως αναγκαστικά θα περάσω ελληνική custom που έχω διαβάσει τα καλύτερα. Για το redmi 2 Pro, δεν λέει κανείς κάτι; Δεν θα τραβάει;

μια χαρά είναι και το note, απλά υστερεί σε μπαταρία. κερδίζεις όμως σε μεγαλύτερη οθόνη. διαλέγεις και παίρνεις όποιο σου αρέσει πιο πολύ.

οκ εγώ δεν είδα καλά. καλό το κινητό, αλλά χάνει παντού σε σχέση με το 3. για 20 δολλάρια (15 ευρώ) εγώ δεν θα το κοίταγα καν, να είχε καμιά διαφορά της τάξης των 50 ευρώ να έλεγα οκ, αλλά για 15 ευρώ μόνο παίρνεις κάτι απείρως καλύτερο.

Για το Redmi 3 προχωρά άφοβα. Είναι μια χαρά σε όλα του. Αν θες μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη μπαταρία πάνε στο note 2 , αν θες πενταιντσο και μεγαλύτερη μπαταρία πας στο redmi 3.

Για μέγεθος οριακά στο redmi 3... Φαίνεται πολύ καλό.. Απλά πρέπει να κάτσω να ψάξω για αποδοτικοτητα οθόνης και γενικά για τίποτα θέματα..