Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι πήρε το μάτι μου ότι αναβαθμιστηκες......

Καλώς σε βρήκαμε και με υγεία να το χαρείς.

Υ. Γ. Την καλύτερη μεταγραφή κάναμε.......:)

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου έκανε αραιά κανένα lagακι. Ελπίζω αυτό να το εξαφανίσει.

Ναι ισχύει φίλε μου...Να σαι καλά!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά καλημέρα.. εχθές μου ήρθε μια ενημέρωση στο samsung s7 edge κ την έκανα....η απορία μου είναι ότι δεν διάβασα πουθενά ότι έρχεται κάποια αναβάθμιση! γνωρίζει κάποιος κάτι ??

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι ενημερωση ασφαλείας κυρίως. Δε διαφημίζονται πουθενά αυτές οι αναβαθμίσεις.

Σε πολλά s7 edge έχει έρθει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στο κινητό. Βασικά είμαι σίγουρος για αυτό μιας και σε κανένα άλλο δίκτυο δε μου το κάνει και επίσης μου έχει συμβεί ξανά και με άλλη συσκευή.

Ίσως να καλέσεις τη τεχνική υποστήριξη του παρόχου σου μήπως έχουν καμία ιδέα. Έχει να κάνει με το δίκτυο (?), το router (?). Έχω αυτό που δίνει η cosmote.

Τους πηρα και δεν ειχαν ιδεα.

Εν τω μεταξυ μεσα στη νυχτα το αφησα μονο με wifi και εχασε 8% σε 6 ωρες απ αυτο το θεμα...

Υποπτευομαι οτι κατι παιζει με το android os. Δεν φαινεται να τρωει μπαταρια αλλα βλεπω οτι στελνει μεσω wifi περισσοτερα δεδομενα απ οτι λαμβανει (11000 λεει εληφθησαν και 25000 εσταλησαν ) και δεν μπορω να θυμηθω αν ειναι φυσιολογικο.

Στο data usage απ την αλλη λεει οτι 5μαιου με 2 ιουνιου το android os καταναλωσε 300MB.

Edited by Leon_G

Είναι ενημερωση ασφαλείας κυρίως. Δε διαφημίζονται πουθενά αυτές οι αναβαθμίσεις.

Σε πολλά s7 edge έχει έρθει.

Σ Ευχαριστώ φίλε!!

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό εδώ? Μετά από αναβάθμιση...433e2cf4ddcd3b5dc556dda3f517939c.jpg

Έχεις κάνει root? Η μήπως έχεις κανένα package disabler και έκλεισε τίποτα που χρειάζεται?

Όχι δεν έχω κάνει root... Βασικά η συσκευή είναι ενός φίλου! Είχε πάθει κάποια ζημιά το κινητό και το έστειλε στη Samsung για επισκευή... Από κει του διέγραψαν όλα τα δεδομένα κ και μετά που το πήρε όταν πήγε να μπει του έβγαζε αυτό το μήνυμα...

Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να αφαιρέσω την ειδοποίηση για την αναβάθμιση από τη notification?να μην τη βλέπω και γενικά να αποφύγω την αναβάθμιση να μην την κάνω. Η θα μου το θυμίζει συνέχεια?υπάρχει τρόπος?

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που αντί να κουβαλάω την κάρτα της τράπεζας την χρεωστική να μπορώ να ψωνίσω απτό κινητό στο σούπερ μάρκετ να το περνάω σαν κάρτα δηλαδή ; αν ρωτάω χαζομάρα ελπίζω να γελάσετε χε χε. Είναι ασφαλές ααν υπάρχει;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που αντί να κουβαλάω την κάρτα ������ της τράπεζας την χρεωστική να μπορώ να ψωνίσω απτό κινητό στο σούπερ μάρκετ να το περνάω σαν κάρτα δηλαδή ; αν ρωτάω χαζομάρα ελπίζω να γελάσετε χε χε. Είναι ασφαλές ααν υπάρχει;

η Πειραιως εχει δικη της εφαρμογη για αυτην την δουλεια .. και νομιζω και η ALPHA οι αλλες δεν εχουν εαν δεν κανω λαθος ..παντως για σκετη συσκευη και android pay νομιζω ελληνικες τραπεζες δεν εχουν ακομη κανει κατι ..

ασφαλες ειναι θα ελεγα πιο πολυ απο μια κανονικη ανεπαφη καρτα μιας και για να ανοιξει στο κινητο ελενχει δακτυλικο αποτυπωμα ενω η φυσικη καρτα οχι ...

Παιδιά πείτε μου ακριβώς το μοντέλο του φορτιστή μας και που μπορώ να τον αγοράσω, Π. Χ. eshop
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Παιδιά πείτε μου ακριβώς το μοντέλο του φορτιστή μας και που μπορώ να τον αγοράσω, Π. Χ. eshop

Βάλτον στο σκρουτζ και θα τον βρεις.99a48dfa77dc1f945f12e2d10c7cd8a1.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου

Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να αφαιρέσω την ειδοποίηση για την αναβάθμιση από τη notification?να μην τη βλέπω και γενικά να αποφύγω την αναβάθμιση να μην την κάνω. Η θα μου το θυμίζει συνέχεια?υπάρχει τρόπος?

Καμια ιδεα καποιος?

Καμια ιδεα καποιος?

μονο με το package disabler pro (το αγοραζεις)

αφαιρεις τα πακετα ενημερ. λογισμικού και ενημέρωση λογισμικου

αν βγηκε η ειδοποιηση ομως ισως να θελει φορματ αρχικα και μετα δεν θα στο ξαναβγαλει ποτε

μονο με το package disabler pro (το αγοραζεις)

αφαιρεις τα πακετα ενημερ. λογισμικού και ενημέρωση λογισμικου

αν βγηκε η ειδοποιηση ομως ισως να θελει φορματ αρχικα και μετα δεν θα στο ξαναβγαλει ποτε

Φορματ εννοεις επαναφορα συσκευης και αφου εχω εγκαταστησει την εφαρμογη που λες?

Φορματ εννοεις επαναφορα συσκευης και αφου εχω εγκαταστησει την εφαρμογη που λες?

Φορμάτ, κατεβάζεις την εφαρμογή στα γρήγορα και μετα κλείσε το wifi μέχρι να τα βρεις και να τα αφαιρέσεις

Ρε παιδιά screenshot πως παίρνω;

απο δεξια προς αριστερα σαρωνεις ολη την οθονη με το χερι σου. εναλλακτικα home button + power button μαζι

power+homebutton

Περνάς την παλάμη σου πάνω στην οθόνη σαν να προσπαθείς να τη σκουπίσεις το χέρι το έχεις σαν χειραψία κ σκορπίζεις την οθόνη πήγαινε στις ρυθμίσεις είναι πολύ καλό έτσι. Γίνεται κ με τα κουμπιά volume κάτω κουμπί κεντρικό και αυτό π κλείνει την συσκευή πατημένα όλα μαζί αλλά καντο απτός ρυθμίσεις αυτό π σ είπα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Βάλτον στο σκρουτζ και θα τον βρεις.99a48dfa77dc1f945f12e2d10c7cd8a1.jpg

Σε ευχαριστώ. Παρήγγειλα το συγκεκριμένο http://www.e-shop.gr/samsung-fast-charger-ep-ta20ew-2000ma-white-micro-usb-dcu4awe-bulk-p-TEL.034342 . Αυτός είναι έτσι;

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Περνάς την παλάμη σου πάνω στην οθόνη σαν να προσπαθείς να τη σκουπίσεις το χέρι το έχεις σαν χειραψία κ σκορπίζεις την οθόνη πήγαινε στις ρυθμίσεις είναι πολύ καλό έτσι. Γίνεται κ με τα κουμπιά volume κάτω κουμπί κεντρικό και αυτό π κλείνει την συσκευή πατημένα όλα μαζί αλλά καντο απτός ρυθμίσεις αυτό π σ είπα

Στις ρυθμισεις φιλε που ακριβως ειναι;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Στις ρυθμισεις φιλε που ακριβως ειναι;

Ρυθμίσεις, σύνθετες λειτουργίες, κίνηση παλάμης για λήψη.

Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα ούτε μια φορά με αυτόν τον τρόπο...

Μόνο με τον συνδυασμό των πλήκτρων μπόρεσα.

"Ταν ή επί τας"

Ρυθμίσεις, σύνθετες λειτουργίες, κίνηση παλάμης για λήψη.

Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα ούτε μια φορά με αυτόν τον τρόπο...

Μόνο με τον συνδυασμό των πλήκτρων μπόρεσα.

Εμένα δουλεύει κανονικά. Μυστήριο...

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned