Chryssostomos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Κάτι πήρε το μάτι μου ότι αναβαθμιστηκες...... Καλώς σε βρήκαμε και με υγεία να το χαρείς. Υ. Γ. Την καλύτερη μεταγραφή κάναμε.......:) ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου έκανε αραιά κανένα lagακι. Ελπίζω αυτό να το εξαφανίσει. Ναι ισχύει φίλε μου...Να σαι καλά!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Παιδιά καλημέρα.. εχθές μου ήρθε μια ενημέρωση στο samsung s7 edge κ την έκανα....η απορία μου είναι ότι δεν διάβασα πουθενά ότι έρχεται κάποια αναβάθμιση! γνωρίζει κάποιος κάτι ?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι ενημερωση ασφαλείας κυρίως. Δε διαφημίζονται πουθενά αυτές οι αναβαθμίσεις. Σε πολλά s7 edge έχει έρθει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Όχι, κανένας τρόπος. οκ φιλε μου να σαι καλα,οποτε <<μην αγγιζετε,δαγκωνει>>:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στο κινητό. Βασικά είμαι σίγουρος για αυτό μιας και σε κανένα άλλο δίκτυο δε μου το κάνει και επίσης μου έχει συμβεί ξανά και με άλλη συσκευή. Ίσως να καλέσεις τη τεχνική υποστήριξη του παρόχου σου μήπως έχουν καμία ιδέα. Έχει να κάνει με το δίκτυο (?), το router (?). Έχω αυτό που δίνει η cosmote. Τους πηρα και δεν ειχαν ιδεα. Εν τω μεταξυ μεσα στη νυχτα το αφησα μονο με wifi και εχασε 8% σε 6 ωρες απ αυτο το θεμα... Υποπτευομαι οτι κατι παιζει με το android os. Δεν φαινεται να τρωει μπαταρια αλλα βλεπω οτι στελνει μεσω wifi περισσοτερα δεδομενα απ οτι λαμβανει (11000 λεει εληφθησαν και 25000 εσταλησαν ) και δεν μπορω να θυμηθω αν ειναι φυσιολογικο. Στο data usage απ την αλλη λεει οτι 5μαιου με 2 ιουνιου το android os καταναλωσε 300MB. Edited June 2, 2017 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Είναι ενημερωση ασφαλείας κυρίως. Δε διαφημίζονται πουθενά αυτές οι αναβαθμίσεις. Σε πολλά s7 edge έχει έρθει. Σ Ευχαριστώ φίλε!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό εδώ? Μετά από αναβάθμιση... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό εδώ? Μετά από αναβάθμιση... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις κάνει root? Η μήπως έχεις κανένα package disabler και έκλεισε τίποτα που χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Όχι δεν έχω κάνει root... Βασικά η συσκευή είναι ενός φίλου! Είχε πάθει κάποια ζημιά το κινητό και το έστειλε στη Samsung για επισκευή... Από κει του διέγραψαν όλα τα δεδομένα κ και μετά που το πήρε όταν πήγε να μπει του έβγαζε αυτό το μήνυμα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να αφαιρέσω την ειδοποίηση για την αναβάθμιση από τη notification?να μην τη βλέπω και γενικά να αποφύγω την αναβάθμιση να μην την κάνω. Η θα μου το θυμίζει συνέχεια?υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που αντί να κουβαλάω την κάρτα της τράπεζας την χρεωστική να μπορώ να ψωνίσω απτό κινητό στο σούπερ μάρκετ να το περνάω σαν κάρτα δηλαδή ; αν ρωτάω χαζομάρα ελπίζω να γελάσετε χε χε. Είναι ασφαλές ααν υπάρχει; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που αντί να κουβαλάω την κάρτα ������ της τράπεζας την χρεωστική να μπορώ να ψωνίσω απτό κινητό στο σούπερ μάρκετ να το περνάω σαν κάρτα δηλαδή ; αν ρωτάω χαζομάρα ελπίζω να γελάσετε χε χε. Είναι ασφαλές ααν υπάρχει; η Πειραιως εχει δικη της εφαρμογη για αυτην την δουλεια .. και νομιζω και η ALPHA οι αλλες δεν εχουν εαν δεν κανω λαθος ..παντως για σκετη συσκευη και android pay νομιζω ελληνικες τραπεζες δεν εχουν ακομη κανει κατι .. ασφαλες ειναι θα ελεγα πιο πολυ απο μια κανονικη ανεπαφη καρτα μιας και για να ανοιξει στο κινητο ελενχει δακτυλικο αποτυπωμα ενω η φυσικη καρτα οχι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ρε παιδιά screenshot πως παίρνω; Στάλθηκε από το SM-G935F μου Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Παιδιά πείτε μου ακριβώς το μοντέλο του φορτιστή μας και που μπορώ να τον αγοράσω, Π. Χ. eshop Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Παιδιά πείτε μου ακριβώς το μοντέλο του φορτιστή μας και που μπορώ να τον αγοράσω, Π. Χ. eshop Βάλτον στο σκρουτζ και θα τον βρεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου Edited June 2, 2017 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να αφαιρέσω την ειδοποίηση για την αναβάθμιση από τη notification?να μην τη βλέπω και γενικά να αποφύγω την αναβάθμιση να μην την κάνω. Η θα μου το θυμίζει συνέχεια?υπάρχει τρόπος? Καμια ιδεα καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καμια ιδεα καποιος? μονο με το package disabler pro (το αγοραζεις) αφαιρεις τα πακετα ενημερ. λογισμικού και ενημέρωση λογισμικου αν βγηκε η ειδοποιηση ομως ισως να θελει φορματ αρχικα και μετα δεν θα στο ξαναβγαλει ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 μονο με το package disabler pro (το αγοραζεις) αφαιρεις τα πακετα ενημερ. λογισμικού και ενημέρωση λογισμικου αν βγηκε η ειδοποιηση ομως ισως να θελει φορματ αρχικα και μετα δεν θα στο ξαναβγαλει ποτεΦορματ εννοεις επαναφορα συσκευης και αφου εχω εγκαταστησει την εφαρμογη που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Φορματ εννοεις επαναφορα συσκευης και αφου εχω εγκαταστησει την εφαρμογη που λες? Φορμάτ, κατεβάζεις την εφαρμογή στα γρήγορα και μετα κλείσε το wifi μέχρι να τα βρεις και να τα αφαιρέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfiros Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ρε παιδιά screenshot πως παίρνω; Στάλθηκε από το SM-G935F μου απο δεξια προς αριστερα σαρωνεις ολη την οθονη με το χερι σου. εναλλακτικα home button + power button μαζι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ρε παιδιά screenshot πως παίρνω; Στάλθηκε από το SM-G935F μου power+homebutton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ρε παιδιά screenshot πως παίρνω; Στάλθηκε από το SM-G935F μου Περνάς την παλάμη σου πάνω στην οθόνη σαν να προσπαθείς να τη σκουπίσεις το χέρι το έχεις σαν χειραψία κ σκορπίζεις την οθόνη πήγαινε στις ρυθμίσεις είναι πολύ καλό έτσι. Γίνεται κ με τα κουμπιά volume κάτω κουμπί κεντρικό και αυτό π κλείνει την συσκευή πατημένα όλα μαζί αλλά καντο απτός ρυθμίσεις αυτό π σ είπα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Βάλτον στο σκρουτζ και θα τον βρεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου Σε ευχαριστώ. Παρήγγειλα το συγκεκριμένο http://www.e-shop.gr/samsung-fast-charger-ep-ta20ew-2000ma-white-micro-usb-dcu4awe-bulk-p-TEL.034342 . Αυτός είναι έτσι; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Περνάς την παλάμη σου πάνω στην οθόνη σαν να προσπαθείς να τη σκουπίσεις το χέρι το έχεις σαν χειραψία κ σκορπίζεις την οθόνη πήγαινε στις ρυθμίσεις είναι πολύ καλό έτσι. Γίνεται κ με τα κουμπιά volume κάτω κουμπί κεντρικό και αυτό π κλείνει την συσκευή πατημένα όλα μαζί αλλά καντο απτός ρυθμίσεις αυτό π σ είπα Στις ρυθμισεις φιλε που ακριβως ειναι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Στις ρυθμισεις φιλε που ακριβως ειναι; Ρυθμίσεις, σύνθετες λειτουργίες, κίνηση παλάμης για λήψη. Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα ούτε μια φορά με αυτόν τον τρόπο... Μόνο με τον συνδυασμό των πλήκτρων μπόρεσα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ρυθμίσεις, σύνθετες λειτουργίες, κίνηση παλάμης για λήψη. Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα ούτε μια φορά με αυτόν τον τρόπο... Μόνο με τον συνδυασμό των πλήκτρων μπόρεσα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου Εμένα δουλεύει κανονικά. Μυστήριο... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts