Neli Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Παιδια συγνωμη αλλα εχω ποσταρει και αλλου το προβλημα μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=190169 Εχω το dongle bluetooth και εγκατεστησα το Bluesoleil αλλα μου βγαζει οτι μονο 5ΜΒ μπορω να μεταφορω και οτι το τουθ δεν ειναι licenced.Ειμαι πρωταρα σε αυτα.Μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Που μπορουμε να βρουμε τους τελευταιους drivers? Αγορασα ενα καινουριο BT και το προγραμμα που ειχε μεσα ηταν πολυ δυσχρηστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Εγώ έχω πρόβλημα με το MA730BT που είχα πάρει μαζί με το κινητό μου. 1. Τo BT αναγνωρίζεται κανονικά και κάθεται ήσυχα σε αναμονή, όταν όμως αποφασίσω να του στείλω ή να πάρω αρχεία από αυτό κολλάει όλο το pc μου! Δεν ανταποκρίνεται κανένα πλήκτρο, ούτε καν το reset!!! 2.Μετά από αρκετή ώρα σε αναμονή το BT επειδή διαθέτει και σύστημα μετάδοσης ήχου σε ανάλογα ακουστικά αρχίζει και κάνει παράσιτα στην κάρτα ήχου μου, ανεξάρτητα από το αν είναι αυτή της μητρικής ή ξεχωριστή USB που χρησιμοποιώ πρόσφατα. Δοκίμασα να αλλάξω drivers, πέρασα τους παλιούς, πέρασα τους νεότερους αλλά και πάλι τίποτα. Απενεργοποίησα την δυνατότητα χρήσης του ως κάρτα ήχου αλλά μια από τα ίδια. Τελικά το έχω παρατήσει στην άκρη.... Καμία ιδέα? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Re paidia kai epanerxomai sto prob mou. To usb dn m to anagnwrizei to mhxanhma. Prospa8w na tou balw manually tous drivers twn wins alla mataia. Oi drivers ths widcomm an dn apatomai prepei na blepoun thn suskeuh gia na tre3ei to installer. KAneis ,kamia idea? 10x in advance! Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 καλημέρα, βρήκα το TRUST BT-2400P και παίζει με τη σουίτα της τοσίμπα. είναι γενικά καλή? (έχω χρόνια να τη δουλέψω). είναι σταθερή στα vista? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ποιους Drivers μου προτεινετε εχω xp σημερα εκανα format και τα περναω σιγα σιγα απο την αρχη. :) Εdit: Ολα Ok.. ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παιδιά ξαφνικά και ενώ προσπαθώ να περάσω αρχεία στο κινητό μέσω bluetooth μου βγάζει μήνυμα "An address incompatible with the requested protocol was used". Ξέρει κάποιος τι φταίει και τι να κάνω; (το pc βλέπει κανονικά το κινητό και το κινητό το pc) Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasyo Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 μόλις κατεβασα το BlueSoleil,το εκανα εγκατασταση και εχω ενα προβλημα Οταν κανω δεξι κλικ στο ειοκονιδιο bleutoth και οταν πατω turn on bleutoth μου λεει Starting bleutoth τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts