marios_ch Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Ένας φίλος μου έχει Lenovo και έπιανε καλύτερο σήμα αυτό με παραξενεύει και ρωτάω.. Καλα μπορεί να γίνει και αυτό, το θέμα είναι να είναι σε λογικα πλαισια και να μην δημιουργεί πρόβλημα. Απο την αλλη καθε εταιρεία μετράει το σημα διαφορετικα πχ μια εταιρεία στο 70% θα δείχνει 3 γραμμές και η αλλη 2. Λιγο χονδρική η ανάλυση αλλα πιάνεις το νοημα. Edited November 1, 2016 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δοκιμασε να ξαναπερασεις το δακτυλο με πιο πολλες μετατοπισεις δεξια αριστερά. εχω περασει το ιδιο δακτυλο σε 2 διαφορετικα αποτυπωματα και παλι βρισκω προβληματα πολλες φορες..κατι ακομα..προερχομενος απο note 3 roοt ποιο ειναι το πιο καλο package disabler; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι θέλω, ανάμεσα σε Note 5 και S7 edge, τι θα επιλέγατε και γιατι; Έχουν τοσο μεγάλες διαφορες μεταξύ τους όσον αφορά την ταχύτητα, την διάρκεια μπαταρίας και την καμερα; Με λίγα λόγια, Note 5 ή S7 edge; S7 edge ή Note 5; Και γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι θέλω, ανάμεσα σε Note 5 και S7 edge, τι θα επιλέγατε και γιατι; Έχουν τοσο μεγάλες διαφορες μεταξύ τους όσον αφορά την ταχύτητα, την διάρκεια μπαταρίας και την καμερα; Με λίγα λόγια, Note 5 ή S7 edge; S7 edge ή Note 5; Και γιατι; Πας σε s7 edge λόγω cpu κάμερας μπαταρίας, αδιάβροχο ποίησης, εγγύησης, οθόνης κλπ. Βασικά μόνο το πένα κι δεν έχει. Όλα τα άλλα τα κάνει καλύτερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πας σε s7 edge λόγω cpu κάμερας μπαταρίας, αδιάβροχο ποίησης, εγγύησης, οθόνης κλπ. Βασικά μόνο το πένα κι δεν έχει. Όλα τα άλλα τα κάνει καλύτερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ετσι ακριβώς με δυνατότερο σημείο την μπαταρία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Συν την Sd.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Εχει οντως τοσο καλυτερη μπαταρια; Βγαζει μερα με συνεχομενο 4G ανοιχτο και χρηση email, κλησεων 1 ωρας την ημερα περιπου, social media apps και browsing; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Εχει οντως τοσο καλυτερη μπαταρια; Βγαζει μερα με συνεχομενο 4G ανοιχτο και χρηση email, κλησεων 1 ωρας την ημερα περιπου, social media apps και browsing; Έχει πολυ καλη μπαταρία ναι. Θεωρητικά βγάζει αλλά εξαρτάται παντα απο το ποση χρηση μιλαμε στα social media κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Έχει πολυ καλη μπαταρία ναι. Θεωρητικά βγάζει αλλά εξαρτάται παντα απο το ποση χρηση μιλαμε στα social media κτλπ. Προσπαθω να κανω συγκριση με Mate 8 (που εχω αυτη την στιγμη) κυριως στην μπαταρια και το αν θα μου βγαζει μερα, και δεδομενης της ελευσης του Mate 9 αυριο, σκεφτομαι αν με συμφερει να το δωσω προτου πεσει η αξια του αρκετα και ειναι αργα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Συν την Sd.:!: Σωστο! Εχει οντως τοσο καλυτερη μπαταρια; Βγαζει μερα με συνεχομενο 4G ανοιχτο και χρηση email, κλησεων 1 ωρας την ημερα περιπου, social media apps και browsing; Εγω τα εχω ολα ανοιχτα 4g κλπ και βγαινει η μερα ανετα.Ακομα και σε σκληρη χρηση δειχνει τα δοντια του.Δεν θα σε αφησει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Προσπαθω να κανω συγκριση με Mate 8 (που εχω αυτη την στιγμη) κυριως στην μπαταρια και το αν θα μου βγαζει μερα, και δεδομενης της ελευσης του Mate 9 αυριο, σκεφτομαι αν με συμφερει να το δωσω προτου πεσει η αξια του αρκετα και ειναι αργα... Αυτό μόνο κάποιος που εχει τις 2 συσκευές μπορεί να στο πει η αμ κάνεις σύγκριση μεσω των reviews στο ίντερνετ. Κανε και μια βόλτα στο θέμα της μπαταρίας και πραξε ανάλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Εχει οντως τοσο καλυτερη μπαταρια; Βγαζει μερα με συνεχομενο 4G ανοιχτο και χρηση email, κλησεων 1 ωρας την ημερα περιπου, social media apps και browsing; Με επιφύλαξη θα έλεγα άνετα. Με Επιφύλαξη γιατί μπορεί να μην έχεις καλό σήμα ή να κάνεις 4g streaming οπότε αλλάζει το προφίλ χρήσης. Πάντως με μόνο 4g φουλ mail με 3 λογαριασμούς στο αυτόματο κλήσεις, Σερφαρισμα και social μια μέρα άνετα στη δική μου χρήση και μάλιστα με χρήση cloud Services (box) απεριόριστα. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Έβαλα το ez disabler pro και ενω απενεργοποιησα καποιες εφαρμογες και ολα πανε πολυ καλα το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να ξεκλειδωσω το κινητο δεν μου ζηταει κωδικο pin..ξερει κανεις ποια εφαρμογη μπορει να φταιει;ή ν το εχει ξανα δει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Προσπαθω να κανω συγκριση με Mate 8 (που εχω αυτη την στιγμη) κυριως στην μπαταρια και το αν θα μου βγαζει μερα, και δεδομενης της ελευσης του Mate 9 αυριο, σκεφτομαι αν με συμφερει να το δωσω προτου πεσει η αξια του αρκετα και ειναι αργα... Επειδή είχα το Mate 8 για 6 μηνες η μπαταρια του Mate εχει 30% καλύτερη αυτονομια απο το s7 edge duos που εχω εγω....δηλαδη το s7 EDGE με την δικη μου χρήση μου βγαζει 1,5 μερες ενω το Mate 8 περνουσε τις 2 μερες ανετα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Επειδή είχα το Mate 8 για 6 μηνες η μπαταρια του Mate εχει 30% καλύτερη αυτονομια απο το s7 edge duos που εχω εγω....δηλαδη το s7 EDGE με την δικη μου χρήση μου βγαζει 1,5 μερες ενω το Mate 8 περνουσε τις 2 μερες ανετα Τα ειχες μηπως ταυτοχρονα καθολου για να μπορεσεις να μου πεις ακριβως; Εγω βγαζω 1.5 μερα συνηθως με 4G ολο ανοικτο και χρηση ιντερνετ, fb, messenger, email και κλησεις περιπου 1 ωρα... Το βραδυ το βαζω στην φορτιση στο 40-50% συνηθως τις περισσοτερες φορες, υπαρχουν βεβαια και μερες που το λιωνω εντελως! Το βασικο που με ενδιαφερει ειναι να βγαζει ανετα την μερα με 4G συνεχομενα ανοικτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Όποια σύγκριση γίνεται με άλλη συσκευή, ελπίζω να γίνεται με το aod στο off, εκτός αν συγκρίνετε με g5/v10 (ή note 7 :p). Edited November 2, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Όποια σύγκριση γίνεται με άλλη συσκευή, ελπίζω να γίνεται με το aod στο off, εκτός αν συγκρίνεται με g5/v10 (ή το note 7 :p). aod=always on display? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 aod=always on display? Ναι, σ'αυτό αναφέρομαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ναι, σ'αυτό αναφέρομαι. :) Χωρις να ειμαι ακομα κατοχος της συσκευης (σκεφτομαι την μεταβαση ακομα), φαινεται πολυ ωραιο feature... Καταναλωνει οντως πολυ μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Χωρις να ειμαι ακομα κατοχος της συσκευης (σκεφτομαι την μεταβαση ακομα), φαινεται πολυ ωραιο feature... Καταναλωνει οντως πολυ μπαταρια; Καταναλώνει λίγο κάτω από 1% την ώρα (0,8% για την ακρίβεια), όταν είσαι σε αναμονή. (Σε χρήση προφανώς δεν επηρεάζει) Μια χαρά feature είναι, εν μέρει χρήσιμο, πλήρως θα γίνει όταν υπάρξει υποστήριξη για notifications για τρίτες εφαρμογές. Προσωπικά, το χω μόνιμα ανοικτό, θεωρώντας ότι αξίζει αυτό το 15% που μου τρώει μες στη μέρα. (το κλείνω αν τύχει μέρα που μπορεί να μη φτάσω ως το βράδυ) Όπως και να χει, το ανέφερα γιατί άλλες συσκευές δεν το έχουν, οπότε η σωστή σύγκριση είναι μ'αυτό κλειστό, αφού επηρεάζει εμφανώς τη μπαταρία. (Εκτός και αν το χει, και η έτερη συγκρινόμενη συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καταναλώνει λίγο κάτω από 1% την ώρα (0,8% για την ακρίβεια), όταν είσαι σε αναμονή. (Σε χρήση προφανώς δεν επηρεάζει) Μια χαρά feature είναι, εν μέρει χρήσιμο, πλήρως θα γίνει όταν υπάρξει υποστήριξη για notifications για τρίτες εφαρμογές. Προσωπικά, το χω μόνιμα ανοικτό, θεωρώντας ότι αξίζει αυτό το 15% που μου τρώει μες στη μέρα. (το κλείνω αν τύχει μέρα που μπορεί να μη φτάσω ως το βράδυ) Όπως και να χει, το ανέφερα γιατί άλλες συσκευές δεν το έχουν, οπότε η σωστή σύγκριση είναι μ'αυτό κλειστό, αφού επηρεάζει εμφανώς τη μπαταρία. (Εκτός και αν το χει, και η έτερη συγκρινόμενη συσκευή) Γενικα μεσα στην μερα πως βλεπεις την διαρκεια μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Γενικα μεσα στην μερα πως βλεπεις την διαρκεια μπαταριας; Για μένα ανήκει στα κορυφαία, στην κατηγορία αυτονομία, σε επίπεδο ναυαρχίδας, όπως ήταν note 2, g2, z2/z3, mate 7/8. Μεταξύ τους τα παραπάνω, πιθανόν να έχουν διαφορές, αλλά απέχουν από συσκευές όπως το s6e, g4, v10 που προβληματίζουν στο θέμα μπαταρίας. Δεν είχα mate 8, αλλά απ'αυτά που έχω διαβάσει το mate το συμπέρασμα που έχω καταλήξει είναι ότι (ελαφρώς) ανώτερο. Ο συμφορούμιτης που το χε, όπως και άλλα μέλη που είχαν και τα δύο, σίγουρα είναι πιο ακριβείς από μένα. Από συσκευές που είχα, είναι (ελαφρώς)ανώτερο/περίπου στα ίδια με τα επίσης διακριθέντα για την αυτονομία τους, g2, note 2. Μες στη μέρα, κάνω σχετικά βαριά χρήση & έτσι δεν πηγαίνω σε 2η μέρα. (είτε έχει μείνει 50%, είτε 20 φορτίζω για την επομένη). Δεν με έχει αφήσει ποτέ μες στη μέρα, εκτός από φορές που έχω κάνει χρήση tablet & μόνο με δεδομένα, π.χ. σε ταξίδι (με λεωφορείο), οπού εκεί με πήγε στις 12-14 ώρες αναμονής & όχι 17-18 που θεωρώ ''μέρα''.(Μόνιμα 4g, bt, 4-5h, tune in, 3-5h οθόνη, ανάλογα τη φωτεινότητα & τη χρήση) Σε τέτοιο σενάριο έχω κλείσει όμως το aod. -Τέλος, σε αναμονή πιστεύω σηκώνει βελτίωση, τουλάχιστον με τη δική μου χρήση. (wifi ή 4g, bt, aod). -Σε χρήση, για μένα, είναι εξαιρετικό. (π.χ. 1h oθόνη browsing με wifi μου καταναλώνει 8-10%, με 50-60% φωτεινότητα). Υ.γ. Ένας άλλος παράγοντας, που πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν για σωστή σύγκριση είναι η φωτεινότητα. Το s7edge έχει πολύ υψηλή φωτεινότητα, το 50% του αντιστοιχεί στο 80-100% π.χ. του v10 που είχα παλιότερα. Το να βάλει κάποιος, π.χ. το s7e & το v10 στο 100%, και να κάνει σύγκριση, δεν θα του δώσει ακριβή αποτελέσματα. Edited November 2, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Τα ειχες μηπως ταυτοχρονα καθολου για να μπορεσεις να μου πεις ακριβως; Εγω βγαζω 1.5 μερα συνηθως με 4G ολο ανοικτο και χρηση ιντερνετ, fb, messenger, email και κλησεις περιπου 1 ωρα... Το βραδυ το βαζω στην φορτιση στο 40-50% συνηθως τις περισσοτερες φορες, υπαρχουν βεβαια και μερες που το λιωνω εντελως! Το βασικο που με ενδιαφερει ειναι να βγαζει ανετα την μερα με 4G συνεχομενα ανοικτο... Ναι τα ειχα....τα λειτουργουσα και τα 2 με ακριβώς το ιδιο στήσιμο...και alway on απενεργοποιημενω... Το Mate 8 εχει αναμφίβολα καλύτερη αυτονομία και οχι ελαφρώς...αναλογα μεβτην χρηση περιπου 20 με 30% παραπάνω...με την χρήση που εκανα εγω η οποια και στα 2 τηλεφωνα ηταν ακριβώς η ιδια με 2 σιμ (s7 EDGE duos) με μικρή χρηση δεδομενων 4g μιας και ειμαι 20 ωρες την ημερα συνδεμενος σε δίκτυο WiFi με ολα τα social media και 5 λογαριασμους mail με περισσοτερα απο 200 mail την ημερα..... το ΜΑΤΕ 8 με εβγαζε απο 45 εως 55 ωρες με 6 ωρες οθονη ενω το s7 EDGE duos 25 με 30 ωρες με 4,5 με 5 ωρες οθονη... Η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη για την δικη μου χρηση... Το μονο τηλεφωνο που πλησίαζε το Mate 8 ηταν ο μακαριτης το NOTE 7 duos...για ολα αυτα που αναφερω εχω ανεβάσει στα αντιστοιχα θεματα screenshot.... Η προταση μου για πολυ καλη αυτονομια θα ειναι και παλι το επερχόμενο Mate 9... Αλλα αυτα που προσφερει το s7 EDGE δεν θα τα βρεις σε καμια αλλη συσκευη οπως π.χ. την καμερα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Συμφωνώ και εγώ που είχα το mate 8 ότι η μπαταρία του δεν πιανοταν. Επίσης μου ήρθε και ενημέρωση για BTU. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Αυτή την στιγμή είμαι με 55% 3 ωρες και 10 λεπτά οθόνη από τις 7 το πρωί με συνεχόμενο 4G ανοικτό και χρήση ίντερνετ, social media apps και emails συνεχόμενα και κλήσεις 33 λεπτά... Μακάρι να πιάσω κάποια παρόμοια νούμερα και στο s7 edge αλλιως με βλέπω να γυρνάω ξανά εδώ στο mate, λογικά δεν θα χάσω και χρήματα αν ξαναγυρισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts