Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα σήμερα σε χρυσό. Έπαθα πλάκα. Είχα μαζί το S6. Είχα την αγωνία να δω το μέγεθος. Μισό πόντο να είναι πιο ψηλό. Τέλεια αίσθηση στο χέρι. Νομίζω ότι η οθόνη του s6 είναι ένα τόνο πιο φωτεινη. Κρίμα που αφαίρεσε τις υπερυθρες. Κατά τα άλλα είναι η καλύτερη συσκευή που έχω πιάσει στα χέρια μου. Απορώ πόσο ακόμα θα κρατηθώ!!

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα ηθελα να σε ρωτησω πως κανεις παραγγελια στο ebay;εγω με προπληρωμενη δεν μπορω να κανω...

Εγω εχω συνδεσει χρεωστικη με το λογαριασμο μου.. Για προπληρωμενη δεν ξερω να σου πω. Ριξε μια ματια εδω και πιστευω να βγαλεις ακρη...

Εγω εχω συνδεσει χρεωστικη με το λογαριασμο μου.. Για προπληρωμενη δεν ξερω να σου πω. Ριξε μια ματια εδω και πιστευω να βγαλεις ακρη...

σε ευχαριστω πολυ!

Θα ηθελα να σε ρωτησω πως κανεις παραγγελια στο ebay;εγω με προπληρωμενη δεν μπορω να κανω...

ζητας λεφτα στο paypal..Δηλαδη κανεις Paypal Και συνδδειεις μια καρτα σου. ΜΕτα κανεις request Money σε ενα αλλο mail σου το οποιο θα σε καθοδηγησει να χρεωσεις την ιδια ή και μια αλλη καρτα. Ετσι το Paypal σου θα εχει λεφτα μεσα, οποτε τοτε πας και ψωνιζεις απο το ebay με την καρτα σου, που ουσιαστικα ειναι λεφτα που υπαρχουν μεσα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ζητας λεφτα στο paypal..Δηλαδη κανεις Paypal Και συνδδειεις μια καρτα σου. ΜΕτα κανεις request Money σε ενα αλλο mail σου το οποιο θα σε καθοδηγησει να χρεωσεις την ιδια ή και μια αλλη καρτα. Ετσι το Paypal σου θα εχει λεφτα μεσα, οποτε τοτε πας και ψωνιζεις απο το ebay με την καρτα σου, που ουσιαστικα ειναι λεφτα που υπαρχουν μεσα.

Με βοηθησες πολυ!σε ευχαριστω!

Έλα να σκάνε τα πρώτα ΟΤΑ...

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3678930&d=1457680911

-updated stability and bug fixes

-new or/improved functions

-performance upgrades

Τι χρήση έκανες μπορείς να περιγράψεις όπως ποσοστό φωτεινότητας και αν WiFi κυρίως η 3/4G.

Φωτεινότητα πάντα στο auto από το 100 έως το 80% 4G από το 80 έως το 45 περίπου Wifi. Και μετά από το 45 έως το 25 πάλι 4G και μέχρι το 14% wifi. Παιχνίδια καθόλου, κάμερα πολύ, internet browsing και χρήση bluetooth και καμιά ώρα ομιλία.

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έλα να σκάνε τα πρώτα ΟΤΑ...

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3678930&d=1457680911

-updated stability and bug fixes

-new or/improved functions

-performance upgrades

Performancce Upgrades! Πόσο πιο γρήγορο! Η συσκευή πετάειιιιιιιιιι

Apple iPhone XS Max 256GB Silver

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Λευτέρης :)

έχω έναν λογαριασμό paypal στο οποίο εχω συνδέσει μια προπληρωμένη κάρτα..έκανα request money σε ενα άλλο mail μου και μετα προσπάθησα να κάνω την πληρωμή με την ίδια προπληρωμένη κάρτα αλλα μου εβγαλε μήνυμα οτι δεν μπορώ να χρεώσω την συγκεκριμένη κάρτα. μήπως το πρόβλημα ειναι οτι ειναι προπληρωμένη κάρτα κ όχι χρεωστική;?;

έχω έναν λογαριασμό paypal στο οποίο εχω συνδέσει μια προπληρωμένη κάρτα..έκανα request money σε ενα άλλο mail μου και μετα προσπάθησα να κάνω την πληρωμή με την ίδια προπληρωμένη κάρτα αλλα μου εβγαλε μήνυμα οτι δεν μπορώ να χρεώσω την συγκεκριμένη κάρτα. μήπως το πρόβλημα ειναι οτι ειναι προπληρωμένη κάρτα κ όχι χρεωστική;?;

μπορει. Εγω με χρεωστικη εστειλα λεφτα κανονικα και μετα εκανα αγορες..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πλαίσιο έκανε κανένας βόλτα να δει αν υπάρχει διαθέσιμο τώρα που παίζει και η δωροεπιταγή;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μόλις με ειδοποίησαν απο Media Markt πως δεν παρέλαβαν edge και ότι πάμε από βδομάδα. Μας δουλεύουν;

Παιδιά μπαταρια κανενα συμπερασμα;

Αν και τωρα που ειναι αρχές ειναι δύσκολο ξερω.

Με ενα σωστο στησιμο το 7ωρο το πιανει;

Οταν λετε προσεχτικες φορτισεις τι εννοειται παιδια;Το αφηνουμε να αδειασει εντελως και μετα για κανενα 8ωρο στην πριζα;

Ποτέ δεν αφήνουμε να αδειάσει μία μπαταριά ενός smartphone.

Να κλείσει δηλαδή.

Στο 5% για 5-6 φορτίσεις.

Βλέπω καλά αποτελέσματα από παιδιά πού το έχουν.

Με την χρήση μου υπολογίζω 6ωρο.η χρήση από χρήστη σε χρήστη διαφέρει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τη έχεις τώρα και πόσες ώρες βγάζεις οθόνης να σου πω:)

Γιαννης

Λοιπον σημερα το ειδα και εγω απο κοντα στο Public Πατρας.

Εχω το Note 5 δικαρτο.... και θα παραμεινω με αυτο ως το Note 6.

Καταρχας μου την σπαει που δεν βγαινει σε δικαρτο (αν μπορουσα να το βρω ενδεχομενως να το σκεφτομουν).

Αλλα ευτυχως το Note 5 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το S7 Edge παρα μονο την μπαταρια του και την δυνατοτηα επεκτασης της μνημης.

Σε αποδοση ταχυτητα επιδόσεις ειναι ακριβως τα ιδια....

Ισως μια ιδεα πιο γρηγορος ο Browser του S7.

Δεν εχω αποψη για την καμερα σε νυχτερινες ληψεις αλλα σε φως δεν ειδα κατι ιδιαιτερο στο S7.

Βεβαια δεν εχει πενακι οπως το Note αλλα απο την αλλη εχει το edge μενου...

Η οθονη του ειναι ελαχιστα πιο σκοτεινη απο του 5.

Σε χρωμα ειδα το μαυρο και μου φανηκε καλο απλα. Θα ελεγα οτι το κανει πολυ μουντο το μαυρο. Θα το προτιμουσα σε λευκο η silver.

Πολυ χρησιμη η λειτουργια της always on οθονης.

Εν κατακλειδι θα το τιμουσα αν και εφοσον το εβρισκα σε duos.....

Kαποιος αλλος με note 5 που να εχει παρει το 7 να μας πει την αποψη του;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Λοιπον σημερα το ειδα και εγω απο κοντα στο Public Πατρας.

Εχω το Note 5 δικαρτο.... και θα παραμεινω με αυτο ως το Note 6.

Καταρχας μου την σπαει που δεν βγαινει σε δικαρτο (αν μπορουσα να το βρω ενδεχομενως να το σκεφτομουν).

Αλλα ευτυχως το Note 5 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το S7 Edge παρα μονο την μπαταρια του και την δυνατοτηα επεκτασης της μνημης.

Σε αποδοση ταχυτητα επιδόσεις ειναι ακριβως τα ιδια....

Ισως μια ιδεα πιο γρηγορος ο Browser του S7.

Δεν εχω αποψη για την καμερα σε νυχτερινες ληψεις αλλα σε φως δεν ειδα κατι ιδιαιτερο στο S7.

Βεβαια δεν εχει πενακι οπως το Note αλλα απο την αλλη εχει το edge μενου...

Η οθονη του ειναι ελαχιστα πιο σκοτεινη απο του 5.

Σε χρωμα ειδα το μαυρο και μου φανηκε καλο απλα. Θα ελεγα οτι το κανει πολυ μουντο το μαυρο. Θα το προτιμουσα σε λευκο η silver.

Πολυ χρησιμη η λειτουργια της always on οθονης.

Εν κατακλειδι θα το τιμουσα αν και εφοσον το εβρισκα σε duos.....

Kαποιος αλλος με note 5 που να εχει παρει το 7 να μας πει την αποψη του;

Έχω δώσει το link για αγορά του δίκαρτου που παίζει Ευρώπη σε όλες τις μπάντες (TBC όταν παραλάβω).

Το S7 edge είναι μικρότερο και αδιάβροχο - εκτός της εξωτερικής SD και της καλύτερης μπαταρίας.

Πλαίσιο έκανε κανένας βόλτα να δει αν υπάρχει διαθέσιμο τώρα που παίζει και η δωροεπιταγή;
Παντως σήμερα που ρώτησα στο Πλαίσιο στη Βενιζέλου είχαν διαθέσιμα.Επίσης αυτό με την δωροεπιταγή είναι αυστηρά για επόμενη αγορά και όχι για επιτόπου μείωση της τιμής:mad:

Έχω δώσει το link για αγορά του δίκαρτου που παίζει Ευρώπη σε όλες τις μπάντες (TBC όταν παραλάβω).

Το S7 edge είναι μικρότερο και αδιάβροχο - εκτός της εξωτερικής SD και της καλύτερης μπαταρίας.

Εχεις απολυτο δικιο ειναι και η αδιαβροχοποιηση που τα διαφοροποιει.....

Για δωσε ακομα μια φορα το link αν σου ειναι ευκολο.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Παρέλαβα χθες το απόγευμα όμως επειδή είχα δουλειά το άνοιξα κατα τις 9 το βράδυ.Το επεξεργάστηκα για το στήσιμο κανένα τρίωρο και μετά το έκλεισα για ύπνο.Το ενεργοποίησα σήμερα το πρωί κατα τίς 6 και με ελαφριά χρήση λόγω του ότι ήμουν στη δουλειά η μπαταρία του είναι στο 20%.Πρώτη φορά στη ζωή μου καινούριο κινητό να ΜΗΝ χρειάζεται φόρτιση την πρώτη μέρα μετά απο στήσιμο..

Εχεις απολυτο δικιο ειναι και η αδιαβροχοποιηση που τα διαφοροποιει.....

Για δωσε ακομα μια φορα το link αν σου ειναι ευκολο.....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6602324#post6602324

Μα αυτο δεν στελνει Ελλαδα....

Δεν εχει σαν επιλογη αποστολης ουτε τιμολογησης την Ελλαδα......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μα αυτο δεν στελνει Ελλαδα....

Δεν εχει σαν επιλογη αποστολης ουτε τιμολογησης την Ελλαδα......

Αν δεν στέλνει Ελλάδα, θα πρέπει να το βρείς απο ebay ή άλλο site.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned