thanos1926 Δημοσιεύτηκε February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2016 Καλησπερα σας ειναι το πρωτο μου μηνυμα εδω και δεν ξερω αν γραφω στο σωστο "σημειο" του φορουμ. Εχω σοβαρο προβλημα με την σχεση του λαπτοπ και του ασυρματου ιντερνετ καθως ξαφνικα το πρωτο σταματησε μετα απο 2 χρονια να συνδεεται στο 2ο χωρις συγκεκριμενο λογο, καποια στιγμη περιπου 1 μηνα πριν εκανε το λαπτοπ μονο του αποσυνδεση και μου ζητησε τον κωδικο αλλα οταν τον βαζω μου λεει απλα οτι δεν μπορει να συνδεθει. Το λαπτοπ ενσυρματα συνδεεται κανονικα. Επισης αλλες συσκευες συνδεονται ασυρματα με το ρουτερ χωρις κανενα προβλημα. Τελος το λαπτοπ σε αλλα ασυρματα δικτυα συνδεεται κανονικα. Υπαρχει λυση ; ....γιατι 1 μηνα τωρα δεν μπορω να εργαστω με το λαπτοπ στο σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Έκανες μια επανεκκίνηση του ρουτερ και να ξαναδοκιμασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts