ilka71 Δημοσιεύτηκε February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2016 Έχω έναν seagate goflex με δικό του ρεύμα,2tb πάνω στο media player WDTV. Επειδή μετά από μια δυο μέρες που δεν τον χρησιμοποιούσα δεν τον έβλεπε ο WDTV παρά μόνον εάν τον έβγαζα, έβαζα στο ρεύμα, τον συνέδεσα στο πισι και μέσω του ειδικού software από την εταιρία του απενεργοποίησα το sleep και τώρα το παρακολουθώ. η ερώτηση είναι εάν τώρα που δεν μπαίνει σε sleep επηρεάζει τον σκληρό; υπερθέρμανση κλπ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και να λειτουργεί συνέχεια δεν είναι και το πιο καλό.Αυξάνεις και τις πιθανότητες να παθει ζημιά απο υπέρταση του δικτύου της ΔΕΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και να λειτουργεί συνέχεια δεν είναι και το πιο καλό.Αυξάνεις και τις πιθανότητες να παθει ζημιά απο υπέρταση του δικτύου της ΔΕΗ. Απλά έχω παρατηρήσει ότι αφού μπει σε sleep αλλά μετά από ένα 24 ωρο αδράνειας περίπου δεν τον βλέπει πλέον ο wdtv media player παρα μόνον εάν τον βγάλω από την πρίζα και τον ξανά βάλω.γι'αυτό απενεργοποιησα το sleep! Τώρα είμαι στην φάση που παρατηρώ εάν θα το ξανά κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παρακολουθησε το και θα δεις.Εγώ πάντως θα τον έβγαζα απο την μπρίζα όταν δεν θα τον χρησιμοποιούσα όπως και έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παρακολουθησε το και θα δεις.Εγώ πάντως θα τον έβγαζα απο την μπρίζα όταν δεν θα τον χρησιμοποιούσα όπως και έχει. Ναι αλλά κάθε μέρα να τον βάζω βγάζω δεν λέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ναι αλλά κάθε μέρα να τον βάζω βγάζω δεν λέει! Γιατί όχι;Βαλε τον σε ενα πολύμπριζο με διακόπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Γιατί όχι;Βαλε τον σε ενα πολύμπριζο με διακόπτη. Χμμμ καλή λύση θα το κοιτάξω Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts